inşallah yarın erkenden gitmem lazım eşim işten gelmeden :)) süpriz olcak ya :))) güzel dilklerin için sağol canımmmm inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
inşallah hilal kalbim küt küt atıyo kimseye söylemedim sizin dışınızda belki yoktur diye eşimede söylemedi üzülmesin diye yarın kan vercem ama nasıl gidicem ne dicem yani acmı tok mu nasıl bilmiyorum :) inşallah vardır şimdi gidip bi test daha alıcam galiba :))))
Kuzum farketmiyor aç tok git test yaptım iki çizgi çıktı beta hcg ye baktırmak istiyorum de yapıyorlar zaten ay inşallah vardır ya
kızlar bı sorum olcak sogan kurunde beşinci gunum kasıklarımda hahıf hafıf agrılar oluyor bu ıyıyemıısret acaba
Kuzum farketmiyor aç tok git test yaptım iki çizgi çıktı beta hcg ye baktırmak istiyorum de yapıyorlar zaten ay inşallah vardır ya
im hepimizin gönlüne göre versin bakalım eğer testler beni yanıltmıyosa galiba hamileyim :)) yine yaptım ve yine çok silik çıktı 3 tane yaptım dünden beri 3ündede hep silik çıktı nasipse yarın kanagit arkadasim insaallah pozitif haberleriyle gel yarin ne guzel ya 29 nihsanda da bizim yil donumumuz benimde batim o gunlerde insaallah banada nasib olur boyle supriz yapmak
Ins değildir canım stres yapma benim de düzensiz tedavi görüyorum bu süre içinde düzene girdi 28 günde oluyordum daha altı gün var bata test yaptım ama negatif galiba önümüzdeki aya kaldı
ya hilal şimdi bi test daha yaptım çok çok silik çıktı acaba değerim mi yükselmedi diye böyle yoksa yokmu meleğim(
hilal nasilsin nasil gidiyor? belirtilerin basladimi canim benim?
Benimde oyleydi kuzum baka baka gözlerim bozulmuştukan verdim hemen ardından 4.3 çıktı daha yeni oluşmaya başlamış dediler senin kide büyük ihtimal böyledir diye düşünüyorum inşallah oyledir canım
çok mu silikti seninkide eşime söylesemmi süpriz yapıcam ama ya bide üzülürsek diye korkuyorum
im hepimizin gönlüne göre versin bakalım eğer testler beni yanıltmıyosa galiba hamileyim :)) yine yaptım ve yine çok silik çıktı 3 tane yaptım dünden beri 3ündede hep silik çıktı nasipse yarın kana
inşallah rabb
6 gün varken yapmışsın ben 5 günde yaptım çizgiler cok silikti acele etme niye hemen umudunu kaybediyosun umut allahtan canım benim 6 gün sonra bi daha yap bakalım inşallah sende hamiş olursun :) eşine süpriz yapaarsın
sagol canım cevapladıgın ıcın allahın ıznıyle pko ıllatınden kurtulcam sogan kuruyleevet canim iste tesire gecmis kur... ziyani yok korkma canim insaallah hayirli olur
Bence sen git test yaptır öyle soyle boşuna ikiniz de uzulmeyin benimki de çok silikti ıstersen biraz daha bekleyip öyle yaptır diyeceğim ama biliyorum oda zor
içimden bi biberon alıp iş yerine gidip al bu bizim evlilik yıl dönümü hediyen aç bak demek geliyooo((((
Valla belirti falan yok bende sadece göğüslerim açıyor o kadar mide bulantısı baş dönmesi falan yok nedense :-( gripten tam olarak kurtulamadım ki korkmuyor değilim neden böyle diye :-(
yarin yaparsin bence en guzel supriz olur [/Q
tamam öyle yapıcam gecen ay d.kontrol hpı kullanmıstım inşallah kimyasal felan değildir