Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bizim burda bir arkadas vardi o yazdiki yumurtlamam olmadi sandim ve test yapmisdim yumurta icin neqatifdi ama ben bu ay hamileyim diye yazmisdi... bence sen gonlunu ferah tut Allahim ol demisse olmusdur belki

içimden bi biberon alıp iş yerine gidip al bu bizim evlilik yıl dönümü hediyen aç bak demek geliyooo ((((

ayyyyy dayanamıcam sanırım dün sabrettim zaten söylememek için olmasa çıkmazdı silim milik demi varki çıkmıç hem demiyomuyuz iyi günde kötü günde diye sevinceksekte üzülceksekte beraber olsun demi ya ben gidiyorum biberon almaya

Şu grip bi geçmedi ki ya tadına varayim hamileliğin çay çorba herşey ictim ama yok banamısin demiyor bide eşimde grip oldu off off ne belirtim var ne birşey perşembe randevum var bakalım nasıl sabredeceğım bilmiyorum kendimi hamile sandığım aylar bile daha çok belirtim vardi şimdi hamileyim tık yok bende tek kayda değer belirtim herşeye ağlayasim var ota bota ağlanir derler ya aynen öyle biri gelse bi dokunsa tamamdir yani

canim birtanem boyle yapibda kendini uzme hic birseye de aglama demekki sende oyleymis hamile olmadigin zaman gelen belirtilerin adet belirtisiymis simdi gelmememesi belirtinin daha iyi bilmem anlata bildimmi biraz bekle 1hafta falan gecsin hamilelik belirtilerin kosa kosa gelirle...uzulme tamammi bak sen uzulursen bende burda uzulurum.. ben salak bu gun ablamla konusdum oda test ya test yap diye tutdurdu yani setden beni yap diye yiyecekdi nerdeyse daha adetime 10gun var bende yaptim tik diye tek cizgi yok iste yok bu ayda olmadi tum umudum gitdi yani...

booooolllll boooooool sansdar sana

booooolllll boooooool sansdar sana

sagoll canım benim cok tesekkür ederim biberon aldım üstünede babos ben geliyorum yazdım esim actı varmı gercekten dedi ben evet dedim sarıldı bana ben agladım o guldu ama sonra acıkladım yarın kan testi yaptıralım yanılma ihtimalimizde olabilir dedç sen iki ihtimalede hazır ol dedim tamam dedi

Cuma günü adetim bitmişti bugün yeniden kanama olmuş bi anlam veremedim hic böyle olmazdım mantar uardı fitil kullandım ama iki gün oldu

arkadaşlar beim kafam çooook karıştı.şu anda regl oluyorum.sogan kuru yapmak istiyorum ne zaman başlamam gerekiyor.birde yumurtlama testimi ne onu alıp ne yapacagım.bu konularda cok bılgısızım.bırınız bana yardımcı olurmusunuz......hamile kalmak istiyorummmmm.yardımlarınızı bekliyorum lütfennnn

ayyyyyyyyyyyyyyy ne guzel iyi haberlerin gelsin hep bekliyoruz insaallah kandada pozitif cikicak bende 1 yilimi boyle tamamlarim Allah nasib etsin

canim bitince yaparsin veya 7ci gununde basla hangisi sana uygunsa oyle yap bence

ya kizlar bugun sag tarafimda bi agri var ama kasik agrisi da diil de boiyle bi siskinlik agrisi. sogani cok sicak ictim kist mi oldu bilmiyorum. boyle dokununca da elime yuvarlagimsi bi his geliyor anlamadim valla.

ayyyyyyyyyyyyyyy ne guzel iyi haberlerin gelsin hep bekliyoruz insaallah kandada pozitif cikicak bende 1 yilimi boyle tamamlarim Allah nasib etsin

insallah yarabbim kurban oldugum allahım bugunku sevincimizi bosa cıkarmaz bizde 1 senedir bunu bekliyoruz insallah sana ve tum isteyenlere nasip olur

çok mu silikti seninkide eşime söylesemmi süpriz yapıcam ama ya bide üzülürsek diye korkuyorum

canımm mesajlarını heycanla okudum baştan sonra hepsinden de alıntı yaptım gördüğün üzere. sana bişey diyim mi 3 senedir yaptıgım hiç bi testte silik görmedim yani silik çıkması bence büyük bi umut. inşallah hamilesin allah ın izniyle. sizin herhangi bi sorun varmıydı elinde yada sende? sogan kürünü ilk kez mi yaptın?
birde kasık batması var mı şu aralar ?

benim evlilk yıl dönümüm 26 temmuz falcı kadın bana bilmeden dediki temmuz un 15. inden sonra hamile haberini alacaksın oglun olacak dedi
falcıya inanmıyorum tabiki herşey rabbimden sadace yıl dönümleri diyince bizimde o zamanlara denk geliyor yani bende evlilk yıl dönümnde süpriz yapanlardan olabilrm :))

sercem arkadaşım adeti 1 gün geçti test yaptı çıkmadı silik bile sonra 2 gün sonra kan testi verdi pozitif çıktı
şuan 7 haftalık hamile yani 10 gün önce çıkması zaten zor bi ihtimal bence umudunu kaybetme

insallah yarabbim kurban oldugum allahım bugunku sevincimizi bosa cıkarmaz bizde 1 senedir bunu bekliyoruz insallah sana ve tum isteyenlere nasip olur

canim birsey sorucam sogan kurunnen sonra gunlerdi belim agriyor..seninde belin agridimi vaya bel agrisi varmiydi sendede?

adetime 4 gün kaldı valla gelecek bu adet beni bu ayda kahredecek
gelirsede yine sogan suyuna başlıcam son kez denemk istiyorum
bi zararı olmaz değil mi ?
benm çünkü herhangi bi rahatsızlıgım yok pko ve iltihap gibi
içim temizlensin dedim rahime bakım yaptım bi nevi
bakıyorum sağıma soluma belirti varmı diye ama yok

ay insaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bekliyorum... gunler gecmiyoki bir bizde rahat nefes alalim neyse kismet allah nasib etsinde yuzumuz gulsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…