- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
ben şu an adet söktürücü kullanyrm.ve doğal kürler de kullnyrm:)çatlatma innesi yapcm bu ay.inş bu ay hamiş kalrz.amiiinnn:)amin canım sağol inşaallah hep beraber sevinelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu an adet söktürücü kullanyrm.ve doğal kürler de kullnyrm:)çatlatma innesi yapcm bu ay.inş bu ay hamiş kalrz.amiiinnn:)amin canım sağol inşaallah hep beraber sevinelim :)
Tebrikler arkadaşım...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısıda bizlere olsun inşallahhhhh :)
Aaaa tatlım büyük İhtimal sende hamilesin... Süperrrr...
Hadi hayırlısıyla geldi inşallahhh
Birşey sorucam...DPO nun kaçıncı gününde test yaptın tatlım... Bende DPO nun 10. Gününden
Çok sabırsızlanıyordum ama ateşim düşüşe geçti bugün canım sıkıldı ana yinede çok yapasım var test...
iinşallah vardır ya test durdukca silik çizgi biraz daha koyulaştı sanki yarın bi idrar test daha yapıcam pazartesi kan veririm belki hilal gibi bende erken öğrenirim inşallah ben 29 nisanda adet olmuştum 15 gün soğan kürü yaptım6 nisanda yumurtadığımı hissettim ve yumurta akı gibi akıntım ve sol kasığımda ağrım olmuştu.bizde hep çalıştık 5-6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı haliyle:)) ama bugün içimden geldi evdede yoktu gittim aldım yaptım çok çok silik çıktı dpo nun 14. günü oluyo heralde bugün ya burda kimsem yok testi kimseye gösteremedim eşime dahi haberi yok kesinleşsirse inşallah süpriz yapıcam
bugünde yıl dönümümüz ya pazartesi olaydı kan testi yaptırırdım belki çıkardı bende süpriz yapardım :))
Ayyy canımmm ne güzel bir güne denk gelmiş meleğin mutluluğunuz kat ve kat artsın inşallah...
Bence sen hamilesin canım...
Şimdiden tebrik ediyorum seni
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh Pazartesi günü test ile taçlandırırsın canım...
Bende 30 Mart'ta regli oldum 10 Nisan'da yumyumum çatladı... Bugün itibariyle 11. Günüm o zaman benim için baya erken oluyor ama zaten 14. Günde bebek yoksa reglinin gelmesi gerek... Neyse inşallah gelmez hiçbirimizin adeti ve bebeklerimiz gelir :)
Sen ateş ölüyormuşsun canm... Son değerlerini biliyormusun...
aynen canım soruları zaten bizi bunaltmaya yetiyor
benim kendi ailem bu kdr sorun etmiyor ama millet pek bi meraklı maşallah
benden sonra evlenenlerin ikinci çocukları oluyor herkese hyrlısını versin allah ım
bizimde çabalarımız boş çıkmasın inşallah
ayyyy hadi inşallah kız hamiş oluruz gittiğimizde müjdeyi veririz
Sercem cim ne olur bu kadar üzme kendini rahat ol biraz sabır bende 6senelik evliyim ama bebişim yok elinden geleni yaptıgına inanıyorsan gerisi zamana kalıyor
bugünde yıl dönümümüz ya pazartesi olaydı kan testi yaptırırdım belki çıkardı bende süpriz yapardım :))
iinşallah vardır ya test durdukca silik çizgi biraz daha koyulaştı sanki yarın bi idrar test daha yapıcam pazartesi kan veririm belki hilal gibi bende erken öğrenirim inşallah ben 29 nisanda adet olmuştum 15 gün soğan kürü yaptım6 nisanda yumurtadığımı hissettim ve yumurta akı gibi akıntım ve sol kasığımda ağrım olmuştu.bizde hep çalıştık 5-6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı haliyle:)) ama bugün içimden geldi evdede yoktu gittim aldım yaptım çok çok silik çıktı dpo nun 14. günü oluyo heralde bugün ya burda kimsem yok testi kimseye gösteremedim eşime dahi haberi yok kesinleşsirse inşallah süpriz yapıcam
busabahta dayanamadım yaptım dünkünden farklıydı markası ama bu dahada açık çıktı ikinci çizgi bide daha gec çıktı inşallah ya acaba gidip daha farklı bi markamı alsam sağol canımda daha erken sanırım sevinmek için
tebrikler canim yil donumunuzun en buyuk suprizi bebisiniz olur insaallah
canim silik varsa demekki var haydi hayirlisi tebrikler icin silik bile yeter teeeebrrrrrriiikkkkleeeeerrrrr
Valla canımmkimin silik çıktıysa hamile olduğu tescillendi yani benim burda gördüklerim okuduklarım öyle...
Canı gönülden dilerim ki inşallah sende hamilesindir...
Yarın kan testiyle net bilgiye ulaşırsın canım...
Siz bugünün keyfini çıkarın yatın mücdeli haberi verirsin harika olur...
sağol canım benim inşallah hamileyimdirde sürprizi olur eşime bu sabahta yaptım biraz bekledikten sonra arkaplan beyaz oldu o zaman silik ikinci çizgi belli oldu bu pozitif mi oluyo kafam karıştı gidip bi tet dha mı alsam
allah razı olsun hepinizden çok sağolun abbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ben yarın kana gidicem inşallah çıkarsa o zaman sevinicem dün bütün gün teste baktım silik çizgiye sonradan belirginleştiya ne bileyim sevinmedim ya yoksa çok üzülürüm diye rabbim hayırlısını versin
Canım gelişmeleri çok merak ediyorum şimdi sana beklede diyemem ki biliyorum o heyecanı hadi artık bana bi hamiş arkadaş gelsin böyle canım sıkılıyor ama geliyor gibi sanki silik çizgi çıkmış ışte inşallah vardır inşallah inşallah inşallah inşallah
canim tebrikler bisey merak ediyorum adetine kaç gün varken test yaptın silik çizgi çıktı
sağol canım benim inşallah hamileyimdirde sürprizi olur eşime bu sabahta yaptım biraz bekledikten sonra arkaplan beyaz oldu o zaman silik ikinci çizgi belli oldu bu pozitif mi oluyo kafam karıştı gidip bi tet dha mı alsam
yarin pazartesi git kan yaptir istersen onda pozitif cikarda sevincin ikiye katlanir canim benim
yarin pazartesi git kan yaptir istersen onda pozitif cikarda sevincin ikiye katlanir canim benim
Ins değildir canım stres yapma benim de düzensiz tedavi görüyorum bu süre içinde düzene girdi 28 günde oluyordum daha altı gün var bata test yaptım ama negatif galiba önümüzdeki aya kaldısağol canım benim inşallah vardırda :) benim adetim düzensizdir gecen ay d.kontrol hapı kullandır yani 3 aylıktı 2 ay hep 31-32 günde old gecen ayda 28 günde oldu bende bu ay28 günden hesapladım ozaman 5 gün varken silik çıkmış oluyo inşallah kimyasal değildir.