Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

başlayayım bakalım uygulaması nasıl ne şekide içiliyor anlatır mısın biraz nasıl ne şekilde içecegimi
bence pkoyu aklından cıkar bugun başla bu kure bırlıkte devam edelım sabah aksam gunde ıkıkez taze olarak hazırlıyosun ac karnına ıcıyorsun ıkı bardak ıcme suyunu kaynat kaynayınca yemeklere kattıgımız sogan varya beyaz dısı kahve rengı kabugunu soy dorde bol kaynayan suya at agıznı kapat besdakka kaynat sonra ılımadan soguk olmuycak yudum yudum ıc burnundan nefes alma fazla koku almazsın sabah bı bardak akşam bi bardak ıc 15 gun uygula sonra 7 gun ara ver ve bıdaha bşla bence dene bızım ıcın nezaman baslandıgı fark etmez sanırım pkodan kurtulmak ıcın uyguluyalım

Arkadaşlar reglim dün bitti bugün 9.günüm ateş òlçerek yumurtlama takibi nasıl oluyordu yani ne zaman başlamalıyım

Arkadaşım mrb...
Öncelikle bir tane dijital ateş ölçer alıyorsun...
ölçüm için sabah 6-8 arası en uygun saatlerdir... Her sabah Aynı saatte yataktan kalkmadan... su içmeden wc ye gitmeden birde koçişle oynaşmadan önce dil altında ölçüyorsun...
Adetinin ilk gününden itibaren ölçmeye başlıyorsun...
Herkesin ateş değerleri farklıdır...
Yumurtanın oluştuğunu ve çatlayacağını anlayıp çalışmaları hızlandırıyorsun... Yumurtan çatladıktan sonra vücut ptogestron üretmeye başlar ve ateşin yükselir...
Yükselişin sabitlelirse yada hep yüksek giderse hamile olduğunuda anlayabilirsin... erken öğrenmek içinde DPO nun 12. Günü gebelik testi için en uygun zamandır... Bol şanslar

adetime 5 gün kaldı ama hamile olduguma dair hiçbir belirti hiseetmiyorum
hani hiç olmadı bi kasık batması olmaz mı yaa
sanırm ben bu ay tekrr sogan kürü yapıcam 2. kürüde yapıp tekrrlamıyacağım oluruna bırakırım yada aşılama yaptırırım...
sizlerde ne var ne yok
sercem canım çok karamsarsın rabbim bizede anelik duygusunu tattıracak emin ol ama vakti zamanı var sabır etmekten başka çaremz yok cnm
hilalim sen nasıl oldun gribin geçtimi?keyfin nasıl
inşallah hamilesindir adetine ne kdr kaldı?
kasık batması çok görülen bi belirti adete 1 hafta kalan başlıyor bildiğim
inşallah sende hamile olursun umutlarımız kat kat artar bizimde
hepimize şifa olsun bu sogan
sercem in dediği gibi bunca yıl ağlatan sogan artık güldürür yüzümüzü :)))

zuhal arkadaşım o güzel hislerin benim için ne der acaba :)

cnm inan herkez ,için aynı şeyi düşünebilsem isterim o melekleri hepiniz en yakın zamanda kucağınıza almayı nasip eder güzel allahım olucak olucak merak etme hemde tam umursamadığın anda kafandan atmata başladığında bu kadar kafana takma cnm hemde çok güzel bir kızın olucak..... cnm bnm inan herşey daha güzel olucak allah yar ve yardımcınız olsun:)9

Anaam kizbenim oglum olacak diyosun..oncelikle hayirli saglikli bi evlat olsun da. bi oglum var gonlumden ins. kiz olsun istiyorum..alla bilir artik ilk tahminde bulunanda sen oldun canim. ins. isteyen herkesee nasip etsin allahim...

cnm allah bilir tabiii hayırlı ve sağlıklısı gelsin.....evet hayırlı bir evlat içimden geçeni paylaşmak istedim allah tamamını erdirsin cnm:))

Bende mantar oldu canim yanma var ilac kullanıyorum

ben de esimi eczaneye gonderdim krem ve fitil vermisler.

zaten pko=kilo. cogumuzda var o sorun. sen hic bekleme adetin 7. gunu basla hemen sogana. hormonlar illa ki normal cikmaz zaten. drun sana ilac verir bebek icin hem ilaclari kullan hem sogan kurunu yap. sonuclarini buraya da yaz. saracoglu pkosu agir olanlara gunde mutlaka iki kez ve 21 gun yapmalarini soyluyor. benim pko da gayet agir bu yuzden bu ay 21 gun yapiyorum.

Arkadaşlar reglim dün bitti bugün 9.günüm ateş òlçerek yumurtlama takibi nasıl oluyordu yani ne zaman başlamalıyım

hergun olcuyosun hemen yarin basla not al. boylece yumurtlama oldugundaki farki anlarsin. olcme yapmanin en saglikli yolu sabah en az 3-4 saatlik uyanmadan bi uyku uyumak ve yataktan kalkmadan.herkesin sicakligi farklidir. ben makattan olcum yapiyorum adet doneminde 36.3-36.6 oluyor. yumurtlama oldugunda ki ilacla oluyo o zaman da 36.8-37.2 oluyo. bu ay ilac kullanmadim yumurtlama olmadi o yuzden sicakligim 36.3 -36.5 cikiyor hep.

canim ya sen belirtizsizliye bakma hamile olursun insaallah evet ya icimi karamsarlik basti esimle tartisdim dunen beri konusmuyoruz belki ondan boyleyim...ben belimi yine fena sekilde agriyor birde yumurtaliklarim olan yerler agri gibi birsey var.... akintim filanda yok... bekliyorum iste tarihimi sogan beni guldurse onu opub basima koyup gezicem evi

canim ya ne guzel bebisinin haftasini yazmizsin ugurlu olsun bebisin canim yuce rabbim korusun ikinizide

başına koyup gezidrmek güzel fikirr
valla ne bileyim hisseder insan sanırım hamile oldugunu diğer aylardan frklı bişey olur hiseettiren
allah ım hayırlısıı versin inşallah hamileyimdir ama sadece umudum yok olursam da çok büyük süpriz olur
bak haziranda annemlerin kayınvalidemlerin yanına gidicem inan hiç istemiyorum
şimdi etraftan herkes daha bebek yokmu bebek yap artık bilmem ne falan filan kafa ütülücek
yok dicekler benm bi tanıdıgım şunu yaptı kaldı bunu yaptı kaldı sende yap bilmem neee offf
rabbim hazirana kadar benide meleğime kavuştur yüce rabbim sen büyüksün

zuhal ya lutfen dogru soyle icinden benim icin hicbirsey gecmiyomu? :26:

cnm hayırlısını diliyorum .....biraz sabır sadece bekle herşeyi zamanı gelince sevineceksin sende herkez gibi hayırlı evlatlar diliyorum 3 aya kalmaz seninde güzel bir oğlun olucak kalınca haber verir hayırlı haberleri verirsin::)))

insaallah canim sagol.... sabrim mi var beklemekle tum aylarimi zehir ediyorum kendime resmen,..yine de sagol seninde ovladin saglicakli olsun koklasa koklasa yatin ovladinla

canim benim insaallah hazirana kalmaz kalirsin hamile...bende oyleyim bikiyorum sorulan sorulardan bizde hic durmazlar azerbaycana giden kimi gelenler gorduklerim soruyor gormediklerimde telefondan arayip soruyo ne oldu birseyin varmi diye yok hala yok diyincede yikiliyorum sanki.. .bizlerde ilk cocuga korunmak yok evlenir evlenmez kalmalisin hamile kalmayincada tum taniyanlar soruyo..bende mayis sonu gidiyorum azerbaycana iste yine yok demek istemiyorum tanrim nasib etsin ona kadarda bizde bir guler yuzle evveeeet hamileyim diye bilelim

bende isterim güzel gönlünden benim için geçen nedir bilmek isterimm

aynen canım soruları zaten bizi bunaltmaya yetiyor
benim kendi ailem bu kdr sorun etmiyor ama millet pek bi meraklı maşallah
benden sonra evlenenlerin ikinci çocukları oluyor herkese hyrlısını versin allah ım
bizimde çabalarımız boş çıkmasın inşallah
ayyyy hadi inşallah kız hamiş oluruz gittiğimizde müjdeyi veririz

Ssirin zuhal67 kirazagacım hilalisa çok teşekkür ederim sorularımı cevapladıgınız icin hep mutlu olun tüm sevdiklerinizle

insaallah canim sagol.... sabrim mi var beklemekle tum aylarimi zehir ediyorum kendime resmen,..yine de sagol seninde ovladin saglicakli olsun koklasa koklasa yatin ovladinla

Sercem cim ne olur bu kadar üzme kendini rahat ol biraz sabır bende 6senelik evliyim ama bebişim yok elinden geleni yaptıgına inanıyorsan gerisi zamana kalıyor

Ssirin zuhal67 kirazagacım hilalisa çok teşekkür ederim sorularımı cevapladıgınız icin hep mutlu olun tüm sevdiklerinizle

Sende sağol canım benim...
Sende çok mutlu ol tez zamanda da gelsin inşallah yavrun
Bu arada ateş ilgili grafik hazırlarsan çok daha iyi takip edebilrsin...
Ateş ölçme topiğine gel istresen orda herkes sana ff nasıl yapacağını anlatır canım ben bilg. Yapmadım biraz karışık geldi bana
Ama tabletten yaptım ordan takip ediyorum kızlarda sağolsunlar çok güzel yorumluyorlar...
Herşey gönlünce olsun

amin canım sağol inşaallah hep beraber sevinelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…