ya kizlar bugun sag tarafimda bi agri var ama kasik agrisi da diil de boiyle bi siskinlik agrisi. sogani cok sicak ictim kist mi oldu bilmiyorum. boyle dokununca da elime yuvarlagimsi bi his geliyor anlamadim valla.
allah korusun ya iyi düşün iyi olsun yumurtan catlıyo olabilir mi
kızlar ben,mde güzel haberim var:) geçen hafta hamile olduğumu öğrendimm:)) Allah isteyen herkese versin
allah korusun ya iyi düşün iyi olsun yumurtan catlıyo olabilir mi
bilmiyorum ki ama adetimin bugun 27. gunu. bugun de yumurta catlar mi ki. sogan kurumun 21. gunu son gunum. yumurtlama olmadi da sicaklik hic yukselmedi. o yuzden diyorum bu siskinlik kist galiba diye. zaten ondan korkuyodum cunku bu ay ilac kullanmadim. yumurta buyudu galiba ama catlamadi. o yuzden buyumeye devam mi etti. kist oldu. karnim da sis ama sag taraf ozelikle iste.
canımm mesajlarını heycanla okudum baştan sonra hepsinden de alıntı yaptım gördüğün üzere. sana bişey diyim mi 3 senedir yaptıgım hiç bi testte silik görmedim yani silik çıkması bence büyük bi umut. inşallah hamilesin allah ın izniyle. sizin herhangi bi sorun varmıydı elinde yada sende? sogan kürünü ilk kez mi yaptın?
birde kasık batması var mı şu aralar ?QUOTE]
Bende pko vardı esımı bilmiyorum yani hiç baktırmadık ben 6 ay d. Kontrol hapı kullandım enson martta kullandım bitti bu ay soğan kürü yaptım gecen ayda bes gun felan içtim öylesine insallah vardır 3 farklı marka 3 ayrı test yaptım 3de silik cıktı insallah vardır yarın kan vericez insallah herkese yasatır bu duyguyu rabbim
adetime 4 gün kaldı valla gelecek bu adet beni bu ayda kahredecek
gelirsede yine sogan suyuna başlıcam son kez denemk istiyorum
bi zararı olmaz değil mi ?
benm çünkü herhangi bi rahatsızlıgım yok pko ve iltihap gibi
içim temizlensin dedim rahime bakım yaptım bi nevi
bakıyorum sağıma soluma belirti varmı diye ama yok
kızlar ben,mde güzel haberim var:) geçen hafta hamile olduğumu öğrendimm:)) Allah isteyen herkese versin
Tatlım zamanlarımız aynı...
Benimde 25 Nisan bat inşallah gelmez kırmızılarımız...
Benim DPO nun yarın 12. Günü sanırım test yapıcam sabah ilk idrarda...umudum yok ama aklım hep ordaateşim çok iyi gidiyordu bir sürü sancı batma vardı şu 2 gündür ateş düşüşde ve belirti kalmadı
Sen test yapmayı düşünüyormusun canım... Sabah haberleşelim inşallah bizlerinde yüzleri güler...
Tebrikler arkadaşım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Bu arada ne zaman öğrendin canım adet öncesimi sonrasımı? Belirtilerin olmuşmuydu?
Çok sordum ama kusura bakma olurmu bir heyecan bizlerde bekliyoruz da...
Cevaplandırırsanız çok sevinirim canım..
canımm mesajlarını heycanla okudum baştan sonra hepsinden de alıntı yaptım gördüğün üzere. sana bişey diyim mi 3 senedir yaptıgım hiç bi testte silik görmedim yani silik çıkması bence büyük bi umut. inşallah hamilesin allah ın izniyle. sizin herhangi bi sorun varmıydı elinde yada sende? sogan kürünü ilk kez mi yaptın?
birde kasık batması var mı şu aralar ?QUOTE]
Bende pko vardı esımı bilmiyorum yani hiç baktırmadık ben 6 ay d. Kontrol hapı kullandım enson martta kullandım bitti bu ay soğan kürü yaptım gecen ayda bes gun felan içtim öylesine insallah vardır 3 farklı marka 3 ayrı test yaptım 3de silik cıktı insallah vardır yarın kan vericez insallah herkese yasatır bu duyguyu rabbim
canim bana kusmusun neden sorumu cevaplandirmadin? bel dedim agri sordum tik yok
canim birsey sorucam sogan kurunnen sonra gunlerdi belim agriyor..seninde belin agridimi vaya bel agrisi varmiydi sendede?
dpo nedir kiz
ya bi de ates genelde adet oluncak gun duser. umutlan diye demiyorum ama adet de olmamissin. burda bi konu var hamilelerin ates tablosu diye. oraya yazmislardi kizlar mesela atesi adet gununde dusmu hatta adet olacagini sanmis ama hamile oldugnu ogrenmis felan. ins senin de oyledir. atesini olcmeye devam et. kac cikiyor.
iinşallah vardır ya test durdukca silik çizgi biraz daha koyulaştı sanki yarın bi idrar test daha yapıcam pazartesi kan veririm belki hilal gibi bende erken öğrenirim inşallah ben 29 nisanda adet olmuştum 15 gün soğan kürü yaptım6 nisanda yumurtadığımı hissettim ve yumurta akı gibi akıntım ve sol kasığımda ağrım olmuştu.bizde hep çalıştık 5-6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı haliyle:)) ama bugün içimden geldi evdede yoktu gittim aldım yaptım çok çok silik çıktı dpo nun 14. günü oluyo heralde bugün ya burda kimsem yok testi kimseye gösteremedim eşime dahi haberi yok kesinleşsirse inşallah süpriz yapıcam
vardı evet hala ara ara oluyo senin bat ne zamandı bittimi kür ha bide bende cok akıntı oldu ve ben yumurtladığımı hissettim kasık batmam olmadı
ben soğan suyunu 2 ay önce içmiştim ama klomenle birlikte kullandığım için bende kist yapmıştı hatta burayada yazmıştım. snra hiçbirşey yapmadım. sadece çok içten dualar ettim ve kafama hiç takmadım. bu arada bnde polikistik over var ve kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz. hatta bi ara korkmuştum acaba hamilelik istediğimde prblem olurmu diye ama gördüğünüz gibi olmadı onun için bunu hiç kafanıza takıp umutsuzluğa kapılmayın.
hamile olduğumu adetten önce öğrendim. çok şiddetli kasık sancılarım olmuştu bu şikayetle doktora gittim.. çnkü bu arada taşınma işimiz vardı hem kendimi çok yordum hemde baya üşüdüm sancılar bundan olabilir. şimdi baya hafifledi. birde ağzımda garip bi tat vardı göğüslerimde hafif sızlıyordu. belirtiler bunlar:)
Slm canım...
DPO yumurtanın çatladığı gün sonrasını gösteren değer canım... ff diye ateş grafiği var oraya hergün ateşini yazıyorsun adetin ilk günü den itibaren yumurtlayacağın zaman ateşin normal değerin bir veya iki tık yukarı çıkar mesela 36.3 se 36.5 olur hemen ertesi gün de düşer 36.2 lere o zaman yumurtanın çatladığını anlarsın ve çatladıktan sonra hep yükseliştedir... Çünkü vücut ptogestron üretmeye başlar... Bebek varsa hep yüksek gider... DPO nun 14. Günü bebek yoksa adet olursun... Bazen benim bir iki gün geç oluyor onun için 25 nisan diye düşünüyorum batı...Ama ben dayanamıyorum yarın DPO 12. Günü ilk idrarla yapmayı düşünüyorum...
Biliyorsun ben bu ay erken yumurtladım...adetimin 12. Gününde
Ateşim 36.9 lardaydı ama 2 gündür 36.7 lerdeve belirtim kalmadı ya
Benim genelde adetime 3 gün kala düşer ateşim yine öyle oluyorcanım sıkkın canım...
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. sende kür kullandın mı peki ?kızlar ben,mde güzel haberim var:) geçen hafta hamile olduğumu öğrendimm:)) Allah isteyen herkese versin
Tatlım zamanlarımız aynı...
Benimde 25 Nisan bat inşallah gelmez kırmızılarımız...
Benim DPO nun yarın 12. Günü sanırım test yapıcam sabah ilk idrarda...umudum yok ama aklım hep ordaateşim çok iyi gidiyordu bir sürü sancı batma vardı şu 2 gündür ateş düşüşde ve belirti kalmadı
Sen test yapmayı düşünüyormusun canım... Sabah haberleşelim inşallah bizlerinde yüzleri güler...
cnm bence var.çünki silik çizgi çıkıp çok sayıda hamile olan kişi var inşallah onlardan biride sen olursun
ben soğan suyunu 2 ay önce içmiştim ama klomenle birlikte kullandığım için bende kist yapmıştı hatta burayada yazmıştım. snra hiçbirşey yapmadım. sadece çok içten dualar ettim ve kafama hiç takmadım. bu arada bnde polikistik over var ve kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz. hatta bi ara korkmuştum acaba hamilelik istediğimde prblem olurmu diye ama gördüğünüz gibi olmadı onun için bunu hiç kafanıza takıp umutsuzluğa kapılmayın.
hamile olduğumu adetten önce öğrendim. çok şiddetli kasık sancılarım olmuştu bu şikayetle doktora gittim.. çnkü bu arada taşınma işimiz vardı hem kendimi çok yordum hemde baya üşüdüm sancılar bundan olabilir. şimdi baya hafifledi. birde ağzımda garip bi tat vardı göğüslerimde hafif sızlıyordu. belirtiler bunlar:)