Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

iinşallah vardır ya test durdukca silik çizgi biraz daha koyulaştı sanki yarın bi idrar test daha yapıcam pazartesi kan veririm belki hilal gibi bende erken öğrenirim inşallah ben 29 nisanda adet olmuştum 15 gün soğan kürü yaptım6 nisanda yumurtadığımı hissettim ve yumurta akı gibi akıntım ve sol kasığımda ağrım olmuştu.bizde hep çalıştık 5-6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı haliyle:)) ama bugün içimden geldi evdede yoktu gittim aldım yaptım çok çok silik çıktı dpo nun 14. günü oluyo heralde bugün ya burda kimsem yok testi kimseye gösteremedim eşime dahi haberi yok kesinleşsirse inşallah süpriz yapıcam

bugünde yıl dönümümüz ya pazartesi olaydı kan testi yaptırırdım belki çıkardı bende süpriz yapardım :))

bugünde yıl dönümümüz ya pazartesi olaydı kan testi yaptırırdım belki çıkardı bende süpriz yapardım :))

Ayyy canımmm ne güzel bir güne denk gelmiş meleğin mutluluğunuz kat ve kat artsın inşallah...
Bence sen hamilesin canım...
Şimdiden tebrik ediyorum seni
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh Pazartesi günü test ile taçlandırırsın canım...

Bende 30 Mart'ta regli oldum 10 Nisan'da yumyumum çatladı... Bugün itibariyle 11. Günüm o zaman benim için baya erken oluyor ama zaten 14. Günde bebek yoksa reglinin gelmesi gerek... Neyse inşallah gelmez hiçbirimizin adeti ve bebeklerimiz gelir :)
Sen ateş ölüyormuşsun canm... Son değerlerini biliyormusun...

busabahta dayanamadım yaptım dünkünden farklıydı markası ama bu dahada açık çıktı ikinci çizgi bide daha gec çıktı inşallah ya acaba gidip daha farklı bi markamı alsam sağol canımda daha erken sanırım sevinmek için

insaallah canim nerdeeee o gunler ... bizdede oyle bennen sonra evlenen bile dogurdu valla biz hala yatiyoruz ben bir iki gun gecsin test yapmak istiyorum belki silik falan cikar nebiliyim kismet bata 10 gun var hala bekleyemiyorum

Sercem cim ne olur bu kadar üzme kendini rahat ol biraz sabır bende 6senelik evliyim ama bebişim yok elinden geleni yaptıgına inanıyorsan gerisi zamana kalıyor

sagol canim benim desteyin icin bitanem Allah tez zamanda sevindirsin seni... 6yilini bebisinle tamamla canim benim

canim silik varsa demekki var haydi hayirlisi tebrikler icin silik bile yeter teeeebrrrrrriiikkkkleeeeerrrrr

Valla canımmkimin silik çıktıysa hamile olduğu tescillendi yani benim burda gördüklerim okuduklarım öyle...
Canı gönülden dilerim ki inşallah sende hamilesindir...
Yarın kan testiyle net bilgiye ulaşırsın canım...
Siz bugünün keyfini çıkarın yatın mücdeli haberi verirsin harika olur...

tebrikler canim yil donumunuzun en buyuk suprizi bebisiniz olur insaallah

sağol canım benim inşallah hamileyimdirde sürprizi olur eşime bu sabahta yaptım biraz bekledikten sonra arkaplan beyaz oldu o zaman silik ikinci çizgi belli oldu bu pozitif mi oluyo kafam karıştı gidip bi tet dha mı alsam

canim silik varsa demekki var haydi hayirlisi tebrikler icin silik bile yeter teeeebrrrrrriiikkkkleeeeerrrrr

allah razı olsun hepinizden çok sağolun abbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ben yarın kana gidicem inşallah çıkarsa o zaman sevinicem dün bütün gün teste baktım silik çizgiye sonradan belirginleştiya ne bileyim sevinmedim ya yoksa çok üzülürüm diye rabbim hayırlısını versin

Canım gelişmeleri çok merak ediyorum şimdi sana beklede diyemem ki biliyorum o heyecanı hadi artık bana bi hamiş arkadaş gelsin böyle canım sıkılıyor ama geliyor gibi sanki silik çizgi çıkmış ışte inşallah vardır inşallah inşallah inşallah inşallah

canim tebrikler bisey merak ediyorum adetine kaç gün varken test yaptın silik çizgi çıktı

inşallah hilal kalbim küt küt atıyo kimseye söylemedim sizin dışınızda belki yoktur diye eşimede söylemedi üzülmesin diye yarın kan vercem ama nasıl gidicem ne dicem yani acmı tok mu nasıl bilmiyorum :) inşallah vardır şimdi gidip bi test daha alıcam galiba :))))

canim tebrikler bisey merak ediyorum adetine kaç gün varken test yaptın silik çizgi çıktı

sağol canım benim inşallah vardırda :) benim adetim düzensizdir gecen ay d.kontrol hapı kullandır yani 3 aylıktı 2 ay hep 31-32 günde old gecen ayda 28 günde oldu bende bu ay28 günden hesapladım ozaman 5 gün varken silik çıkmış oluyo inşallah kimyasal değildir.

yarin pazartesi git kan yaptir istersen onda pozitif cikarda sevincin ikiye katlanir canim benim

yarin pazartesi git kan yaptir istersen onda pozitif cikarda sevincin ikiye katlanir canim benim

inşallah yarın erkenden gitmem lazım eşim işten gelmeden :)) süpriz olcak ya :))) güzel dilklerin için sağol canımmmm inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

Ins değildir canım stres yapma benim de düzensiz tedavi görüyorum bu süre içinde düzene girdi 28 günde oluyordum daha altı gün var bata test yaptım ama negatif galiba önümüzdeki aya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…