aa benimde idrar yolları intihabım var ilac verdi ben kullanmadım gebe kalırım falan bebege zarar vermesin diye dusundum o zamn bnde yapıyım karnıbahar kurunu kotu kokuyomu ?
doğru söylüyorsun cnm önce test yaptır ondan sonra uygularsın inşallah rabbin hayırlı evlat nasip eyler
nasıl içioyrsunuz arkadaşhevesle yapıyorum fakat ilk yudumda öğürüyorum ( nasıl yapacağım ben bunu ya rabb,m saraçoğlu pcos içinde öneriyor bu kürü
hilal cnm ya sende kürü uygularken hiç akıntı falan oldu mu.? bende hiç akıntı olmadı ..birde banyoyu ilşkiden kaç saat sonra yaptın ayıp olmazsa eğer.çünkü acaba tutunma ile alakası varmı diye sordum
canım soru bana değil ama yazmak istedim bugün bi arkadaşım ilişkiden sonra beline ince bir yastık koyup yatmış öyle gebe kalmış bu şekilde olan çok tanıdığı varmış öyle dedi ayakları da havaya kaldırmak değilde dümdüz bi şekilde yarım saat kadar uzanıyormuş
hilal cnm ya sende kürü uygularken hiç akıntı falan oldu mu.? bende hiç akıntı olmadı ..birde banyoyu ilşkiden kaç saat sonra yaptın ayıp olmazsa eğer.çünkü acaba tutunma ile alakası varmı diye sordum
akintim oldu evet ama asiri degil normal yumurtlama gunumde kasik agrilarim olmustu hissetmistim sanki yumurtladigimi ben iliskiden sonra ayaklarimi duvara yaslayp kalcami bi saga bi sola salladim ve yataktan hic kalkmadan sabah ezanindan once banyomu yapip tekrar yattim
İnşallah canım en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu şu an uyuyamadim uyku girmiyor gözüme korkuyorum birşey olursa diye bide grip oldum tam zamanında hapşuruyorum öksürüyorum kendimi çok kasiyorum birşey olacak diye of ne bileyim ya garip duygular icerisindeyim senin yasadiklarini bende yaşadım resmen hayata küstüm çoğu gece eşimin burnundan getirdim onunda hakkını ödeyemem ne bileyim ya efkar bastı birden :-(
hayırlı olsn:)darısı başımza...Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..
Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..
Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..
evet hamilesin hayırlı olsun ben yazıyorum sıkça topiğe bir hamileleilk haberi daha duyacağız diye dakkika bir gol bir içime doğdu nedense takma kafana bi kaç gün geç kan ver kesin acele etme sen dikkatlı ol şimdiden oğlun olucak seninde söylim hisslerime son derece güvenirim:))))
evet hamilesin hayırlı olsun ben yazıyorum sıkça topiğe bir hamileleilk haberi daha duyacağız diye dakkika bir gol bir içime doğdu nedense takma kafana bi kaç gün geç kan ver kesin acele etme sen dikkatlı ol şimdiden oğlun olucak seninde söylim hisslerime son derece güvenirim:))))
arkadaşım nasılsın gribin geçiyordur inşaallah
cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun tatlım bn dedim içime daha yokkene doğdu..hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin bol sıvı al..heyacan yok,kuzuyuda sıkma fazla rahat ol bnde ayak üstü geçirdim çok şükür.... sankim 1. kaç güne birinden daha haber alıcaz gibi yine öyle hissediyorum bak 10 içinde duyacaz bnce hislerim bayağ kuvvetlidir ...hadi dikkatli ol artık