Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aa benimde idrar yolları intihabım var ilac verdi ben kullanmadım gebe kalırım falan bebege zarar vermesin diye dusundum o zamn bnde yapıyım karnıbahar kurunu kotu kokuyomu ?

bence antibiyotikten çooooooooooooooookk iyi koku yok içemiycek kadar bide bana gittiğim her doktor iltihap düşüğe sebeb olabilir dedi tedavini ol derim ben

nasıl içioyrsunuz arkadaş hevesle yapıyorum fakat ilk yudumda öğürüyorum ( nasıl yapacağım ben bunu ya rabb,m saraçoğlu pcos içinde öneriyor bu kürü

hilal cnm ya sende kürü uygularken hiç akıntı falan oldu mu.? bende hiç akıntı olmadı ..birde banyoyu ilşkiden kaç saat sonra yaptın ayıp olmazsa eğer.çünkü acaba tutunma ile alakası varmı diye sordum

nasıl içioyrsunuz arkadaş hevesle yapıyorum fakat ilk yudumda öğürüyorum ( nasıl yapacağım ben bunu ya rabb,m saraçoğlu pcos içinde öneriyor bu kürü

bebiş için neler yapılmıyor ki arkadaşım 6senedir neler yaptım neler

canım soru bana değil ama yazmak istedim bugün bi arkadaşım ilişkiden sonra beline ince bir yastık koyup yatmış öyle gebe kalmış bu şekilde olan çok tanıdığı varmış öyle dedi ayakları da havaya kaldırmak değilde dümdüz bi şekilde yarım saat kadar uzanıyormuş

cnm sağolasın..bende 1 sene boyunca deniyorum ama malesef olmuyor.ben havaya kaldırıyordum.aslında bundan sonra birde öyle deneyeyim.inşallah bu ay olur.

akintim oldu evet ama asiri degil normal yumurtlama gunumde kasik agrilarim olmustu hissetmistim sanki yumurtladigimi ben iliskiden sonra ayaklarimi duvara yaslayp kalcami bi saga bi sola salladim ve yataktan hic kalkmadan sabah ezanindan once banyomu yapip tekrar yattim

arkadaşım nasılsın gribin geçiyordur inşaallah

cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun tatlım bn dedim içime daha yokkene doğdu..hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin bol sıvı al..heyacan yok,kuzuyuda sıkma fazla rahat ol bnde ayak üstü geçirdim çok şükür.... sankim 1. kaç güne birinden daha haber alıcaz gibi yine öyle hissediyorum bak 10 içinde duyacaz bnce hislerim bayağ kuvvetlidir ... hadi dikkatli ol artık

Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..

Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..

evet hamilesin hayırlı olsun ben yazıyorum sıkça topiğe bir hamileleilk haberi daha duyacağız diye dakkika bir gol bir içime doğdu nedense takma kafana bi kaç gün geç kan ver kesin acele etme sen dikkatlı ol şimdiden oğlun olucak seninde söylim hisslerime son derece güvenirim:))))

zuhal arkadaşım o güzel hislerin benim için ne der acaba :)

Anaam kizbenim oglum olacak diyosun..oncelikle hayirli saglikli bi evlat olsun da. bi oglum var gonlumden ins. kiz olsun istiyorum..alla bilir artik ilk tahminde bulunanda sen oldun canim. ins. isteyen herkesee nasip etsin allahim...

Esroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyy Allahıma bin şükürler olsunnnnn nasıll sevindim kocaman sarıldım esra hamileymiş diye o kim diyo
içim içime sığmıyo yaaaaaa mükemmel bi haber buu nasıl sevindimmm anlatammaaammmmm

arkadaşım nasılsın gribin geçiyordur inşaallah

iyiyim canim grip gecti gibi cok sukur daha iyiyim seni sormali

sagol canim bol sivi almaya calisiyorum iyi beslenmeye calisiyorum valla daha sikayetlerim baslamadi ne mide bulantisi ne bas donmesi :) insallah olmaz :)

tebrik ederim arkadasim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin cok sevindim

esradincel hayirli olsun.

arkadaslar mantar olan var mi aranizda, sanirim benim oyle bisey yaa. kasinma ve yanma da basladi. wcye gitmeye korkar oldum.

ama isin ilginc yani bu gece parmaklarimin arasinda uzayan akinti da gordum. neyin nesi anlamadim bugun 26. gunum cunku. sogan kurunde de 20. gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…