Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..
Kizlar burdan sogan kurunu duydum adetim duzenlidir.32 gun...2 ayy yaptim 2 kur yani. simdi kan testi yaptirdim 82 ciktii.galiba ters bisey olmassa hamileyim..
evet hamilesin hayırlı olsun ben yazıyorum sıkça topiğe bir hamileleilk haberi daha duyacağız diye dakkika bir gol bir içime doğdu nedense takma kafana bi kaç gün geç kan ver kesin acele etme sen dikkatlı ol şimdiden oğlun olucak seninde söylim hisslerime son derece güvenirim:))))
Ben agustosta ve subatta denedim olmadi. subatta peryodum 5 gun gecikmeyle 37 gune cikti. burdan sogan kurunu duydum hemen uyguladim o ay martta ovl. testinde cift cizgi cikti. ama biz degerlendiremedik. ama sogan suyuyla o ayki adetim dupduruydu. temizlenfigini ben bile farkettim nisanda adete 10 gun kala yine baslafim...ama battan bir gun once gebelik testi cift cikinca biraktim..bide bu ay ovl. testim hic cift cizgi cikmamisti.bende herhalde catlamadi dedim. adetimi bekliyodum..ama bebek geldi hayirlisiyla
Ben agustosta ve subatta denedim olmadi. subatta peryodum 5 gun gecikmeyle 37 gune cikti. burdan sogan kurunu duydum hemen uyguladim o ay martta ovl. testinde cift cizgi cikti. ama biz degerlendiremedik. ama sogan suyuyla o ayki adetim dupduruydu. temizlenfigini ben bile farkettim nisanda adete 10 gun kala yine baslafim...ama battan bir gun once gebelik testi cift cikinca biraktim..bide bu ay ovl. testim hic cift cizgi cikmamisti.bende herhalde catlamadi dedim. adetimi bekliyodum..ama bebek geldi hayirlisiyla
esradincel hayirli olsun.
arkadaslar mantar olan var mi aranizda, sanirim benim oyle bisey yaa. kasinma ve yanma da basladi. wcye gitmeye korkar oldum.
ama isin ilginc yani bu gece parmaklarimin arasinda uzayan akinti da gordum. neyin nesi anlamadim bugun 26. gunum cunku. sogan kurunde de 20. gunum.
hilalcimm nasılsın ne zamandır takip edemedim sayfayı keseyi görmeye gittinizmi benimde bat 25 nisan ama ben dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı yinede ne umudumu kaybediyorum nede çok umutlanıyorum bende bu ay ilk defa soğan kürü yapmıştım. ne demişler kısmetse gelir çinden yemenden kısmet değilse ne gelir elden :)) inşallah hamiş olmayan kalmaz yarabbimmmm duy sesimizi..
hilalcimm nasılsın ne zamandır takip edemedim sayfayı keseyi görmeye gittinizmi benimde bat 25 nisan ama ben dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı yinede ne umudumu kaybediyorum nede çok umutlanıyorum bende bu ay ilk defa soğan kürü yapmıştım. ne demişler kısmetse gelir çinden yemenden kısmet değilse ne gelir elden :)) inşallah hamiş olmayan kalmaz yarabbimmmm duy sesimizi..
İyiyim canım bende sagolkendine dikkat et
kızlar meraba bendede pıko varmıs gercı regl duzensızlıgım vs yok ama bende ucgun once basladım sogan kurune sıcakken ıcmek zor oluyo ama
bende yenı ogrendım onumuzdekı ay hormon testlerı yapılcak hanı pko belırtım olmadıgı ıcın hormonlarda bısey varmı dıye ama ben emın degılım bu kuru ıkı uc ay uygulıyım sonra test yaptırım kafam karısık ınan bende ogrendıgımde doktor cogu kadında var gebelıge engel degıl dedı cok arastırdım ve cok uzuldum agladım ama sımdı bukuru uygalayan bıcok kısının hamıle oldugunu pkodan kurtuldugunu duydum bence sende basla bu kure hem kılo verdırıyor dıye bılıyorum bu kur uzulme sabret ve kure başla canım sıtres gebelıge cok engel oluyor unutma sıtres yokınsallah bızde anne olcaz oncee rebbımın ıznıyle sonrada sogan kuruyle bu kure cok guvenıyorum pkonun tek cozumu dıyebılırımbende pkolyum10 gün evvel pko sendromu kondu canım bende bütün belirtileri var malesef 30 kilo vermem gerek 3 gün sonra tedaviye başlayacagız bat dönemindeyim bekliyorum hormon testleri yapılacak soğan kürünü duydum hiç denemedim ama yrumlara bakınca yapmaya değer diye düşünüyorum 6 yıldır hamiş olamıyorum çok üzülüyorum çok içime kapanıyorum bu yüzden
aman ya rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gercektenmıııı ayy inşallahhhhhhhhhhhhhh inşallahh canım yaaa bıraz daha sabret gecsın insallah kan testınde çıkar silik cizgi çıktıysa vardır bişiler ama dediğin gibi çok umutlanma bol bol dua et inşallah vardır hamişler çoğalıyor Allah herkese nasip etsin inşallah...keseyı göremedık henuz biraz aceleci davrandım ama ayın 25 ine randevum var o zaman adetimden 10 gün geçmiş olacak inşallah:16QUOTE]
Hilalisa canım ya sen hiç ateşini ölçerek yumurtlama takibi yaptın mı bunun normali nedir derece olarak