inşallah cnm inşallah.. ama doktora uğramadan ilaç kullanma bence, her şey yoluna gireceken mahvedebilirsin bilmeden. bu riski göze almasan iyi edersin :26:
Serçem bak arkadaş haklı öyle bilmeden kullanma ilacı kafana da takma yoksa daha çok yükselir normalde doğum yapan kadınlarda süt korur derler ya koruduğu içinde çocuk olmaz şu an da süt koruyor seni neden çünkü kafana takıyorsun gebeligi çok istiyorsun diye vücut seni hamile sanıp süt uretimine geçiyor bu tamamen yaptığın stresle alakali dereotu incir soda üzüm iyi gelmiyor bunları yememeni tavsiye ederim çünkü bunları hamileler süt yapsin diye tüketiyorlar prolaktin sorunları olanlar stres yapmasınlaR lütfen ve hayit tohumu gerçekten iyi geliyor ilk önce hekim kontrolü daha sonra bitkisel çözümler
arkadaşlar sizden yardım bekliyorum 15 aydır evliyim hiç korunmadık ama bebeyimiz olmuyo kaç aydır tedavi gürüyorum yumurtalarım hiç büyümüyo aynı sorunu yaşayan varmı ne olur cvp yazın bana
arkadaşlar sizden yardım bekliyorum 15 aydır evliyim hiç korunmadık ama bebeyimiz olmuyo kaç aydır tedavi gürüyorum yumurtalarım hiç büyümüyo aynı sorunu yaşayan varmı ne olur cvp yazın bana
evet var en son hilalim hamile kaldi bende beklemedeyim
sogan suyu içince adet goruyosunuz dimi hamiş olmayınca
evet aynen öyle.. ve bu durumda kürün ikinci aşamasına geçiyorsun.
İnşallah canım en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu şu an uyuyamadim uyku girmiyor gözüme korkuyorum birşey olursa diye bide grip oldum tam zamanında hapşuruyorum öksürüyorum kendimi çok kasiyorum birşey olacak diye of ne bileyim ya garip duygular icerisindeyim senin yasadiklarini bende yaşadım resmen hayata küstüm çoğu gece eşimin burnundan getirdim onunda hakkını ödeyemem ne bileyim ya efkar bastı birden :-(
ikinci aşamadadamı 15 gun uygulanıyor cok soru soruyorum ama kusura bakmayın cok caresizim bu konuda fazla bilgimde yok butun cevap yazan arkadaşlara teşekkur ederim
estağfurullah :) regl olduktan 18-20 gün sonra, yani bir sonraki tahmini regli tarihinden 10 gün önce başlıyorsun, aynı şekilde günde 2 kere ve sadece 10 gün içiyorsun.
evet bende oyle okumusdum dogrusu bu hadi kizzzzzzzlar simdi bizim zamanimiz bu aydan biz kalicaz hamilebizde derlerki Allahin boyle ister - sizden haraket benden bereket- biz haraketlenenim allah da versin
sogan suyu uygulayanlardansınız dimi inş bu ay hepimiz hamile kalırız
sogan suyu uygulayanlardansınız dimi inş bu ay hepimiz hamile kalırız
evet canim bu ay ilk kulandigim ay ve bekliyorum hic umudum yok nedense amma iste tanriya biraktim onun ol demesini bekliyorum bu ay bir cok dualar okudum tesbih cekiyorum nebiliyim iste en cok bu ay calisdim Allahim bana bu ay sevincimi yolllasin artik diye dua ediyorum
benim pcos agir ben 8 ayda bir regl oluyorum regl duzenliycek bi kur varmi acaba
himm evet sende kistler de vardir 8 ayda adet oluyorsan. saracoglu adeti duzensiz olan hemen baslasin diyor. istersen basla ilk 15 gunluk kure ins guzel adet olursun.bende yarin baslarim herelde benim adetim duzensiz o yuzden her hangi bigun de baslasam olur herelde ...
ikinci küre adetin 18. veya 20. günü başlaman gerekiyordu. bunun dışında bu belirtisizlik belki iyiye işarettir. sanırım reglin şu anda 1 hafta kadar gecikti o zmn. test yapmadın mı?
ins canım hamişsindir bende bu ay cok calıstım ama negatif cıktı kasiklarım cok agrıyo sanki oldu gibi geliyo bana ama bidahamı test yapsam diye dusunuyorum bakalım hayırlısı rabbim yuzumuzu guldursun ....
benim pcos agir ben 8 ayda bir regl oluyorum regl duzenliycek bi kur varmi acaba