Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben bu hafta ucakla gidicem eyer yeni tutunan bebeyim varsa dusuk falan filan olmazki? yani ucaga bine bilirmiyim beklemedeyken? :26:

inşallah cnm inşallah.. ama doktora uğramadan ilaç kullanma bence, her şey yoluna gireceken mahvedebilirsin bilmeden. bu riski göze almasan iyi edersin :26:

Serçem bak arkadaş haklı öyle bilmeden kullanma ilacı kafana da takma yoksa daha çok yükselir normalde doğum yapan kadınlarda süt korur derler ya koruduğu içinde çocuk olmaz şu an da süt koruyor seni neden çünkü kafana takıyorsun gebeligi çok istiyorsun diye vücut seni hamile sanıp süt uretimine geçiyor bu tamamen yaptığın stresle alakali dereotu incir soda üzüm iyi gelmiyor bunları yememeni tavsiye ederim çünkü bunları hamileler süt yapsin diye tüketiyorlar prolaktin sorunları olanlar stres yapmasınlaR lütfen ve hayit tohumu gerçekten iyi geliyor ilk önce hekim kontrolü daha sonra bitkisel çözümler

arkadaşlar sizden yardım bekliyorum 15 aydır evliyim hiç korunmadık ama bebeyimiz olmuyo kaç aydır tedavi gürüyorum yumurtalarım hiç büyümüyo aynı sorunu yaşayan varmı ne olur cvp yazın bana

tamam komutanim siz ne dersez o olsun kulanmam... dediklerinizide yemem ucaga binmeyi sordum bine bilirmiyim? hayit tohumunu bekliyorum belki bu ay ulasir bana ulasir ulasmaz iciceyim sen nasilsin nasil gidiyor? kutlama filan yaptinmi kizzz? kimi mujdeledin ilk? hadi yaz bunlarida icimiz acilsin

arkadaşlar sizden yardım bekliyorum 15 aydır evliyim hiç korunmadık ama bebeyimiz olmuyo kaç aydır tedavi gürüyorum yumurtalarım hiç büyümüyo aynı sorunu yaşayan varmı ne olur cvp yazın bana

cnm saraçoğlu hocanın sitesinde konuyla ilgili yüzlerce soru cevap var. bi bakarsan... muhtemelen incir kürü senin ilacın.

tatlım aynı sorun bendede var benimde buyuyo ama 13 14 bilemedin 15 de kalıyo daha fazla buyuyp catlamıyo ilac kulanıp catlatma ignesi yaptırdım ben ama sonuc negatif sogan suyuna başlıycam bende yarın bence sende dene pcos lumusun ?

canımm sen kendinii üzme hiçç geçtii artık o günlerr sen hamilesinn ve bunun tadını cıkart hiç bir şeye için üzme kendiniii

ikinci aşamadadamı 15 gun uygulanıyor cok soru soruyorum ama kusura bakmayın cok caresizim bu konuda fazla bilgimde yok butun cevap yazan arkadaşlara teşekkur ederim

estağfurullah :) regl olduktan 18-20 gün sonra, yani bir sonraki tahmini regli tarihinden 10 gün önce başlıyorsun, aynı şekilde günde 2 kere ve sadece 10 gün içiyorsun.

estağfurullah :) regl olduktan 18-20 gün sonra, yani bir sonraki tahmini regli tarihinden 10 gün önce başlıyorsun, aynı şekilde günde 2 kere ve sadece 10 gün içiyorsun.

evet bende oyle okumusdum dogrusu bu hadi kizzzzzzzlar simdi bizim zamanimiz bu aydan biz kalicaz hamile bizde derlerki Allahin boyle ister - sizden haraket benden bereket- biz haraketlenenim allah da versin

evet bende oyle okumusdum dogrusu bu hadi kizzzzzzzlar simdi bizim zamanimiz bu aydan biz kalicaz hamile bizde derlerki Allahin boyle ister - sizden haraket benden bereket- biz haraketlenenim allah da versin

sogan suyu uygulayanlardansınız dimi inş bu ay hepimiz hamile kalırız

evet canim bu ay ilk kulandigim ay ve bekliyorum hic umudum yok nedense amma iste tanriya biraktim onun ol demesini bekliyorum bu ay bir cok dualar okudum tesbih cekiyorum nebiliyim iste en cok bu ay calisdim Allahim bana bu ay sevincimi yolllasin artik diye dua ediyorum

evet canim bu ay ilk kulandigim ay ve bekliyorum hic umudum yok nedense amma iste tanriya biraktim onun ol demesini bekliyorum bu ay bir cok dualar okudum tesbih cekiyorum nebiliyim iste en cok bu ay calisdim Allahim bana bu ay sevincimi yolllasin artik diye dua ediyorum

ins canım hamişsindir bende bu ay cok calıstım ama negatif cıktı kasiklarım cok agrıyo sanki oldu gibi geliyo bana ama bidahamı test yapsam diye dusunuyorum bakalım hayırlısı rabbim yuzumuzu guldursun ....

benim pcos agir ben 8 ayda bir regl oluyorum regl duzenliycek bi kur varmi acaba
bende yarin baslarim herelde benim adetim duzensiz o yuzden her hangi bigun de baslasam olur herelde ...
himm evet sende kistler de vardir 8 ayda adet oluyorsan. saracoglu adeti duzensiz olan hemen baslasin diyor. istersen basla ilk 15 gunluk kure ins guzel adet olursun.

ikinci küre adetin 18. veya 20. günü başlaman gerekiyordu. bunun dışında bu belirtisizlik belki iyiye işarettir. sanırım reglin şu anda 1 hafta kadar gecikti o zmn. test yapmadın mı?

hayir o bilgi degisti sitede. artik adet bitiminin 2. gunu baslayiin yaziyor. adete 10 gun kala degil artik. adet 5 gun suruyorsa 7. gun baslanicak.

vaaarrr benim. sende pcos var mi dra gittin mi?
bende pcos var cok kilo almadigim surece adeti oluyorum ama dra gidip ilac kullanmayinca yumurta buyumuyo. gecen ay ilacla buyudu ama 22. gunde anca buyudu, bu ay da dra gitmedim yumurta olmadi anladim cunku ne akinti var ne de ates yukselmesi. sen dra git hormon testi yaptir once. pcos varsa once sogan kurunu yaparsin. incir sogan kadar ise yaramiyo ben onu da yaptim. pcos devam etti 3-5 yumurta aynianda buyumeye calismis sonra hicbiri cok buyumedi kucuk kaldilar.

ins canım hamişsindir bende bu ay cok calıstım ama negatif cıktı kasiklarım cok agrıyo sanki oldu gibi geliyo bana ama bidahamı test yapsam diye dusunuyorum bakalım hayırlısı rabbim yuzumuzu guldursun ....

canim neden kan testi yaptirmiyosun? yap test insaallah pozitif cikar adetin nezaman oldu en son?

bir liste kuralim bizde orda kim kulandi sogan kuru kum nezaman kaldi kim beklemede yazalim ben bilmiyorum bilsem duzenlerdim

benim pcos agir ben 8 ayda bir regl oluyorum regl duzenliycek bi kur varmi acaba

sunu da soyleyim ben saracogluyla konustum telde, pcosun agir sogan kurunu 21 gun yap dedi. senin de baya agir istersen sen de oyle yap. benim bugun sogan kurunde 19. gunum, pazar gunu bitiyor.

arti regli duzenleyen aslanpencesi kuru var. trde misin bilmiyorum istersen onu da yap. saracoglu merkezinden de alinabiliyor sanirim. merkezde ne kadar bilmiyorum ama telefonla siparis baya pahali. yani bana pahali geldi ben almadim trye gelince ins merkeze gidip sorcam orda da ayni fiyatsa aktardan alip otu kendim yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…