Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canım en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu şu an uyuyamadim uyku girmiyor gözüme korkuyorum birşey olursa diye bide grip oldum tam zamanında hapşuruyorum öksürüyorum kendimi çok kasiyorum birşey olacak diye of ne bileyim ya garip duygular icerisindeyim senin yasadiklarini bende yaşadım resmen hayata küstüm çoğu gece eşimin burnundan getirdim onunda hakkını ödeyemem ne bileyim ya efkar bastı birden :-(

arkadaşlar ben yeniyim daha ilk kez yazıyorum 3 yıldır cocuk ozlemimiz var ama olmadı pcosluyum ben 25 martta catlatma igne si oldum 2 gun once beta hcg yaptırdım negatif cıktı bende sogan suyu yapsammı yardımcı olun lutfennnnnnnnnnnn

Arkadaşım
Saraçoğlu sitesinden mail yada telefonla çok sağlıklı bilgi alabilirsin..
Ben iltihaba ve kistte iyi geldiğini biliyorum...
İnşallah sanada şifa olur...

Arkadaşım
Saraçoğlu sitesinden mail yada telefonla çok sağlıklı bilgi alabilirsin..
Ben iltihaba ve kistte iyi geldiğini biliyorum...
İnşallah sanada şifa olur...

ins bende kist yok hersey normal ama bebiş olmuyo denicem bende sogan kurunu inş sonuc alırım rabbim tum isteyenlere evlat versin....

yumurtlama olup olmadigini drun yumurtlama takibi ile ve akinti ile anlayabiliriz ama bi yardimci daha var ates olcme. yumurtlamadan sonra ates yukselir tabi duzenli olcmek lazim o zaman anlayabilirsin. mesela ben bu ay dra gitmedim yumurta olmadi biliyorum. cunku bugun adetimin 25.gunu ve atesim hala 36.3. normalde bugunlerde 36.8-37.0 olmasi lazimdi.

test yaptin mi belki bebis vardir.

tabi ki yap. saracoglunun sitesinde pcos icin yaziyor illa kist felan olmasi gerekmiyor. zaten dra gidiyorsun belli dra gidildigi zaman kist olmuyo. cunku tedavi ona yonelik oluyor. sen druna devam et ilaclarla beraber yap sogan kurunu. pcosun agir mi hafif mi? yani hormon sonuclarin nasil?

peki dusdumu prolaktinin dusmuski yumurtlama olmus bence bende bu ay bebeyim gelmezse icerim..kacdi prolaktinin senin? sogan kurunude bence uygula o sana ugurlu gelir hamile kalirsin insaallah

kalır mıyım gerçekten? o kadar alışmamışım ki "ben ve hamilelik" kelimelerini aynı cümlede duymaya
evet hemen düştü ve yükselmemesi için kontrol altında kalacak şekilde dozları çok küçülterek ve en son 2 hafatada 1 kere içmek suretiyle bıraktık. norm 90-530 aralığıyken benim 804 çıkmıştı, sonra 109'a düştüğünü gördük ve azaltarak bıraktık bu aşamada.
evet ovülasyon tespit edildiğine göre yumurtlamada sorun olmasa gerek. ölçümleri yapıldı yumurtanın ama değerlendiremiyoruz sanırım. bugün 3. gün reglimin. salı gün muhakkak başlarım bi aksilik olmazsa. Takdir Allah'ın...
senin sorunun da mı aynıydı?

evetde ben yad ellerdeyim yurt disindayim rusyadayim burda doktorun yerinin nerde oldugunu bilmiyorum bu sehirde yeniyiz bazi yerleri tanimiyorum iste kismet... insaallah 10cu olmusdur yumurtada tutnmusdur yavrum cok merak icindeyim :26:

hamile olursun insaallah...canim beki bu ilaclar icdiyin ay hamileliyi engelliyomu yani o ilaci ice ice hamile kalmak mumkunmi? evet prolaktinim 2 ay bunnan once 22.8 halbuki 10 olmasi lazimdi ben 2 ay once doktora gitdim oda bana ilac yazdi ve dediki bunlari icdiyin ay hamile kalamasin ilaclar bitince kalirsin bende icmedim ilaclari ama 1 ay ondan once yazdiklarini icmisdim dusmeyince tekrar yazinca icmedim...iste boyle bende hilal gibi tohumnan filan salmak istiyorum bu ayda sogan kuru yapmistim bakalim belki mucize benide yakalar bu ay

sanmıyorum, doktorum dostineksin gebeliğe engel olmadığını ancak gebelik oluşursa derhal bırakmam gerektiğini söyledi. bu ilaç olmadan prolaktinin düşmesi mümkün olmayacağı ve dolayısıyla gebelik de oluşmayacağı için içtim ben, 2 ay sürdü tedavi. şimdiyse hormonlarım, rahim kontrolüm, yumurta vs. hepsi normal durumda çok şükür. bu arada ben de eski bir sovyet ülkesindeyim, uzun yıllardır burada olduğumuz için dil sorunumuz yok. rusça anlaşıyoruz ama doktorum koreli bir bayan :)
ayy hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz inşallah :) kürü ne şekilde uyguladın ve kaçıncı gün başladın?

Son düzenleme:

ikinci küre adetin 18. veya 20. günü başlaman gerekiyordu. bunun dışında bu belirtisizlik belki iyiye işarettir. sanırım reglin şu anda 1 hafta kadar gecikti o zmn. test yapmadın mı?

ins bende kist yok hersey normal ama bebiş olmuyo denicem bende sogan kurunu inş sonuc alırım rabbim tum isteyenlere evlat versin....

AMİN! sanırım aynı durumdayız, ben de salı günü başlıyorum bu küre inşallah, sen ne zmn düşünüyosun?

tabi ki yap. saracoglunun sitesinde pcos icin yaziyor illa kist felan olmasi gerekmiyor. zaten dra gidiyorsun belli dra gidildigi zaman kist olmuyo. cunku tedavi ona yonelik oluyor. sen druna devam et ilaclarla beraber yap sogan kurunu. pcosun agir mi hafif mi? yani hormon sonuclarin nasil?[/QUOTE]

benim pcos agir ben 8 ayda bir regl oluyorum regl duzenliycek bi kur varmi acaba

eger bu ay allah korusun hamilelik yoksa ki olur insaallah bende alicam o dediyin ilaci kulanicam benim doktor salak iste cocuk isteyen birine cocuk olmayi engelleyen ilaclar yazdi neyse Allah bu elediklerimde hayirlar versin bebisim gelsin.... sogani ben adetimin 3gun basladim cunki ben genelde 3gun adet gorurum 1ci gun gelir kahrolasi 2ci gun 3gun lekelenme 4cu gun yine leke...ac karnina 10gun 2defe son yerde kalan 5gun 1defa icdim boyle tatlim Allah sevindirsin bizleri

amin amin amin... yalnız ilacı doktor kontrolünde kullanıcaksın, dimi? bu çok tesirli ve kuvvetli bir ilaç, kafana göre kullanma sakın!

amin amin amin... yalnız ilacı doktor kontrolünde kullanıcaksın, dimi? bu çok tesirli ve kuvvetli bir ilaç, kafana göre kullanma sakın!

bilmiyorum ki... bu hafta irana gitmeliyiz orda doktora gidicem hormonlara bi goz atsam doktor konturlonde yok atmasam kendim yaparim 1 aycik icsem bence hic birsey olmaz insaallah hicbir ilaca filan ihtiyac kalmazda bu ay kalirim hamile :26:

bilmiyorum ki... bu hafta irana gitmeliyiz orda doktora gidicem hormonlara bi goz atsam doktor konturlonde yok atmasam kendim yaparim 1 aycik icsem bence hic birsey olmaz insaallah hicbir ilaca filan ihtiyac kalmazda bu ay kalirim hamile :26:

inşallah cnm inşallah.. ama doktora uğramadan ilaç kullanma bence, her şey yoluna gireceken mahvedebilirsin bilmeden. bu riski göze almasan iyi edersin :26:

ikinci küre adetin 18. veya 20. günü başlaman gerekiyordu. bunun dışında bu belirtisizlik belki iyiye işarettir. sanırım reglin şu anda 1 hafta kadar gecikti o zmn. test yapmadın mı?

hyr canım bekarım pcos var bende adet düzensizliği için yapıyodum bu kürü. 2 kürde adetten 10 gün sonra başlandığını biliyorum ben 10 gün içtim ama hala tık yok kür biteli 2 haftayı geçiyo nerdeyse çok stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…