- 26 Ağustos 2012
- 335
- 8
canımmm bakk nasıldaa yükselmiş değerlerinnn ne güzell rabbim bizedee yaşatsınn inşallah o duygularııı ne güzel isimlerimizi saymışsınn hep dua et bizee de olurmuu hamilelerin duası kabul olurr .....
ne kadar sevinsem dee belli etmemeye çalışsamdaa bi tarafımm hep burukk eksikk elimden gelsee hiç dışarı çıkmıycamm kendimii eve kapatacamm ama oda bi çare değil biliyorumm rabbimm bekleyen tüm arkadaşlarımaa dayanmaa gücü ve sabır versin inşallahh tez zamandaa kavuşuruzz bebeklerimizeee
bian duygusala bağladımm ama senın ve bebeğin için duaa ediyorum aklımaa geldikçee inşallah doğdugundaa fotlarını koyarsınn bizdee severizz meleğimizii bizee şans getirir inşallah inşallahh inşallahhhhhhh
İnşallah canım en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu şu an uyuyamadim uyku girmiyor gözüme korkuyorum birşey olursa diye bide grip oldum tam zamanında hapşuruyorum öksürüyorum kendimi çok kasiyorum birşey olacak diye of ne bileyim ya garip duygular icerisindeyim senin yasadiklarini bende yaşadım resmen hayata küstüm çoğu gece eşimin burnundan getirdim onunda hakkını ödeyemem ne bileyim ya efkar bastı birden :-(