Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sunu da soyleyim ben saracogluyla konustum telde, pcosun agir sogan kurunu 21 gun yap dedi. senin de baya agir istersen sen de oyle yap. benim bugun sogan kurunde 19. gunum, pazar gunu bitiyor.

arti regli duzenleyen aslanpencesi kuru var. trde misin bilmiyorum istersen onu da yap. saracoglu merkezinden de alinabiliyor sanirim. merkezde ne kadar bilmiyorum ama telefonla siparis baya pahali. yani bana pahali geldi ben almadim trye gelince ins merkeze gidip sorcam orda da ayni fiyatsa aktardan alip otu kendim yapicam.

aslan pencesini nasıl yapcam ben trkydyim bulurumm o otu ama gebelige engel olurmu cok saol canım

yaptırdım kan testı 040 cıktı yani negatif bidaha yaptırsammı diyye dusunuyorum 3 gun once yaptırdım ben testi 25 martta catlatma ignesi oldum

sabrin varsa adet gununu bekle yoksa bir ikigun gecsin yaptir birdaha insaallah bu sefer pozitif cikar :KK16:

kızlar ya iltihap için antibiyotik kullanmıştım mantar yapmış şimdide mantar için ilaç kullanıyorum

aslan pencesini nasıl yapcam ben trkydyim bulurumm o otu ama gebelige engel olurmu cok saol canım

aslanpençesi kürünü bende kullanıyorum canım prolaktini düşürmesi için fsh hormonunuda düzenliyormuş saraçoğlu 2kutu gönderdi 2.kutuya geçtim bakalım hayırlısı

aslanpençesi kürünü bende kullanıyorum canım prolaktini düşürmesi için fsh hormonunuda düzenliyormuş saraçoğlu 2kutu gönderdi 2.kutuya geçtim bakalım hayırlısı

nasıl ulasa bilirim saracogluna peki hamile kala biliyomusun uygularken

arkadaşlar ben yeniyim daha ilk kez yazıyorum 3 yıldır cocuk ozlemimiz var ama olmadı pcosluyum ben 25 martta catlatma igne si oldum 2 gun once beta hcg yaptırdım negatif cıktı bende sogan suyu yapsammı yardımcı olun lutfennnnnnnnnnnn

cnm hoşgeldin.ben de çatlatma iğnesi yaptırmıştım bundan 6 ay önce .ancak benimde olmadı.suğan suyuda yaptım .ondan 3 ay sonra ama yine olmadı. şimdi yine yapıyorum suğan kürü inşallah bu ay olur.bence senin için bir sakıncası olmaz dene bir istersen.zaten suğan suyu pcosa da iyi geldiğini söylüyorlar.

cnm hoşgeldin.ben de çatlatma iğnesi yaptırmıştım bundan 6 ay önce .ancak benimde olmadı.suğan suyuda yaptım .ondan 3 ay sonra ama yine olmadı. şimdi yine yapıyorum suğan kürü inşallah bu ay olur.bence senin için bir sakıncası olmaz dene bir istersen.zaten suğan suyu pcosa da iyi geldiğini söylüyorlar.

saol canım ama ben bidaha test yapıyım diyorum 040 cıkmıstı belki yukselmiştir olabilirmi ?.... ondan sonra sogan suyu içiyim diyorum

karnıbahar kuru nasıl yapılıyomus....

150gr kadar karnıbaharı kaynamakta olan 1buçuk bardak suya atıp 5dk. ağzı kapalı haşlıyoruz ılıyınca süzüp içiyoruz sabah akşam 15gün boyunca idrar yolları enfeksiyonu gebeliği bile engellermiş

bide bende polikistikover durumu yok bugün doktora gittim kist yok yumurtalıklar rahmin gayet iyi dedi antibiyotik mantar yapmış öyle

anladım canım bende pcos luyum ama kist yok mus rahim iyiymiş doktor olmaması için bi sebeb yok adeti kafana takma ne adet olmayanlar var hamile kalıyo diyo doktorum allahtan tanıdıkta yardımcı oluyo

150gr kadar karnıbaharı kaynamakta olan 1buçuk bardak suya atıp 5dk. ağzı kapalı haşlıyoruz ılıyınca süzüp içiyoruz sabah akşam 15gün boyunca idrar yolları enfeksiyonu gebeliği bile engellermiş

aa benimde idrar yolları intihabım var ilac verdi ben kullanmadım gebe kalırım falan bebege zarar vermesin diye dusundum o zamn bnde yapıyım karnıbahar kurunu kotu kokuyomu ?

saracoglunun sitesine baksana bi orda adresler vs hersey yaziyo. sana yakin bi merkez varsa gidersin yoksa iletisimdeki numaralari ararsin. ama telle siparis gayet pahali yani.

tamam canım ben buldum aslan pencesini pazartesi gunu alcam ama cıvan perceminni daha cok ıyyı gelir diyolar bi fikriniz varmı

X