vealeyküm selam... inşallah bu ay bebeğim gelir arkadasım onu çok özledim... peki bişey sorcam benim yumurtlama günlerinde bu soğan suyunu içmek sağlıklı yumurtalara zarar vermiyor değilmi
bence yok cunki oyle olsaydi doktor sarracoglu 15gun icin diye yazmazdi sen ic insaallah bir cok faydasi olur ziyani olmaz birtek mide hastalarina yasak geri kalan herkes ice bilir...gelir gelir bebeyin benimkiyle bir gelir arka arkaya yazariz hamileyim diyecar cabuk bu ay ve son 30gunde
inşallah canım zaten düğün tarihlerimizde yakın
ama benim bu ikinci gebeliğim olacak ilki dış gebelikti inşallah bu iç gebelik olur 9 ay sonra gelir
insaallah sen gebeliyin olmus dista olsa biliyorsunki hamile kalmak imkanin var benim hic olmadi bu 1yilda bir cift cizgi yakalayamadim hep adetim cabuk geldi uzdu ben...sende bu ay kalirsin bu sefer ic gebelikle senlede halay cekeriz insaallah
inşallah hep birlikte halayımıza seninle devam ederiz o zaman yada önce sana çekelim
Mantar olsa kaşıntı yapar arkadaşım iltihap olmustur bol bol su ıç c vitaminı tüket bide üşütme kendini sogan kürüde iyi gelir inşaallah
Canım ya tlfndan giqince alıntı yapamıyorum kusura bakma
Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor sogan kurunuz ben cok fena grip oldum ya kac senedir grip olmuyordum tam zamaninda geldi yani ses mes gitti saat 2 de sonuclarimi almaya gidecegim sonuclarimi yazarim hemen size sercem kirazim sirinim mybaybm ve zeynepnurum ne yapiyorsunuz bakalim sesiniz pek cikmiyor merak ediyorum
Kızlar sonucum 983.01 çıktı
Hilalisa arkadaşım cok sevindim cok Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı büyütmeyi nasib etsin
ayhh canımm maşallahh ne güzell sonuçlar süperr
bende iyiyim canım napayım ama ümidim yok hiç bi hamilelik belirtim yok
öle kös kös bekliyom adet günümü
mybabyim valla burda sizleride merakta biraktim yok oldumu yok varmi diye :) sizlerin destegide ilac oldu bana simdi sizlere cok dua ediyorum insallah sizlerde pesimden gelirsiniz insallah o bekledigin adetin gelmezde bebek haberi alirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
inşallahhh ama ümidim hiç yok canım bu ay nedense
belirti melirti en ufak bi değişklik yok hissettiğim
inşallah güzel dileklerin gerçekleşir hepimiz için
aynı heycanı yaşamak için deliriyorum resmen
Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor sogan kurunuz ben cok fena grip oldum ya kac senedir grip olmuyordum tam zamaninda geldi yani ses mes gitti saat 2 de sonuclarimi almaya gidecegim sonuclarimi yazarim hemen size sercem kirazim sirinim mybaybm ve zeynepnurum ne yapiyorsunuz bakalim sesiniz pek cikmiyor merak ediyorum
ya kizlar ya bazi yerlerden birsey okudum benimde hic umudum kalmadisabahki nesem hic yok ben ovi testi yapiyorum kac gundur 10cu gunumde koyu cikti ikinci cizgi diyer gunler silik bugunde yaptim silik bu durumda ben ne olucam hic bilmiyorum yumurtda catlamadiysa silikmi cikar bu bilmiyorumki yaa qaliba oyle oyle yazmisdi bazilari burda bu aydami yok yani Allahim bu aciyi bana yasatma lutfen
bir sey sormak istiyorum gulmeyin bana bi anlatin ben resim koyamiyom bura nasil koya bilirimanlatin bos vaktinizde bir kere yapmaya calistdim olmadi beceremedim