Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

umarım hayırlı haberlerini alırız. ben de gelişmeleri duyurmaya çalışırım buradan. günler gecmek bilmiyor dediğin gibi..

umarim canim bizde sevinelimde herkesle paylasalim senin prolaktinin mi yuksek bendede oyle 22.8 ona derman (ilac) icdinmi ne icdin banada yazarsin bos vaktinde opdum

sonunda evvveeeeeeet tebrik tebrik tebrik artik hamile oldugunu yaz buraya buyuk hariflerle ben hamileyim deye bilirsin canim cok cok coooooooooooook sevindim

Sercemmmmm çok sağol ben halay çekmeye başladım bile allahim çok şükür ya Rabbim çok mutluyum ya artık içim rahat çok rahat minik kuşum artık yolda sağ salim kucağıma alirim inşallah darısı herkesin başına

Aynen benimde öyle oldu kirazim hani yoğurt kesiği derler ya aynen öyle beyaz renkli pütür pütür parça şeklinde

umarim canim bizde sevinelimde herkesle paylasalim senin prolaktinin mi yuksek bendede oyle 22.8 ona derman (ilac) icdinmi ne icdin banada yazarsin bos vaktinde opdum

evet prolaktin dendi bana da, dostineks kullandım, haftada bir perşembe günleri akşam yemeğinden sonra yarım tablet. 4 hafta boyle kullandım. yani toplamda 2 tanecik. sonrasında düşüş olduğu için ilacı azaltarak bırakma dönemine geçtik. sonuncu çeyreği önceki hafta içtim. dostineks tedavisini böylece bitirdik. 1 buçuk aydır da folik asit kullanıyorum. ovülasyon günlerimde belirlendi ancak 4 aylık aktif çalışmalardan olumlu bir yanıt alamadık henüz :) ve soğan kürünü denemekte fayda var diye düşünüyorum.

canim canim canimcim bende sevindim komsun olsam vallahi gelirdim size seni kipirdatmadan(tabi kipirdatmaya korkarim bebeyin icin) bir halay cekerim tum komsular sesime gelir Allah bizlerede nasib etsin meleyim sag salim al kucunu o doktu vardiya hani seni uzen onada gidersin karnin sisince dersin ulen banami guluyordun saka saka Allaha bin sukur bende dun yatarken 1000defa Ya Evvel dedim esimde ben derken elini karnima koydu hiss etdimki icinnen dualar etdi sonra amin dedi sesli...ya allah dualarimizi bosa cikartmasin bu ay amin ya rabbil alemin

tebrik ederim..inş allah kucağına almayı da nasip etsin. çok yazmıyorum ama yazılanları ara ara takip ediyorum son zamanlarda sizin durumunuzu gerçekten merak etmiştim.neyse ki güzel haberinizi aldınız

Çok teşekkürler tek duam sağlıklı bi şekilde kucağıma almak biraz erken davrandigim için bizde çok merak ediyorduk Mevlam herkese bu duyguyu yasatsin inşallah darısı sizlerin başına inşallah

Aynen benimde öyle oldu kirazim hani yoğurt kesiği derler ya aynen öyle beyaz renkli pütür pütür parça şeklinde

evet bendede oluyor bende korkdum utandim bura yazmayada ve dusundumki yumurtlama yok belki o yuzden akinti diyilde bu oluyor diye kotu biseymi acaba? hilalimmmm ya sen sogan suyunu kac gun icdin bebeyim?

Keşke senin gibi bi komşum olsa gelse sarılsa canım benim yerim seni senden nasıl tatlı bi anne olur ne şeker bi anne olur inşallah en kısa zamanda olur alır onu koynuna mis gibi kokusuyla uyursun

peki dusdumu prolaktinin dusmuski yumurtlama olmus bence bende bu ay bebeyim gelmezse icerim..kacdi prolaktinin senin? sogan kurunude bence uygula o sana ugurlu gelir hamile kalirsin insaallah

Kızlar sonucum 983.01 çıktı

ayy çok sukur hilalcim yaa valla ne olayli oldu hee sen de biraz benim kardesim gibisin. onun da ogrenmesi ve dogumu olayli oldu 3 gunde anca dogdu bebek ins senin kolay olur. valla biz de rahatladik

ne zaman oldu bu son ayda mi. ya ben biraz arastirdim netten mantar diyo. yani mantar varken oye olurmus akintin. bende cok sukur koku kizariklik kasinma ya da aci yok.

ay yaaa hepimiz bekliyoruz iste gercekten ne zorlu bisyemis milletin takir takir oluyo hayirlisini versin Rabbim bize de sabir versin. inis biz de yazariz buraya hamileyim diye.

evet bendede oluyor bende korkdum utandim bura yazmayada ve dusundumki yumurtlama yok belki o yuzden akinti diyilde bu oluyor diye kotu biseymi acaba? hilalimmmm ya sen sogan suyunu kac gun icdin bebeyim?

Kuşum ben sabah 10 da akşam 6 da toplam 15 gün ictim hiç aksatmadim ama bence kötü birşey değil inşallah güzel haberlere işarettir

Keşke senin gibi bi komşum olsa gelse sarılsa canım benim yerim seni senden nasıl tatlı bi anne olur ne şeker bi anne olur inşallah en kısa zamanda olur alır onu koynuna mis gibi kokusuyla uyursun

ay canim benim dusunki geldim size seni siki siki sardim kucakladim o minacik yanaklarindan opdum "(bir cayda icerim artik ) cok sevindim cidden tanimasamda seni omur boyu mutluluklar ailelikce diliyorum sana...bana geldikde insaallah canim simdi sen hamilesin ya dualarin gecer adim aypara bebeyini hiss etdikce banada dua et .... bende o duyqulari tez bir zamanda yasiyim nazar deymesin sana guzelim

selam kızlar bugün adetimin ilk günü bende kullanmayı düşünüyorum bu ay. çok fazla iltihabım var 1 haftadır ilaç kullanıyorum bu soğan kürü iltihabımı temizlemeye yardımcı olur değilmi

Kuşum ben sabah 10 da akşam 6 da toplam 15 gün ictim hiç aksatmadim ama bence kötü birşey değil inşallah güzel haberlere işarettir

bende cok dengesiz icdim hic saate bakmadan oylen birde aksam icdim kac gunde 1defa icdim bennen anne olmazki ya neden boyle yaptimki :26: kaski dogru durust uygulardim ama yinede umudum var belki buda sifa olur.... bekliyim bir 10-12gun gecsin bakalim :26:

salamun aleykum.... evet olur canim ic ve dualar et hersey guzel olur hatda bebisinde olur insaallah

salamun aleykum.... evet olur canim ic ve dualar et hersey guzel olur hatda bebisinde olur insaallah

vealeyküm selam... inşallah bu ay bebeğim gelir arkadasım onu çok özledim... peki bişey sorcam benim yumurtlama günlerinde bu soğan suyunu içmek sağlıklı yumurtalara zarar vermiyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…