Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadşlar kürümü sonlandırmış buluınuyorum dün itibariyle
allah ım hepimize vesile kılsın bu sogan kürünü
kucaklarımızı boş bırakmasın
inşallah hayırlara vesile olur
2 gündür arkadaşın çocuguna bakıyorum mest oldummm benmde olsa dedim durudm içmden
allah ımm dularımızı duy yarabbim sen büyüksün

amin canim...canim bende iciyorum bugun 13cu gunum amma ben 2-3gundur gunde 1defe iciyorum korkdum iste nebiliyim o biri yerlerde sogan kuru dusuk yapiyomus diye yaziyorlar bende gunu 1 defeya gectim ziyani olmazki?

Allah hayıra çıkarsın canım... Çok güzel bir rüya görmüşsün inşallah tez zaman gerçekte emzireceksin yavrunu...
Hiç bozma moralini neler oluyor bir görsen bir arkadaş dr. Kontrolünde yumurta takibi yaptırıyordu ve iğne vuruluyordu 13 gün vurulmuş son iğnede doktor yumurta göremiyorum artık iğne vurmamıza gerek yok önümüzdeki ay tüp bebek yapıcaz diyor ve inanırmısın doktorun hamile kalamazsın dediği arkadaş dün hamile olduğunu öğrendi... Canım allah var herşey var sakın üzülme...
Bu ay gelir belki bebeğin çünkü rüyasını görmüşsün... Bu ay olmazsa bile çok yakın demekki senin kuzucuk taz zamanda gelecek inşallahh allahın izniyle

Tatlım kıyamam sana bir ağız tadıyla keyfine varamadın artık inan sen hamişsinnnn arkadaşımmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Üzülme artık, seni kimsenin üzmesinede izin verme bu doktor bile olsa ver cevabını canım içinde tutma...

Herşey gönlünce olsun hilalcim...

Hayırlısı olsun tatlımmm
Şifa olsun inşallahhhh
Bu son batın olsun bebeğin gelsin hayırlısıyla

gercekten hersey Rabbimin elinde ammenna. zamani var herseyin ama iste o zaman ne zaman onu bilmiyoruz.

gecen ay ayni arkadasin gibi yumurta takibim oldu bi tane yumurta zor da olsa buyudu ama olmadi. olunca oluyo olmayinca olmuyo iste. Allah hayirlisini versin tez zmaanda hepimize.

Cnm kusura bakma ya uzun zaman verdim.Ben 2 kez rahim filmi çekildim.Doktor tam anlkayamadı bir tanesinin kapalı olduğunu söyledi.Ve histereskopi ile polip denen bir parça aldı.Şu an hiçbir sorun olmadığını söyledi.Yumurtlamamda sorun yok kendiliğinden çatlıyor; ancak 3 yıla yaklaştım halen olmadı.Rabbimiz ol derse olur.O'na güveniyorum.hayırlısını Rabbim biliyo.

kızlar eşinde varikosel olup bitkisel kürlerle hamile kaln var mı aranızda bnm eşim yeni başladı 3 ay kullanıcak fayda gören var mı?

merhaba hanımlar,
ben de 8 aylık evliyim, hiç korunmadık. bebek olmayınca evliliğimizin 4. ayında kontrollerimizi yaptırdık ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik. ama henüz başarılı olamadık. bu sabah yine regl oldum.
reglmin 7. günü soğan kürüne başlamaya karar verdim. detayını öğrenip aynı zamanda eşime de keçiboynuzu kürünü uygulamayı düşünüyorum.
umarım biz de yıpranmadan bir netice alırız. Allah büyük...

merhaba. sen daha cok yenisin. kendini yipratmana gerek yok hic. daha anca..

benim ablam korunmadigi halde 8. ayinda hamile kaldi, kardesim de bir ay ilac iciyordu bir ay icmiyordu. icmedigi ayda hamile kaldi o da 8. aya denk geldi.
pko var mi ya da hormonlarda bi dengesizlik.

evet, aslında günümüz şartlarında normal bir bekleme süreci bu malesef. eşim benden 10 yaş büyük, belki bu yüzden, onun da bir an önnce babalığı tatmasını istiyorum. ve aslında ben de geç kalmak istemiyorum. (31 yaşındayım). doktorun dediğine göre yalnızca prolaktin yüksekliği vardı (ki bu ergenlik dönemimde de yaşadığım bir sorundu) adet gecikmesi ve çok belirgin adet öncesi sendromlarım vardı. evlenince biraz düzene girdi. ilaçla prolaktin seviyesini normale hemen düşürdük ilk ay. bunun dışında eşimde de bende de her şey temiz çıktı.

sonuç olarak, bu forumda okuduğum kadarıyla, ki yüzlercesini okudum, kürden başarılı sonuç alanlar hayal kırıklığı yaşayanlara nispetle daha fazla. bitkisel bir kür ve "faydası olur-zararı olmaz" düşüncesiyle denemeye karar verdim. ben reglmin 7. günü başlamayı düşünüyorum ve o günü iple çekiyorum.

Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor sogan kurunuz ben cok fena grip oldum ya kac senedir grip olmuyordum tam zamaninda geldi yani ses mes gitti saat 2 de sonuclarimi almaya gidecegim sonuclarimi yazarim hemen size sercem kirazim sirinim mybaybm ve zeynepnurum ne yapiyorsunuz bakalim sesiniz pek cikmiyor merak ediyorum

canim hosgeldin hayirli ugurlu olsun ic bence faydasi vardir bende bu ay ilk kez icdim 3cu gunumnnen basladim ve belkiyorum 13gun icdim ve bende hamile kaldim deyeceyim gunu iple cekiyorum beklemek cok zor on iki on uc gunum var adetime hala bekliyorum bakalim allah buyuk guldurur yuzumuzu

canim ya senin sesin geldiya bu bize yeter... aaaa olmadiki niye kendine iyi bakmadin kiz bak sicak giyin usutme olmaz qirip tehlikeli birsey allah korusun...dualarim seninle sonucunun en yuksek cikmasini bekliyorum ki burda halay cekeyim ben sogan kurumu 13gun icdim birsey olmazki gunde birkez icdim belki yine bakalim sana ugurlu oldu banada olsun insaallah... bebisinden haberleri dort gozle bekliyorum opuldun

umarım hayırlı haberlerini alırız. ben de gelişmeleri duyurmaya çalışırım buradan. günler gecmek bilmiyor dediğin gibi..

iyi cok sukur sana da çook geçmis olsun dikkat et kendine ihlamur ic varsa.

sogan kurumde 18. gundeyim. 21 gunu bitirmeye az kaldi. ama emin gibiyim yumurtlama olmadi. adetimin de 24. gunundeyim.

ben de bisey sorucam oyle kivamli felan akintim yok. da boyle beyaz parcaciklar geliyo kucuk kucuk kagit parcasi gibi mi desem pamuk parcasi mi desem anlamadim. boyle beyaz kucuk parcaciklar. neyin nesi neden oyle anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…