Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yükselmesi iyiye işaret cnm hadi dikkat et bakalım hayırlısı olsun cnm adet gününden 3 gün felan geç öyle yap testi garanti olsun ..ama ne bileyim sankim hamilesin:)

İnşallah canım inşallah dua edin bana ne olur inşallah o kadar bekleyebilirim :-D ama ara ara adet sancısı geliyor korkuyorum normal mı bu durum

inşallah canım inşallah dua edin bana ne olur inşallah o kadar bekleyebilirim :-d ama ara ara adet sancısı geliyor korkuyorum normal mı bu durum

edicem allahım hayırlısıyla bebeği kucağına almayı nasip etsin cnm....olucak sancın ben ha geldi adet oldum demekten wc ye koşmaktan bir hal oldum zaten o belirti sancı bnde 3 ay dvm etti takma kafana hayırlı haberler alıcaz inşallah senden bebişin seninle allah yardımcın olsun

yükselmesi iyiye işaret cnm hadi dikkat et bakalım hayırlısı olsun cnm adet gününden 3 gün felan geç öyle yap testi garanti olsun ..ama ne bileyim sankim hamilesin:)

Hamilelik varsa bile sanci olur bu normaldir ins vardir benisin cnm seni tanimadigim halde ben bile heyecanlandim biz kadinlar böleyiz iste ins allah gönlüne göre versin karincalari bencede birak yazik sevaptir ben olsam bende öle yapardim :) senin icin dua edicem cnm :)

ay ne tatlısın ya :))) bak bebek haberine karıncalar da nasiplendi :)) folik asit iç canım hergün ya da hangisini içiyorsan ona göre iç... benim dr um da söyledi ben sanırım 1 ay önceden başladım hamileliğin ilk 3 ayı içilecek diyor dr lar... hergün bir kase yoğurt bir bardak süt içmeye çalış fazla da içme ilk aylar fazlası zararlı olabiliyormuş.... ay hadi inşaallah ilk zaman öyle oluyor canım adet mi olcam diye hep bi tedirginlik oluyor ama değernin yükseldiğine göre var Allah ın izniyle yükselmeseydi olmazdı gibime geliyor değerin iki günde 2 katına çıkması lazım... şu adet günün de bi geçseydi de hepimiz rahat bir oh çekeydik Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşaallah

hopefor karincalarimin resmini cektim eger ki minik kusum benimleyse gosterecegim bak seni ogrendigimde evde bir suru misafirim vardi die :)))folik plus iciyorum su an ama birsey daha aklima geldi forumda bi konu var silkelet hamis kal diye ben okudum dedim ki bunu kendim yapicam seyden sonra ayaklarimi duvara yaslayip kalca kismimi saga sola salladim bu da bi bilgi olsun sizlere smdiiii hopeforr sence ne zaman gideyim ttekrar kan testine azcikkk dayanamiyorumda :))

evet ben de okumuştum onu hamile kalmadan önceki ilişkilerde bende ayaklarıma yukarı diktim sonra sağıma dönüp yattım bir ikisinde de senin dediğin gibi yapmıştım :))) soran arkadaşlara da söylemiştim... ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama bunları yaptıktan sonra tabi önce Allah ın izniyle şimdi binlerce kez şükürler olsun bebişimleyiz Allah ım sana da nasip edecek inşaallah. inşaallah isteyen diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşaallah

canım ben derimki adet gününe kadar sabret sık dişini biraz :)) biliyorum beklemek çok zor ama en azından değer düşük var mı yok mu sıkıntısını yaşamazsın, ama eğer sabredemezsen de iki gün perşembe git en azından değerin biraz daha yükselmiş olur ve o zaman daha da netleşir herşey Allah ın izniyle

insallah sabredebilirim su an belirti olarak 3 belirtim var adet sansicina benzer bi agri goz bebeklerim baya buyuk gozlerim acik renk normalde kucucuktu goz bebeklerim ama su an o kadar buyuduki goz rengim belli olmuyor nerdeyse ve ates yuksekligi atesim en son 37.2 cikti Allah tum isteyenlere uzun zamandir bekleyenlere nasip etsin rahatsizligi olanlara sifa versin insallah

Allah gönlünün muradını versin inşaallah canım ben bunlara hiç dikkat etmemiştim :)) ama kirazağacım ateş ölçmemi istemişti benim de 37 çıkmıştı sanırım :) sabretmeye çalış biraz daha yükselsin değerinki o seferde tereddüt içinde bulma kendini bu arada bebeğini de yoruyorsun çünkü

hilalcim benim çıkmam lazım iyi geceler diliyorum...

gozbebeginin buyudugunu ben de bilmiyordum, oyle mi oluyormus.

cunku ates yuksekligi zaten her ay yumurtlamadan sonra artar. gebelik varsa yuksek olarak devam eder. yoksa adet gunun ilk gunu tekrardan duser. sen olcumunu nereden yaptin?

buraya yaza yaza gunleri gecireceksin :) amaa bu heyecani yasamak bile cok guzel. sana diyim yanindaki birine soylesen 'amaan adet olmazsan belli olur ne bu telasin' der. ama biz burda birbirimizi anliyoruz bence. guzelligi burda.

Çokk güldüm okurken gezin tozun demişsin ya karıncalara
bişeyler ikram etseydin kızzz yazık onlara
inşallah bebeğin gelecek silik çizgi hamiş oluyor edindiğim deneyimlere göre

bende sağdan sağdan yumurtluyorum kıslar
hafif batmalar oluyor sağıma demekki sağıma yatmalıyım bnde dimi
tavuk gibi gıttt gıttt gıdakk yumurtam sıcakkk

Bende karınca çok göndereyim sana azçık :-D masa da bisküvi tabağı var onlarda gelmiş tırtıklıyor eşimle bizde yiyoruz mutfakta meyve koydum yesinler diye hiç kaçırmıyorlar masallah o kadar alistik artık birbirimize hiç korkmuyorlarda ya valla tablet koymuştum geçenlerde bilerekte baslarina oturdum bakalım girecekler mı diye hiç tinlamadilar bile çok fenalar geçenlerde eşim hilal galiba çayimin içine girdiler ve ben malesef bi yudum aldım dedi baya güldük ya oldurmek istemiyorum ama baya abarttılar durumu makyaj malzemelerine bile dadandilar :-D:-D:-D

ay hilal alemsiniz, biz de docamla çok dikkat ederiz basmamaya öldürmemeye ama sizin durum baya çığırından çıkmış olduğu yerlere maydanoz koy canım kendiliklerinden dağılırlar diye biliyorum :))

kızlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama benim adetlerim gecikti mi ben civanperçemi içerdim ve ya o gün ya da bir sonraki gün mutlaka gelirdi adetim... az önce tv yi karıştırırken rastladım dr adet gecikmesi, gelmemesi için civanperçemini önerdi, birbirdir dediki tecrübe edilmiştir tarafımdan :)) o birde hayıt tohumu koymayı tavsiye etti.. ikisini bir ezip karıştırıp öyle içmeyi tavsiye etti... ilgilenirseniz yazarım...

bu arada yumurtalıkları çalıştırmaya yarayan masaj gösterdi. bu o bölgede kanlaşmayı arttırıyormuş ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş...

bir de benim gibi adeti 3 gün gelenler vardı... kızlar bunu ben de bilmiyordum yeni öğrendim... kilo aldıkça adet akıntısı az gelmeye başlıyormuş çünkü yumurtalıkların etrafını yag bağlıyormuş bu da düzgün çalışmasını etkiliyormuş...

evet hopeforcum mesela testere disli aslan pencesini aksam iciyordum sabah adet oluyordum civan percemini kullanmadigim icin birsey diyemicem ben bekarken bi adet oluyordum iki paket ped bitiriyordum ve 9 gun suruyordu evlendim 10 kilo biden aldim adetlerim 5 gune dustu sonra kilo verdim cogalmaya basladi adetim kilo problemi olanlar veya birden kilo alanlara kilo vermelerini tavsiye ediyorum kucuklukten beri kilolu olanlarda bi sorun olmuyor ama birden kilo alanlarda sorun oluyor ve hayit tohumu bagira bagira tavsiye ediyorummm

karincalar icinde 18 yasindaki kardesim abla kup seker koy toplanirlar farasla supur disari at demisti bende kup seker yok tos seker olurmu demistim hee abla istersen bide cay demle tam olsunn demisti :))) benim karincaciklarim cok akilliiiiii oyle numaralara gelmiyorlarrrr o yuzden serbest biraktim free takiliyorlar su an :))

ahahhaha alemsin yaa
kız makyaj malzemelerine dadananlar dişi karıncalardır
bırak azcık süslensinler onlarda kocalarına
erkek karıncalara da yazık hep bakımsız hep bakımsız hatunlar
yalnız bu karıncalardan komedi filmi çıkar ben diyim size

cnm ben 1.70 boyunda 56 kiloyum
yani kilolu değilm ama adetim 2 gün sürüyor 3 gnde leke şeklinde
toplamda 5 de bitiyor
doktorum normal dedi herkes 7 gün olck diye bişey yok dedi
2 günden az 8 günden fazla olması normal değil dedi

trde olmak bu yonden iyi iste, istedigin bitkiyi bulabiliyosun. bu bitkilerin caylarini saracoglu d a satiyor ama acayip pahali. bir aylik cay 280liralarda. trde olsam giderim bi aktara alirdim icerdim. ozellikle hayit tohumunu. ben bu sitede baska konularda da okudum hayiti kullananlari. tohumuyla suyu ayri mi ikisi nasil kullaniliyo onu bilmiyorum. hayit suyu icenleri biliyorum ama yazmislardi buraya, arti polen bal felan karisimi yiyenlerde oluyor hamile kalmak icin. ayrintisini bilmiyorum.

karincalar icinde evet onlar sekere gelirler ama limondan da kacarlar. tecrubeyle sabit. kaynak yerlerine yani toplu bulunduklari yerlere limon suyu sik.

bende sağdan sağdan yumurtluyorum kıslar
hafif batmalar oluyor sağıma demekki sağıma yatmalıyım bnde dimi
tavuk gibi gıttt gıttt gıdakk yumurtam sıcakkk

senin bugun adetinin ve sogan kurunun kacinci gunu??

bugun adetimin 16. gunu, sogan kurunun de 10. gunu.
ne akinti var ne batma. bazen gerginlik hissediyourm o bolgelerde, yumurta sert buyucek de catlamayip kist olarak kalcak diye korkuyorum acikcasi. bu ay ilac da kullanmiyorum dra da gitmedim. bilmiyorum durumu yani.

yumurtlama olmadigi icin adetim 30 gunu geccek yine gelmesi belli oldu. tabi ins adet olmam bebis olur ama gecikmesi de sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…