Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaha alemsin yaa
kız makyaj malzemelerine dadananlar dişi karıncalardır
bırak azcık süslensinler onlarda kocalarına
erkek karıncalara da yazık hep bakımsız hep bakımsız hatunlar
yalnız bu karıncalardan komedi filmi çıkar ben diyim size
cnm ben 1.70 boyunda 56 kiloyum
yani kilolu değilm ama adetim 2 gün sürüyor 3 gnde leke şeklinde
toplamda 5 de bitiyor
doktorum normal dedi herkes 7 gün olck diye bişey yok dedi
2 günden az 8 günden fazla olması normal değil dedi
cnm msj larını boşalt her topıce yazar oldum ama yıne aynı
kızlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama benim adetlerim gecikti mi ben civanperçemi içerdim ve ya o gün ya da bir sonraki gün mutlaka gelirdi adetim... az önce tv yi karıştırırken rastladım dr adet gecikmesi, gelmemesi için civanperçemini önerdi, birbirdir dediki tecrübe edilmiştir tarafımdan :)) o birde hayıt tohumu koymayı tavsiye etti.. ikisini bir ezip karıştırıp öyle içmeyi tavsiye etti... ilgilenirseniz yazarım...
bu arada yumurtalıkları çalıştırmaya yarayan masaj gösterdi. bu o bölgede kanlaşmayı arttırıyormuş ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş...
bir de benim gibi adeti 3 gün gelenler vardı... kızlar bunu ben de bilmiyordum yeni öğrendim... kilo aldıkça adet akıntısı az gelmeye başlıyormuş çünkü yumurtalıkların etrafını yag bağlıyormuş bu da düzgün çalışmasını etkiliyormuş...
Çok teşekkür ederim canım inşallah şu an biraz tedirginlik devam ediyor değerlerim inşallah yükselir inşallah Rabbim size de nasip eder inşallah
inşallahh değerlerinn yükselirr vee bebişin senınledirr şimdilikk senlee gibii amaa sendee stress yapmaaa birazz akışınaa bıraksann ne güzel olurrr
soğan yapmışmıydın canım senn merak ettimm kullananlardaa geneldee pozitif sonuç veriyor
soğan kürüne devam....2 yumurta gelişmiş hatta çatlamış bu ay...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...:44:
Hadi inşallah sevindim senin adına benim bel ağrılarım başladı ve adet sancım var çok korkuyorum :-(
canim ya korkma iyi olur hersey o gul yuzun guler insaallah
soğan kürüne devam....2 yumurta gelişmiş hatta çatlamış bu ay...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...:44:
kizlar lutfen bana biri fikir soylesin bugun sogan kurumun 6ci gunu ama belim birde goyus uclarim cok agriyor birde sol yumurtaliq ne bu? sogan ziyan edermi goysum ucuda kotu kotu agrilar veriyor
oooyy cok superrr ins birinden biri tutar. dra mi gittin? kac mmde catlamislar?
ne guzel iste, benm 10. gun daha oyle bisey yok beklenen gelisme. ins yumurtan catlar senin de.
İnşallah canım şu an uzandim geçti biraz senin durumuna gelince yumurtlamaya başlamış olabilirsin adetinin kaçıncı günü bugün
oooyy cok superrr ins birinden biri tutar. dra mi gittin? kac mmde catlamislar?
ne guzel iste, benm 10. gun daha oyle bisey yok beklenen gelisme. ins yumurtan catlar senin de.
doktora gittim evet ...o da çok şaşırdı iğneler işe yaradı dedi önce yok hocam dedim ben bu ay bir şey yapmadım tam gereken olgunlukta dedi bende tam mm sormadım ...hayırlısı...bu soğan suyundan mı yok olacağından mı bilmiyorum baya umutluyummm inşallah ağlamama sonunda...
sukurler olsun gecsin gitsin hepsi sennende bebisin gelsin insaallah.... benim 9 cu gunum adetimin yarin test yapicam ovi testi bakalim yumurtlama varmi diye? sen iyi ol canimbenim guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle hergun
Sağol canım teşekkürler inşallah güzel haberler veririm size Rabbim senin de yüzünü güldürsun inşallah
canim kacinci gunundesin sogan kurunun?
su an akisina biraktim zaten canim sagol guzel dileklerin icin bugun saglik ocagina gittim yarin kan vericem tekrar degerlerin yukselirse umutluyuz dedi doktor insallah oyle de olur evet bu ay sogan kuru yaptim nasil yani sogan kurunden dolayimi beta hcg yuksek cikiyor anlamadim (((