Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet yani yeni olusmaya baslamis gibi birsey galiba ama ben hala supheliyim

bak gördün mü illa gittin daha çok kafanı karıştırdın
keşke gitmeseydin şimdi de acaba ne diye kendini yiceksin
inşallah hamilesindir arkadaşımm hakkında hayırlısı olsunn
bebişler gelsin topiğimizeee

slm kızlar burayı daha yeni buldum, ben 2buçuk yıldır evliyim. bi senedir bebiş istiyoruz,ama olmuyor. soğan suyu diye okudum topğin ilk sayfalarında.beni aydınlatabilecek bi arkadaş var mı

simdi de farkli bi durumda degilimki :))))) yine kendi beynimi kemirmekteyim :))) gelsinnnnnnn bebiklerimizzzzzzzzzzzz insallah dolsun tassin insallah

soğan suyunun başlama tarihi, adetin 7. günü mü yoksa adet bitiminin 7. günü mü

adetin 7. günü cnm. 7. gün başlıyorsun 15 gün içiyorsun 21. gün bitiyor :) ben de uyguladım, çok şükür kavuştum, sende kavusursun inşallah :)

inş celiin, ben de yazılanları okuyunca ümitlendim. bi de ilk sayfalarda bi arkadaş eşine keçi boynuzu suyu içiridm yazmış, o nasıl yapılıyo ki

inş celiin, ben de yazılanları okuyunca ümitlendim. bi de ilk sayfalarda bi arkadaş eşine keçi boynuzu suyu içiridm yazmış, o nasıl yapılıyo ki
onu da yaptım çunku eşimde sperm hareketsızlıgı vardı yaklasık 1,5 bardak suya bır kac tane keci boynuzunu kırarak kaynattım agzı kapalı içtimi diyeceksın içmedi meyvenın kendısını yemeyi tercıh ettı oda oluyor bırde ben aktardan ballı harnuplu polenlı karısım aldım oda çok iyi :) bol bol ceviz fındık ve tuzsuz bademi birilikte yedik :)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada atesim 37.2 insallah dusmezde bebegim benimledir insallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy ne guzellll.
su teknolojiye bak yavvv 2-3 gunluk bebegi bile ogreniyoruz.

ay çok ilginc yaa inss artar deger.

cok stres yapma kendine.

çok saol kardeş , hemen başlıcam. yalnız soğan suyunu illaki adetin 7. günü mü başlamak lazım ki. benim şimdi adetin 3. günü bugün başlasam zarerı yotur herhalde dimi

bugun adetimin 15. gunu. sogan kurunun de 9. gunundeyim. ara ara az az agri hissetmeme ragmen akinti hala ve hala yok. ne normal akinti fazlalasti ne de kivamli bi akinti geldi henuz.

sanirim sogan kuru yapmama ragmen gec yumurtlama olacak.

bi dahaki aya adetin 5. gununde baslamayi dusunuyorum sogana.

çok saol kardeş , hemen başlıcam. yalnız soğan suyunu illaki adetin 7. günü mü başlamak lazım ki. benim şimdi adetin 3. günü bugün başlasam zarerı yotur herhalde dimi

pcos gibi vs bir hastalik var mi?

varsa eger agir mi?

yoksa adetin 3. gunu erken, sogan kuru adet kanini cogaltir fazlaca. adet bitiminin 2. gunu veya adetin 7. gunu iyibaslamak icin. yine de sen bilirsin.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy ne guzellll.
su teknolojiye bak yavvv 2-3 gunluk bebegi bile ogreniyoruz.

ay çok ilginc yaa inss artar deger.

cok stres yapma kendine.

Valla öyle kirazım inşallah artar Rabbim herkese nasip etsin beklemek çok zor gerçekten Allah kimseyi evlatsız bırakmasın şu an beklemedeyiz zaten tekrar kan vermeye ne zaman gitsem ki acaba

hilaaaal çok sevindim canım değerin yükseldiğine göre bişeyler vardır Allah ın izniyle dayanamadın dimi :)) ben o bekleme belirsizlik stresini bilirim. ben adetim 2 gür geçtiktan sonra gitmiştim 65 küsür çıkmıştı dr gittim dr ultrasondan baktı bişey görünmüyor dedi, deger düşük görünüyor dedi ne var dedi ne yok dedi tekrar kan testi yaptır dedi, araya cumartesi pazar girdi pazartesiye kaldı bana kaç gün geldi sana anlatamam... ama stres bebek için kötü biliyorsun, deger yükseldiğine göre vardır Allah ın izniyle sen kendine dikkat et bu arada ağır falan kaldırma ağır iş yapma iyice belli olana kadar kendine dikkat et ceviz fındık... yemeye çalış abartmadan :))) çok sevindim canım Allah sevincini katlanarak arttırsın inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee

Tebrikler arkadaşımmmm...
Ne güzel bir gelişme bu böyle.,.
Hem adet günün gelmemişken bu değerlerde inşallah batın geçince çok çok yüksek değerleri göreceksin...
Şimdi den tebrik ediyorum canım...
Gelmiş bebişin hayırlısıyla

Ah hopefor sorma beklemek zulüm gibi birşey dayanamadım ne yapim ya stres değil de adet sancısı gibi birşey var arada geliyor bi ona moralim bozuluyor :-( bugün bi iki ay önceden kalan folik asit vardi ondan ictim eşim balık almış balık yedim biraz böyle kendimi hamilelik moduna soktum biraz :-D iş yapmıyorum şimdilik yani ağır birşey yapmıyorum inşallah minik kuşum benimledir devamlı dua ediyorum bi aydır evimizi karıncalar bastı acayip sinirleniyordüm herkes berekettir deyip durdu bugün anladım ki var bu karıncaların bi hikmeti dedimki karıncalara gezin lan serbestsiniz yiyin için gezin olur olmadik yerlere de girin kızmıcam alin ekmek size toplayin yuvanıza götürun bi kiş yersiniz falan :-D Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah

sirincim inşallah dediğın gibi olur hayirlisi olsun herkesin hakkında çok dua ediyorum minik kuşum benimle dir inşallah

çok teşekkür ederim canım inşallah şu an biraz tedirginlik devam ediyor değerlerim inşallah yükselir inşallah rabbim size de nasip eder inşallah

yükselmesi iyiye işaret cnm hadi dikkat et bakalım hayırlısı olsun cnm adet gününden 3 gün felan geç öyle yap testi garanti olsun ..ama ne bileyim sankim hamilesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…