Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

o zaman ben de araştırmıştım canım netten dediğin gibi 2 gün sürmesine de normal yazıyordu ama bu kilo ile ilgili olduğunu bugün tv de bi dr dedi... bünyeden bünyeye değişir tabi en iyisi bi dr a gidip kontrol ettirmek

Ne güzel bilgiler vermişsin canım sağoalsın...
Bende kilolu değilim ama benimde adetim 2 gün geliyor söylemiştim zaten... Sağolasın bilgilendirdiğin için dikkat etmek lazım kilo alırsak belkide oda gelmeyecek allah korusun...

Çok teşekkür ederim canım inşallah şu an biraz tedirginlik devam ediyor değerlerim inşallah yükselir inşallah Rabbim size de nasip eder inşallah

inşallahh değerlerinn yükselirr vee bebişin senınledirr şimdilikk senlee gibii amaa sendee stress yapmaaa birazz akışınaa bıraksann ne güzel olurrr

soğan yapmışmıydın canım senn merak ettimm kullananlardaa geneldee pozitif sonuç veriyor

su an akisina biraktim zaten canim sagol guzel dileklerin icin bugun saglik ocagina gittim yarin kan vericem tekrar degerlerin yukselirse umutluyuz dedi doktor insallah oyle de olur evet bu ay sogan kuru yaptim nasil yani sogan kurunden dolayimi beta hcg yuksek cikiyor anlamadim (((

soğan kürüne devam....2 yumurta gelişmiş hatta çatlamış bu ay...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...:44:

kizlar lutfen bana biri fikir soylesin bugun sogan kurumun 6ci gunu ama belim birde goyus uclarim cok agriyor birde sol yumurtaliq ne bu? sogan ziyan edermi goysum ucuda kotu kotu agrilar veriyor

soğan kürüne devam....2 yumurta gelişmiş hatta çatlamış bu ay...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...:44:

oooyy cok superrr ins birinden biri tutar. dra mi gittin? kac mmde catlamislar?

kizlar lutfen bana biri fikir soylesin bugun sogan kurumun 6ci gunu ama belim birde goyus uclarim cok agriyor birde sol yumurtaliq ne bu? sogan ziyan edermi goysum ucuda kotu kotu agrilar veriyor

ne guzel iste, benm 10. gun daha oyle bisey yok beklenen gelisme. ins yumurtan catlar senin de.

ne guzel iste, benm 10. gun daha oyle bisey yok beklenen gelisme. ins yumurtan catlar senin de.

doktora gittim evet ...o da çok şaşırdı iğneler işe yaradı dedi önce yok hocam dedim ben bu ay bir şey yapmadım tam gereken olgunlukta dedi bende tam mm sormadım ...hayırlısı...bu soğan suyundan mı yok olacağından mı bilmiyorum baya umutluyummm inşallah ağlamama sonunda...

İnşallah canım şu an uzandim geçti biraz senin durumuna gelince yumurtlamaya başlamış olabilirsin adetinin kaçıncı günü bugün

sukurler olsun gecsin gitsin hepsi sennende bebisin gelsin insaallah.... benim 9 cu gunum adetimin yarin test yapicam ovi testi bakalim yumurtlama varmi diye? sen iyi ol canimbenim guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle hergun

canim belki bende basqa birsey bilmiyorumki icim hic rahat diyil cok fena belim agriyor...sende sikma canini bakarsin hic belirti vermeden hersey guzel olur

canim kacinci gunundesin sogan kurunun?

sukurler olsun gecsin gitsin hepsi sennende bebisin gelsin insaallah.... benim 9 cu gunum adetimin yarin test yapicam ovi testi bakalim yumurtlama varmi diye? sen iyi ol canimbenim guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle hergun

Sağol canım teşekkürler inşallah güzel haberler veririm size Rabbim senin de yüzünü güldürsun inşallah

Sağol canım teşekkürler inşallah güzel haberler veririm size Rabbim senin de yüzünü güldürsun inşallah

sagol canim iyiki varsiz ya bir tek siz beni anliyorsuz sanki dun ablamla konustum hani bu hayit tohumu diye birsey var sordum belki bilir diye bana bir tiiir yapti yani anlatamam bana diyoki ya sen kac sey yapmak istiyorsun sogan suyu hayit nebilim neeeeee bende kotu oldum bir hayrini gor demedi yani :44: isde icim buruk sanki bir cocugum olsa bir yuzum gulse benimde hickimseye hicbirsey danismam zaten ne yapiyim sanki yalnizim bebisim yok diye...cok agliyorum ya cok uzuluyorum kendime..nerde kotu birsey var hep beni bulur ne olurdu sanki bebisim ben hic ugrasmadan olsaydi sanki diye kendime sorurum bazen

canımm başka topiklerdee arkadaşlarım vardıı sogan kurunu uygulayıp o ay hamile kalanlar oldu geneldee işe yarıyo sendee uygulamışsınn ve değerlerin yükselmişş bebeğin inşallah senınleee ne güzell rabbim herkesee nasip etsinn sonrada banaa inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…