- 26 Ağustos 2012
- 335
- 8
canım acele etme daha adetinede var senin sabırlı ve umutlu ol
evet dogru soyluyorsun insallah hayirlisi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım acele etme daha adetinede var senin sabırlı ve umutlu ol
evet yani yeni olusmaya baslamis gibi birsey galiba ama ben hala supheliyim
bak gördün mü illa gittin daha çok kafanı karıştırdın
keşke gitmeseydin şimdi de acaba ne diye kendini yiceksin
inşallah hamilesindir arkadaşımm hakkında hayırlısı olsunn
bebişler gelsin topiğimizeee
soğan suyunun başlama tarihi, adetin 7. günü mü yoksa adet bitiminin 7. günü mü
adetin 7. günü cnm. 7. gün başlıyorsun 15 gün içiyorsun 21. gün bitiyor :) ben de uyguladım, çok şükür kavuştum, sende kavusursun inşallah :)
onu da yaptım çunku eşimde sperm hareketsızlıgı vardı yaklasık 1,5 bardak suya bır kac tane keci boynuzunu kırarak kaynattım agzı kapalı içtimi diyeceksın içmedi meyvenın kendısını yemeyi tercıh ettı oda oluyor bırde ben aktardan ballı harnuplu polenlı karısım aldım oda çok iyi :) bol bol ceviz fındık ve tuzsuz bademi birilikte yedik :)inş celiin, ben de yazılanları okuyunca ümitlendim. bi de ilk sayfalarda bi arkadaş eşine keçi boynuzu suyu içiridm yazmış, o nasıl yapılıyo ki
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada atesim 37.2 insallah dusmezde bebegim benimledir insallah
onu da yaptım çunku eşimde sperm hareketsızlıgı vardı yaklasık 1,5 bardak suya bır kac tane keci boynuzunu kırarak kaynattım agzı kapalı içtimi diyeceksın içmedi meyvenın kendısını yemeyi tercıh ettı oda oluyor bırde ben aktardan ballı harnuplu polenlı karısım aldım oda çok iyi :) bol bol ceviz fındık ve tuzsuz bademi birilikte yedik :)
çok saol kardeş , hemen başlıcam. yalnız soğan suyunu illaki adetin 7. günü mü başlamak lazım ki. benim şimdi adetin 3. günü bugün başlasam zarerı yotur herhalde dimi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy ne guzellll.
su teknolojiye bak yavvv 2-3 gunluk bebegi bile ogreniyoruz.
ay çok ilginc yaa inss artar deger.
cok stres yapma kendine.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee
hilaaaal çok sevindim canım değerin yükseldiğine göre bişeyler vardır Allah ın izniyle dayanamadın dimi :)) ben o bekleme belirsizlik stresini bilirim. ben adetim 2 gür geçtiktan sonra gitmiştim 65 küsür çıkmıştı dr gittim dr ultrasondan baktı bişey görünmüyor dedi, deger düşük görünüyor dedi ne var dedi ne yok dedi tekrar kan testi yaptır dedi, araya cumartesi pazar girdi pazartesiye kaldı bana kaç gün geldi sana anlatamam... ama stres bebek için kötü biliyorsun, deger yükseldiğine göre vardır Allah ın izniyle sen kendine dikkat et bu arada ağır falan kaldırma ağır iş yapma iyice belli olana kadar kendine dikkat et ceviz fındık... yemeye çalış abartmadan :))) çok sevindim canım Allah sevincini katlanarak arttırsın inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
Tebrikler arkadaşımmmm...
Ne güzel bir gelişme bu böyle.,.
Hem adet günün gelmemişken bu değerlerde inşallah batın geçince çok çok yüksek değerleri göreceksin...
Şimdi den tebrik ediyorum canım...
Gelmiş bebişin hayırlısıyla
canim tebrik ederim ne guzel bebisin gelmis tebrikler
çok teşekkür ederim canım inşallah şu an biraz tedirginlik devam ediyor değerlerim inşallah yükselir inşallah rabbim size de nasip eder inşallah