Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canımm küre nezaman başladınn benim şuan adetimin ilk günü içsem olurmu acaba yoksa bittikten sonra 7 gün sonramı başlıyayım

adetin 7. gunu ya da adetin bitiminin 2. gunu baslaniyor.

selamm canımm...
benim bildiğim kadarıyla adet bittikten sonra 7.günü başlanıyor olarak biliyorum

canim ben internetten cok arastirdim herhangi bi gun diye vermis hocamiz. lakin belirli bi skntin veye problemin varsa ona ayri bi baslangiz tarihi onermis.
su anda tam olarak hatirlamiyorum ama soyledigim gibi internetten arastirabilirsin canm.

herhangi bir gunu regli uzun sure olmayanlar icin soyluyor. mesela pcos hastalari bazen 3-5 ay ardarda regl gormuyorlar o zaman hemen baslanabilir. ama regl olabiliyorsak adeti bitiminden 2 gun sonra baslanmali diyor sitede.
biz burda bi cok arkadasla adetin 7. gunu basladik. 3. gun baslayan bile var.

emoşumm tüm yükü sen üstüne almışsın ama sen strese giriyorsun ve gebelik için stres çok önemli tatlı bir dille söylemen gerekiyor bitanemm tamam zor ama bunu yapmak zorundasınn.

Evet haklisin ayla zaten aynen öle onu üzmek istemiorum hep kendim careler bulup ona sölemeden uyguluyorum sogan kürünü bile 15 gün hep ona göstrrmeden gizli gizli yaptim :) ne varsa kadinlar cekio zaten

Senin yasin kac ?? Benim bi arkadas tanidik 45 yasinda yeni dogum yapti neden olmasin sakin moralini bozma hep iyi seyler düsün negativ düsündükce moral kalmaz

bunu kime yazdin bilmiyorum ama ben yinede cvplayim canim :44: baska bir topicte de bi arkadasimiz su anda 45 yasinda ve hamile

ben 41ime yeni girdim

Senin yasin kac ?? Benim bi arkadas tanidik 45 yasinda yeni dogum yapti neden olmasin sakin moralini bozma hep iyi seyler düsün negativ düsündükce moral kalmaz

Sana yazdim bunu yasla alakasi oldugunu sanmiyorum ben bundan dolayi kadin bide dogum kontrol hapiyla korunuyordu yani :)

Sana yazdim bunu yasla alakasi oldugunu sanmiyorum ben bundan dolayi kadin bide dogum kontrol hapiyla korunuyordu yani :)

Allah kismet ettikten sonra onunde hicbirsey duramiyor zaten. o yuzden sende cok kafana takmamaya calis hersey olacagina variyor.

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee

kizlar yaaa kimse yokmu madem 9.3 cikti neden negatif dediler ki aklimda bir suru soru var acaba bi sorun mu var yoksa kimyasal gebelik mi Allah korusun yaa ( yada gercekten gebelik mi bide onu dusunmek lazim (((

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee

kizlar yaaa kimse yokmu madem 9.3 cikti neden negatif dediler ki aklimda bir suru soru var acaba bi sorun mu var yoksa kimyasal gebelik mi Allah korusun yaa ( yada gercekten gebelik mi bide onu dusunmek lazim (((

çok yeni bi gebelik mi dediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…