- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
canımm küre nezaman başladınn benim şuan adetimin ilk günü içsem olurmu acaba yoksa bittikten sonra 7 gün sonramı başlıyayım
selamm canımm...
benim bildiğim kadarıyla adet bittikten sonra 7.günü başlanıyor olarak biliyorum
canim ben internetten cok arastirdim herhangi bi gun diye vermis hocamiz. lakin belirli bi skntin veye problemin varsa ona ayri bi baslangiz tarihi onermis.
su anda tam olarak hatirlamiyorum ama soyledigim gibi internetten arastirabilirsin canm.
Hsklisin sende tsk ederim cok cnm allah kimseyi böle bi durumla birakmasin bilmiodum ögrendim . Ins olmayan herkesin olsun
benimde durumum seninkine cok benziyor canm. ama senin bebek sansin benimkinden daha fazla inanki.
Ya cok tsk ederim hepinize hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ins bu kürler iyi gelir hepimize allah isteyen herkese nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün .. Ayla ben öle bise yapsmam testi esimin eline veremem kendim bakiorum testide gizli aliorum üzülmesini istemiorum sürekli ona moral veriorum bende moral olmadi halde
Evet haklisin ayla zaten aynen öle onu üzmek istemiorum hep kendim careler bulup ona sölemeden uyguluyorum sogan kürünü bile 15 gün hep ona göstrrmeden gizli gizli yaptim :) ne varsa kadinlar cekio zaten
Neden cnm senin sorunun nedir ??
kız nasıl 15 gün kokmadınmı adama :)))
kız nasıl 15 gün kokmadınmı adama :)))
Senin yasin kac ?? Benim bi arkadas tanidik 45 yasinda yeni dogum yapti neden olmasin sakin moralini bozma hep iyi seyler düsün negativ düsündükce moral kalmaz
Kokmadi walla jemen yapip bardagi doldurup kenara koyuyodum heryeri temizleyip ortada bisey birakmiodum haha hic farketmedi
Senin yasin kac ?? Benim bi arkadas tanidik 45 yasinda yeni dogum yapti neden olmasin sakin moralini bozma hep iyi seyler düsün negativ düsündükce moral kalmaz
biz bayanlardan korkulur haha:))
Sana yazdim bunu yasla alakasi oldugunu sanmiyorum ben bundan dolayi kadin bide dogum kontrol hapiyla korunuyordu yani :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerim iki gunde katlanmissss 9.3 olmusss daha cok yeni bi gebelik dediler ama hala tedirginim sizceeeeeeeeeeeeeeeee
kizlar yaaa kimse yokmu madem 9.3 cikti neden negatif dediler ki aklimda bir suru soru var acaba bi sorun mu var yoksa kimyasal gebelik mi Allah korusun yaa( yada gercekten gebelik mi bide onu dusunmek lazim (((
çok yeni bi gebelik mi dediler ?
evet yani yeni olusmaya baslamis gibi birsey galiba ama ben hala supheliyim