Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merabalar,

Ben de sogan kürünü ikinci yapisimyani bu aksam son bardagimi icecegim insallah..
Burda okudugum kadariyla cogunda akinti, lekelenme olmus bende hic biri olmadi,
Pco var bende.. Herkezin bünyesi farkli, bende bel agrisi olmustu ilk yaptigimda kasiklarimda agrimisti.
Bu defa sade bel agrisi oldu baklim aslinda 18.03.2013 regil olmam gerek ama gelecegine dair hic bi belirti yok

4aylik evli olup seni bu denli stresse sokmalarina izin verme.
Maglesef bizim kültürümüzdeki bu soru bombardumani asla bittmez, bekarken evlilik evliyken cocuk, bir olur ikincisi...
izin verme.. Ben yeni Türkiye gelin geldim ve baska kültürllerle karsilastirma imkanim oluyo.. Muhakkak herkezin aile pilanlamasi kendine ama önce esler kendilerine zaman ayirlmali rabbim nasip ederse insallah cor cocuk derken dünya telasina kapilip gidiyor insan..
Rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin insallah..

Bende buay yaptim kuru... adetm 31 gun 32 gun arasiydi. son son ay 37 gun oldu ilk defaaa... hemen sogan k. uyguladim. 32. gun du bugun rwgl oldum.... etkisi oldumu bilmiyorum....

evet canım 1 kürüm bittikten 10 15 gün sora gelmişti 46.gün regl olmustum.2 kürümde bitti 38. günümdeyim bakalım hiç bir belirti yok:/

normalde 4 ay uygulanması gerekiyor soğan kürünün sende düzenli bi şekilde devam et eminim düzelir benm 4 ayda gelen adetm 40 günde geliyosa emin ol faydası olur benim denemediğim şey kalmamıştı çünkü hem daha yeni evlisin çocuğum olmayacak diye düşünme allah nasip ederse olur inşallah

kirazağacım çok sevindim iğneden sonra var mı bi gelişme?

hopeforcum nerdesin sen yaa ben de sana yazacaktim hamilelik belirtilerin neler basindan itibaren yazar misin diye.

cunku ben iste igneyi yaptim pzt gunu ayin 11i idi. dr bugun degil yarin (yani sali gunu) iliski dedi. gun asiri bi sekilde yapmaya calistik. carsamba persembe gunu hafiften gogus irilesmesi oldu ki yumurtlamadan olabilir. bilmiyorm yani igneyi yapali yarin bi hafta olacak. igneyi ilk yaptigim aksam karnimin sag bolumu çook sancilandi. son iki gundur de sol gogsum sanci yapio bildigin bisi saplaniyo sanki sicriyorum bazen. yani bu hafta zaten beklemeyle geciyor biliyosun dollenme olsa bile tuplerden gecisi rahime gelisi felan bir haftayi buluyor. (dun çok arastirma yaptim bu konuda kac gunde yerlesme olur diye )

igneyi yaptigima gore yumurtlama kesin olmustur degil mi? gerisini bilmiyorum bir haftaya ancak belli olur galiba, ins tutmustur

ben 4 ay yaptim sogan kurunu yineden de hic 30un altina dusmedi. sogan kurunden sonraki ay incir kuru yaptim o ay adetim 35. gunde oldu. sonraki ayda bal tarcin yapayim dedim duzenli yapamadim cunku tadi aciydi felan o ay da adetim 38. gun oldu. en sonunda drla ilac kullandim uc kere gittim yumurta olmusmu diye. dr 22. gune kadar kullandirdi yumurta buyumedigi icin. catlatma ignesi 22. (11 mart pzt) gun yaptim yani yumurtlama ins olmustur ama 23. (12 mart sali) gunde anca olmustur. bugun adetimin 28. gunuydu. adet yumiurtlamadan 14 gun sonra oluyorsa en erken 26 martta anca adet oilabilirim. bu da en az 37. gunde olmus olacak.

yani illa ki gecikiyor iste.

ay ne güzel seyler yazmıssınız hepinize cok tesekkür ederim kızlar.keske bıcok kişi bu zihniyette olsa.ünv bittikten sora iş bulamamıstım sora evlendim iş kaygısına düşmüstüm ne güzel,bana kalsa 1 sene sonra düşünüyordum ders calısıyorum lakin biras da hassas oldugum için kulak tıkayamadım cabuk etkilendim. sakin olayım dimi duymayayım en iyisi,evliliğimin ilk aylarında üzülmeyeyim. sigarayı da azaltayım.ne güzel anlamıssınız beni kızlar cok cok cok tşkederim size. bide bir onceki sayfada arkadas bal tarcın cörekotu yemiş ,bende aklıma geldikce yiyeyim bari zaten daha regl olmadım.

btç adetin 2. gunu baslaniyor dikkat!

vallahi canım seni takip ediyorum umarım hamilelik olur inşallahhhhhhh. kirazagcm sen yumurtlamanı biliyor musun , hani uzayan akıntı falan diyorla ya , benim 2. kürde az az oldu ama uzayan akıntım oldugunu hiç gormedim ,hatta bu güne kadar hıç günlük ped kullanmadım. acaba bu yumurtlamadıgım anlamına mı geliiyor

aminn

bende de pcos var o yuzden ilac kullanana kadar yumurtlama bile olmuyodu ki bileyim :)

ben bu ay bi ilac kullandim igne seklinde yumurta buyutmek icin ki o ilac bile 17 gunde anca buyuttu yumurtayi adetin 22. gunu yumurta buyumustu gorduk. dr hemen bu aksam catlatma ignesini yap dedi. catlatma ignesini arastirdim nette genelde 24.-36. saatlerde yumurta catliyor yaziyor. oina binaen soyledim yumurtlama oldu galiba diye. ve ilactan galiba ben bu ay cok aktinti gordum uzayan. tukurugum bile uzadi ilac fsh hormonu veriyordu ondan galiba dedim.

sen hic test yaptin mi hormonal. bak ben saracogluyla konustum bana sordu testlerimi. ben de soyledim fsh;4.2.. lh;16.2 saracoglu bu sonuclara sende agir pcos var sen sogan kurunu 21 gun yap dedi. tabi yaninda bitkisel kurler gondercekti ben almadim cunku cok pahali geldi. ben de bu ay btc yapacaktim ama tarcini az koymama ragmen cok yakti bogazimi, yemekten korkar bi hale geldim duzenli yapamadim. o yuzden bu ay gecti. o kadar ilac kullandim insallahhh bu ay bebek olur ama olmazsa adet olduktan sonra sogan kurunu yeniden yapcam ama 21 gunluk.

bir de dr bu ay bi test yaptirdi estradiol. 2011 kasiminda 39 cikmis. 2013 martinda 319 cikti cok sukur. bu ostrojenle ilgili bisey nette arastirdim biraz. hani endometrium var ya rahime gebelik icin yerlesen tabaka onu belli eden bi test. dr sonuctan cok memnun oldugunu soyledi.

canım sen bildigin doktor olmussun :)vallahi ne yalan söyleyim ben bikac sene once jinekologa gittigimde kan testi falan istemişti hersey normal demişti ama yumurtalıklarında minik minik kistler var dedi problem yapma ,zayıfla demişti o zamanlar cok zayıf olmama ragmen ve ozamanlar sürekli spor yapıodum bi degişiklik olmamstı. bu ay dr gitmeyi düşünüyorum .insallah hayırlı haberlerini bekliyorum

çook geçmiş olsun..yazdıklarınızın aynısı ben de yaşadım şubat ayında..bende bi kaç denemeden sonra bu topikte soğan kürünün iyi geldiğini okuyup denemiş ve gerçekten de o ay hamile kalmıştım..ama tıpkı sizin gibi bebeğimi 8 haftalıkken gelişimi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..çook çook acı bir duygu..allah kimselere ve tabiki bana da bi daha yaşatmaz inş..ama takdiri ilahi işte..bi sonraki adetim erken geldi ve geçen hafta hormon tahlili yaptırdım herşey normal çıktı ama doktorum d.kont. hapı verdi..ona kalsa 6 ay korun diyo bana ama ben başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hepimiz için hayırlısı..tez vakitte inş siz de ben de ve isteyen herkes de güzel haberler alırız..

ben bu illet yuzunden -ben pcos'a artik boyle diyorum- gerçekten dr gibi oldum zaten cok merakli yapim var acarim neti bisi arastirir okurum, bu konuda okumadigim yazi kalmadi. artik ultrasonda bile anliyorum ne var ne yok

sen sanslisin ben zayif da diilim kilo da veremiyorum oyle gicik bisey ki. en son bi takviye sayesinde 14 kilo verdim onun da 7sini geri aldim. adet olmayi istemiyorum ama olursam ona da tekrar baslicam. felan filan istee.

merhaba arkadaslar 2 .defa başliycam gene ayni sekilde 15 gun icicem esim gelmeden hazirlik yaptigim icin nisan 8 de esim geliyor bu sefer gunde 2 defa içicem rabbim şifa versin hepimize insallah rabbimin nimetinden şifa görürüz insallah aminn ...

inşallah bende başladım bu ay d.kontrol hapı kullamıyorum bu ay temizler inşallah önümüzdeki ay kullanmıcam çünkü inşallah o zaman hamiş olurum bende (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…