Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çok sevindim. :) hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inş canım.. :) peki bir şey daha sorucam sende de PCO varmıydı?

çok sağol canım :) benim adetim düzenlidir,ama her kadın yılda 2 defa soğan kürünü kullanması gerekiyor saraçoğlu öyle söyledi yumurtalık ve rahimin sağlığı için hemde vücut temizleniyor ben onun için kullanmıştım hemde hamile olmak için uyguladım çok şükür oldu :)

başka bişey yapmadım cnm.ben birde bol bol kuru incir,kuru üzüm yiyorum yumurtacıklara faydası olduğunu duymuştum

Merhaba Arkadaşlar,
Bende 2009 yılında 3 ay hamile kalmak için uğraşmıştım. Ara ara akıntılarım oluyordu o zamanlar. Sonra soğan kürünü denedim. Adetim ilk gününde başladım küre inanın 3.nci gün parça parça pıhtı gibi şeyler geliyordu sanırım 10 gün yapmıştım kürü ve o ay hamile kaldım. Ben bu soğan kürüne inanıyorum. Şimdi kızım 3,5 yaşında.

benimde bi arkadasım yaptı soğan kürünü o ay hamile kaldı kızı oldu 4 yasında şimdi 1 sene sonra tekrar hamile kaldı bi kzı daha oldu:))

Son düzenleme:
İlk kez geliyorum topiğinize... Yazdıklarınızı okudukça umutlarım arttı... Biz 8 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı... Bir çok kişiden duyduğun bu soğan kürüne bende başladım hayırlısıyla... Sizlere bir şey sormak istiyorum... Soğan kürünü uyguladığınız ay çalışma yapılıyorum? Yoksa bu ay bu şekilde geçip sonraki aymı başlanıyor... Ben 7 gündür içiyorum... 7 günüm kaldı... Sizce çalışma yapmalımıyız...

Bence yap bendw bu ay yaptim sogan kurunu aderim duzene girsin diyee

teşşekür ederim...
seninde hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden gelir meleğin...

slm kızlar bnde daha önce bu topiğe bol bol uğrayanlardandım fakat şimdi bnde soğan küründen sonra hamile kalanlardanım.. etkisi oldu gerçekten bnde de pko vardı .hemde yıllardır..sadece 1 ay denedim o ay düzenli, birliktelik ve ardından şimdi 3.5 aylık hamileyim allahım aratmasın kimseye walla ilk okuduğumda eşime bahsettim oda neymiş dedi güldü geçti. o say birde bol bol havuçlu incir kaynattım arada bir tane tane yedim ohhhh mis gibi faydasını gördüm kızlar ilk önce allah kesinlikle soğan küründen vazgeçmeyin derim allah herkeze hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnn::))):26:

ben 1 martta 2. kürüde bitirdim sogan küründe.kac gün oldu daha gelmedi kırmızlar . hamilelık ihtimali vermiyorum cunkü zaten adetim cok gecikiyor.regl olduktan sonra 2 kez daha denicem ınsallah düzelir ama 2. kürdede bu kadar gecikince umudumda kesilmiyor degil hani kürden dikkat ettim zaten adeti az gecikende işe yarıyor arkadasların yazdıklarına göre .ama benimgibi neredeyse 2 ayı bulan reglda gec mi işe yarıyordur nedir. burada bicok kişi pco lu ama kiminin adeti düzenli bu kişilerde daha cok işe yarıyor gibi. daha evleneli 4 ay oldu hamilemisin sorusundan bıktım . ıyıce stres oldum ya offf

daha 4 ay mi oldu benim 3 sene oldu evleneli.

arti test yapsan ne kaybedersin ki hic mi merak etmiyosun ben olsam bin kere yapmistim belki bebek vardir belki gec dollenme olmustur senin de.

Kızlar bugün adetimin 13. Günü soğan kürümün 7. Günü kasıklarım da ağrı oluyor... Bugün daha çok var bu lütfen kaynaklımı? Kullanan arkadaşlar sizler de oldumu acaba ağrı... Aydınlatırsanız sevinirim...

bende de pco var adetlerim baya düzensiz senin yine 2 ayda geliyomş ben 4 ay bazen 5 ayda bir adet görüyodum :) ilk kürü bitirdikten 12 gün sonra geldi benim adetim büyük ihtimal senin de geç gelir benim gibi :)

Canim bak bende senin gibiydim 2 ay adet olmazdim sonra bir hafta duzenli sogan suyu ictim o ay adetim sadece 3 4 gun gecti sonra bu ay da 10 gun bal corek otu tarcin yedim allahima bin sukurler olsunki hamileyim su an

daha 4 ay mi oldu benim 3 sene oldu evleneli.

arti test yapsan ne kaybedersin ki hic mi merak etmiyosun ben olsam bin kere yapmistim belki bebek vardir belki gec dollenme olmustur senin de.
kirazagacım 4ay oldu evleneli ama ben adet düzeni için mi işe yaramadı acaba dedim ve n kadar erken olsada millet hamilemisin die sorunca bende stres yapıyorum acaba olmicakmı diye ne bileyim hem test yapmıstım 32. gün bişey cıkmadı acaba erkenmi yaptım zaten gecikiyor.bide yumurtladıgımı hiç hissetmedim yani gogüs kasık agrısı olmadı ki.1 kürümü bittirdikten sonra 10 15 gün sonra adet belirtilerim olmustu ama 2. kürümde hiç bu belirtiler olmadı daha:/ 38. gün bekliyorum bakalım. 1. kürde 46. gün gelmişti reglim:/

bende de pco var adetlerim baya düzensiz senin yine 2 ayda geliyomş ben 4 ay bazen 5 ayda bir adet görüyodum :) ilk kürü bitirdikten 12 gün sonra geldi benim adetim büyük ihtimal senin de geç gelir benim gibi :)
evet canım 1 kürüm bittikten 10 15 gün sora gelmişti 46.gün regl olmustum.2 kürümde bitti 38. günümdeyim bakalım hiç bir belirti yok:/

Canim bak bende senin gibiydim 2 ay adet olmazdim sonra bir hafta duzenli sogan suyu ictim o ay adetim sadece 3 4 gun gecti sonra bu ay da 10 gun bal corek otu tarcin yedim allahima bin sukurler olsunki hamileyim su an
oncelikle tebrik ederim canım RABBİM sagsaglim kucagına almayı nasip etsin insallah amin.bende yıllardır adet düzensizliği oldugu için 4 ay deneyim diyorum ilk kürümden sora bal tarcın cörekotuna gecmeye cesaret edemedim once adetim düzelsin demiştim.bende mi oyle yapsaydım acaba . ama senin reglinda erken gelmiş demekki bayagı faydasını görmüşssün benim kürden sonra bile gecikiyor. olmadı bende diger ay bal tarcın cörekotuna geceyim barı.yas 27 olunca hamile kalamam diye huzursuz oluyorum işte vallahi moralim biras iyi oldu cok tesekkür ederim. Allah herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin aminnnn

kızlar bide ben sigara kullanıyorum o da mı etkisini azaltıyordur nedir

yazdıklarını okudum canım, Allah tez zamanda dualarının karşılığını verir inşaallah.. en çok daha 4 aylık evli olup da bebek sorduklarında canın sıkılmasına üzüldüm... canım biz tam 6 yıl korunduğumuzu söyledik insanlara, bizim en büyük bahanemiz benim öğretmen olmam ve atanmaya çalışmam olmuştu... yoksa neler neler duydum ben de hadi hadi diye.... sen onları boşver kararlılığını göster, kendine göre mantıklı cevaplar bul onlara verecek bak o zaman herkes sesini kesecek... bak senin burda dertlerini sıkıntılarını paylaşacak bir yerin de var ne güzel :) ben çok geç buldum bu siteyi... geç buldum ama güzel sonuçlar aldım binlerce kez şükürler olsun... üzme kendini stres yapma... hem bi de yaşında ne var senin Allah ım yaa daha genceciksin sen, 20 li yaşlarındasın ve erkenden çözüm aramaya başlamışsın... bunlar senin artıların... ben yaşımı söyleyim de sen biraz daha rahatla :) ben 33 yaşındayım :) her şey Allah ın takdiri hayırlısını dile...
yumurtlama konusunda ise tuvalete gittiğinde şeffaf yumurta akı gibi uzayan bir akıntı gelip gelmedine dikkat et... eğer o akıntı geliyorsa yumurtluyorsun demektir diye biliyorum ben...sigarayı da bırak bence madem bu kadar istiyorsun bebiş, onun için de faydası olur zararı olmaz... biliyorum sanki bişeyi yemeyi bırak der gibi dedim ama :) biraz karalılık ve inat herşeyin üstesinden gelecektir Allah ın izniyle. sevgiler :)

canım ben de ağrı olmadı hatta arkadaşlar akıntılarının fazlalaştığından bahsettiler ama ben de o da olmadı... ama ilk kullandığımda adetim ilk defa 28. günde geldi çok şükür... sen de şifasını görürsün inşaallah

kirazağacım çok sevindim iğneden sonra var mı bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…