olmadı zaten olcak diye bir şey de yokmuş... hiç ateş ölçmedim... derece almıştım ben de bu ateş ölçme yöntemini de deniyim diye o yüzden var ölçeyim inşaallah... gögüs damarlarım normalde de belirgindi benim ama şimdi daha belirgin... evet ben de adet gününü zor bekledim... bekleyince çok uzun geliyor insana...
canım teşekkür ederim amin amiiiin inşaallahAllah tez zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
ben en son 4 şubatta adet oldum 2 mart gibi geleceğini düşünerek bekledim ve 4 martta kan testi yaptırdım ertesi gün de kan sonucumda öğrendim canım... ama dr gittiğimde son adet tarihimi sorduğunda o 4 mart olarak değerlendirdi olması muhtemel adet tarihimi ve 11 mart tekrar kan testi yaptırdı... ilk gittiğimde bana ne var dedi ne yok dedi araya da hafta sonu girince mahvoldum üzüntüden o yüzden düzenliyse adet tarihin geçtikten 2-3 gün sonra yaptır kan testini böyle bir stres yaşamazsın tatlım..
bu arada daha erkenmiş, bilemiyorum ben de ne ağrı ne akıntı oldu kürü uygularken ama belki de ondandır... kendini kasma herşeyi normal akışında bırak şirincim
canım hormonlarla ilgili kısım için yardımcı olamayacağım ama ben adetimin 7 günü başlamıştım küre... ağlama canım, insan ister istemez duygulanır... ben hamilelik takvimini sırf isteyen arkadaşlarım benim her yorumumu okuduklarında içleri burkulmasın diye yapmadım... sen dua et sadece daha yeni evli sayılırsınız 3.5 sene çok bi sene değil olacaktır Allah ın izniyleben de sana diyenler gibi diyeceğim ama ben dikkat ettim ve çok şükür Rabbim gördü yumurtlama günlerine dikkat et şeffafımsı uzayan akıntıyı gördüğün gün ve sonraki gün mutlaka ilişkiye gir. ilişkiden sonra kalkma ayaklarını havaya kaldır 25-30 dk bekle sonrada yine kalkmadan sağ tarafına dön 25-30 dk yat canım inşaalah Allah tez zamanda hayırlısıyla birlikte nasip eder
önce de sonra da akıntım olmadı...
canım ben 2. kürü yaparken meğerse hamileymişim... ben araştırmıştım herhangi bir sorun olur mu diye saraçoğlu bi sorun olmayacağını fakat öğrenildiğinde bırakılması gerektiğini belirtmiş... o yüzden içtim ben Allah a sığınarak... burda bir arkadaşımızda aynı şekilde içerken hamile olduğunu öğrendi ben de ona sormuştum sanırım ama şuan adını hatırlayamadım... sen için nasıl rahat ederse öyle yap şirincim.
bu kasık batması şikayetleri bende de olmuştu. bir sayfa önce bende olan belirtileri yazdım kişiden kişiye değişebilir ama bi göz at istersen...
hamileyim çok şükür Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah... adete günüm varken oldu nerdeyse 2 hafta falan önce başladı...
ooyy oyy Allah kavuştursun muyomcum, inşaallah canım inanarak iç...
merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür otu rup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını((((
merhaba arkadaşım hoşgeldin sogan kürü konusunda bende pek bilgili degilim bende hiç sogan yemem ama gecen ay basladim içmeye herangi bi sorun olmadi benimde hic bir sorunum yok hamile kalmaya yardinci oluyor diebaşladim insallah olur sogan herşeye faydali oldugu için hormonlari bozacagını düşünmüyorum içerkende şifa niyetine iç dua ile insallah en kisa zamanda şifasını görürüz...
Adet gunumun ustunden 42 gun gecti hicbir belirti yok. 48.gun test yapcam,yalniz tortulu bi akintim var anlamadim neyin nesi.sonucu yazarim kizlar
Adet gunumun ustunden 42 gun gecti hicbir belirti yok. 48.gun test yapcam,yalniz tortulu bi akintim var anlamadim neyin nesi.sonucu yazarim kizlar
inşallah geçenlerde bir arkadaşım hamile oldugunu öğrendiğinde hüngür hüngür ağladı yanımda bende onunla bir ağladım içimden banada nasip et diye dualar ettim.rabbimin bi bildiği vardır elbet dedim istemeyene veriyor isteyene vermiyor bizimde sınavımız bu arkadaşlar dualarımı eksik etmiyorum isteyen herkes için. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi en iyi anlayan biziz çevremdeki bıdıbıdılar beni bunaltı sizlerle paylaşmak istedim bir zamanlar bu forumda çok gezdim sonra bıraktım şimdi yeniden aranızdayım gelişmeleri sizlerle beraber takip edicem bilgi sahibi oldugum konularda da fikirlerimi paylaşıcam insan içine atınca daha bi bunalıyor.
epey geçmiş.bence artık yapabilirsin testi
bende sabrıma hayranım diyemicem cunkü artık eczaneden test almaya utanır oldum:) kızlar ilk kürümde 46.gün regl olmustum o yüzden 2. kürde bekleyim diyorum .malum bayagı gec regl oluyorum :/ enteresan olan su ki ;35. günlerde adet belirtim olurdu bu sefer hiç bi belirti yok ,hamilellik olsaydı ki hıc sanmıyorum bi belirti olurdu herhalde gerci kasıklarıma bir ara bi sancı saplanır gibi oldu ıhtimal verip umutlanmak istemiyorum.sanırım 2. kür de de basaralı olamadım. asıl ben kirazagacını merak ediyorum o beklemedeydi naptı acaba ınsallah güzel haberler verir bize insallah YARABBİMMMkahvecitekin arkadaşım gerçekten sabrina hayran kaldim 42 gun olmus ve hala sabrediyosunn :) insallah güzel haberi verirsin bizlere :))
bende sabrıma hayranım diyemicem cunkü artık eczaneden test almaya utanır oldum:) kızlar ilk kürümde 46.gün regl olmustum o yüzden 2. kürde bekleyim diyorum .malum bayagı gec regl oluyorum :/ enteresan olan su ki ;35. günlerde adet belirtim olurdu bu sefer hiç bi belirti yok ,hamilellik olsaydı ki hıc sanmıyorum bi belirti olurdu herhalde gerci kasıklarıma bir ara bi sancı saplanır gibi oldu ıhtimal verip umutlanmak istemiyorum.sanırım 2. kür de de basaralı olamadım. asıl ben kirazagacını merak ediyorum o beklemedeydi naptı acaba ınsallah güzel haberler verir bize insallah YARABBİMMM
neyse az kalmıs, zamanda gecmez şimdi sana oyalanacak bişeyler bul bari kirazagacım . vallahı hepimize hergün dua ediyorum, gelişmeleri yaz canım, saglıcakla kal.adetin gunu sasinca test yapsan da bisey olmuyor zaten. benim 30 gun cevresindeydi. incir kurunden sonra birden 38 gune kadar cikti. yumurta gec oluyor cunku bu ay ilac kullanmistim onunla bile 22. gunde ancak olustu yumurta.
canim ben bekliyorum hala cunku igneyi gecen hafta pazartesi yapmistim. daha iki hafta bile olmadi yani test yapmadim ki belli de olmaz dr da iki hafta sonra adet baslamazsa gel demisti. o yuzden mecbur 25-26 yi beklemem lazim en az. ben de karakedi'yi merak ediyorm en son heyete tup bebek icin dosyasini felan verecekti. bayadir yazmadi o da.
sabah ölçtüm kirazağacım önce 34.5 dedi :))) galiba ilk kullanım olunca sapıttı sonrakinde 37 çıktı hatta az önce de ölçtüm yine 37 çıktı... valla bu ateş ölçme sistemini bilmiyorum ben ama inşaallah sana bi faydam dokunur
bende sabrıma hayranım diyemicem cunkü artık eczaneden test almaya utanır oldum:) kızlar ilk kürümde 46.gün regl olmustum o yüzden 2. kürde bekleyim diyorum .malum bayagı gec regl oluyorum :/ enteresan olan su ki ;35. günlerde adet belirtim olurdu bu sefer hiç bi belirti yok ,hamilellik olsaydı ki hıc sanmıyorum bi belirti olurdu herhalde gerci kasıklarıma bir ara bi sancı saplanır gibi oldu ıhtimal verip umutlanmak istemiyorum.sanırım 2. kür de de basaralı olamadım. asıl ben kirazagacını merak ediyorum o beklemedeydi naptı acaba ınsallah güzel haberler verir bize insallah YARABBİMMM
bende öyleydim arkadaşım her seferinde başka bir eczaneden alıyodum.en son aldığım testi eşim çok ısrar etti test yap die bende yapmıcam artık bıktım diyodum eşimin çok ısrarıyla gidip aldım yaptım pozitif çıktı inanamadım.hep tek çizgiyi görüyodum çok şaşırdım.
Ay canim benim ya keske keske:/ senin reglinin ustunden ne kadar gecmisti suzanasucum. Belirtilerin varmiydi.hep destek oluosun ya Allah senden razi olsun
Canim benim ya inan cok uzuldummoralim çok bozuk cnm.bebeğimi kaybettim düşük yaptım.yinede yardımcı olayım regl 10 gün geçmişti.belim çok ağrıyodu.göğüslerim çok şişmişti.ağrıyodu.adet belirtileriyle çok fazlada farkı yok.biraz göğüslerde deişiklik oluyo. ben.de 1 yıldır bebek için uğrşıyodum.ama kısmet deilmiş.düşük yaptım.rabbim dileyen herkeze nasip etsin.inşallah.