Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Anladim canim...
Senin icin cok stresli olmus gercekten bu doktorlarda insani sinir ediyorlar....
Neyse ki rabbim yuzune gulmus canim ne mutlu sana....
Suan canindan bir can var icinde... Senden bir parca ne kadar guzel bir sey rabbimmm
Benim reglim onceden tam gunude gelirdi... Dk hapini biraktitan sonra dengesizlesti 2 gun oynuyor bir ay 28gunde ertesi ayda 30. Gunde geliyor... Ben adet gunum birgun gecsin :) ertesi sabah erken gebelik testini yapmayi dusunuyorum canim... Sonrada 1 hafta bekleyip giderim herhalde... Yeterki o gun bir gelsin...
Herse icin sagol canim

arkadaşlar bana müsade güzel haberlerinizi alır ve güzel haberler veririm inşaallah sevgiler

p.s. bu arada benim de kardeşimin 2 çocuğu var :))) ben okuyorum diye benden de önce evlendi :))) hiç üzülmeyin arkadaşlar herşeyin bir zamanı var derlerdi hakkaten öyleymiş kimimiz erken kimimiz geç kavuşuyoruz bazı şeylere dileyelim ki Allah bize ve doğacak evlatlarımıza güzel yazılar yazmış olsun

aminn inşallah :)) evet hem inanarak hem şifa niyetine içiyorum bakalim rabbimin nimeti insallah şifa buluruz aminn rabbim seninde bebeginede sanada şifalar versin hayirli evlat olsun insallah bizim içinde dua edersen sevinirim hamişlerin duası kabul olur inşallah :)

merhaba arkadaşım hoşgeldin sogan kürü konusunda bende pek bilgili degilim bende hiç sogan yemem ama gecen ay basladim içmeye herangi bi sorun olmadi benimde hic bir sorunum yok hamile kalmaya yardinci oluyor diebaşladim insallah olur sogan herşeye faydali oldugu için hormonlari bozacagını düşünmüyorum içerkende şifa niyetine iç dua ile insallah en kisa zamanda şifasını görürüz...

hepinize güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. ozaman bu adetim bitince başlayacağım burnumu tıkayıp içerim bi şeklde bu zamana kdr denememiş olmamın tek sebebi soğan yemiyor olmam ki suyuna nasıl dayanırım bilmem birde hormonlarımı bozar diye endişe ettim. ama şifa niyetine 1 ay denemekten zarar çıkmaz inş kür bitince tekrr baktırırım doktora olmadı değerlerime sizede bu konuda net bi bilgi veririm. kullanıp ertesi ay hamile kalanları okudukça bi ümitle heves ettim inşallah bizede iyi haberleri vermek nasip olur. birde affınıza sıgınarak konu dışı bişey sormak istiyorum maydonoz ve süt buharını tavsiye etti kayınvalidem.yakın bi arkadaşının gelini yaptıgı ayın ertesi hamile kalmış bi dene sende dedi ama ilgili forumları çok dolaştım ne zaman yapılacağı konusunda bilgi sahibi olamadım bunu deneyen var mı aranızda bilgi alırsam memnun olurum.

inşallah geçenlerde bir arkadaşım hamile oldugunu öğrendiğinde hüngür hüngür ağladı yanımda bende onunla bir ağladım içimden banada nasip et diye dualar ettim.rabbimin bi bildiği vardır elbet dedim istemeyene veriyor isteyene vermiyor bizimde sınavımız bu arkadaşlar dualarımı eksik etmiyorum isteyen herkes için. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi en iyi anlayan biziz çevremdeki bıdıbıdılar beni bunaltı sizlerle paylaşmak istedim bir zamanlar bu forumda çok gezdim sonra bıraktım şimdi yeniden aranızdayım gelişmeleri sizlerle beraber takip edicem bilgi sahibi oldugum konularda da fikirlerimi paylaşıcam insan içine atınca daha bi bunalıyor.

Adet gunumun ustunden 42 gun gecti hicbir belirti yok. 48.gun test yapcam,yalniz tortulu bi akintim var anlamadim neyin nesi.sonucu yazarim kizlar

Adet gunumun ustunden 42 gun gecti hicbir belirti yok. 48.gun test yapcam,yalniz tortulu bi akintim var anlamadim neyin nesi.sonucu yazarim kizlar

kahvecitekin arkadaşım gerçekten sabrina hayran kaldim 42 gun olmus ve hala sabrediyosunn :) insallah güzel haberi verirsin bizlere :))

rabbim ol diyince hersey oluyor kimi istemiyor üst üste hamile kaliyor kimiside istiyor olmuyor herseyin bi vakti zamani olduguna inaniyorum insallah rabbim hepimize nasip etsin .çevrendeki insanlarin konusmasina hic aldirma aksam olunca herkez kendi evine cekiliyor kendi keyfine bakiyor onlari hiç düşünme burda konusmak paylasmak insanin içini ferahlatiyor insallah en yakin zamanda seninde güzel haberini aliriz ...

epey geçmiş.bence artık yapabilirsin testi

kahvecitekin arkadaşım gerçekten sabrina hayran kaldim 42 gun olmus ve hala sabrediyosunn :) insallah güzel haberi verirsin bizlere :))
bende sabrıma hayranım diyemicem cunkü artık eczaneden test almaya utanır oldum:) kızlar ilk kürümde 46.gün regl olmustum o yüzden 2. kürde bekleyim diyorum .malum bayagı gec regl oluyorum :/ enteresan olan su ki ;35. günlerde adet belirtim olurdu bu sefer hiç bi belirti yok ,hamilellik olsaydı ki hıc sanmıyorum bi belirti olurdu herhalde gerci kasıklarıma bir ara bi sancı saplanır gibi oldu ıhtimal verip umutlanmak istemiyorum.sanırım 2. kür de de basaralı olamadım. asıl ben kirazagacını merak ediyorum o beklemedeydi naptı acaba ınsallah güzel haberler verir bize insallah YARABBİMMM

adetin gunu sasinca test yapsan da bisey olmuyor zaten. benim 30 gun cevresindeydi. incir kurunden sonra birden 38 gune kadar cikti. yumurta gec oluyor cunku bu ay ilac kullanmistim onunla bile 22. gunde ancak olustu yumurta.

canim ben bekliyorum hala cunku igneyi gecen hafta pazartesi yapmistim. daha iki hafta bile olmadi yani test yapmadim ki belli de olmaz dr da iki hafta sonra adet baslamazsa gel demisti. o yuzden mecbur 25-26 yi beklemem lazim en az. ben de karakedi'yi merak ediyorm en son heyete tup bebek icin dosyasini felan verecekti. bayadir yazmadi o da.

neyse az kalmıs, zamanda gecmez şimdi sana oyalanacak bişeyler bul bari kirazagacım . vallahı hepimize hergün dua ediyorum, gelişmeleri yaz canım, saglıcakla kal.

sabah ölçtüm kirazağacım önce 34.5 dedi :))) galiba ilk kullanım olunca sapıttı sonrakinde 37 çıktı hatta az önce de ölçtüm yine 37 çıktı... valla bu ateş ölçme sistemini bilmiyorum ben ama inşaallah sana bi faydam dokunur

dil altindan mi olcum yaptin 37 normal hamileler icin.

bende öyleydim arkadaşım her seferinde başka bir eczaneden alıyodum.en son aldığım testi eşim çok ısrar etti test yap die bende yapmıcam artık bıktım diyodum eşimin çok ısrarıyla gidip aldım yaptım pozitif çıktı inanamadım.hep tek çizgiyi görüyodum çok şaşırdım.

Ay canim benim ya keske keske:/ senin reglinin ustunden ne kadar gecmisti suzanasucum. Belirtilerin varmiydi.hep destek oluosun ya Allah senden razi olsun

Ay canim benim ya keske keske:/ senin reglinin ustunden ne kadar gecmisti suzanasucum. Belirtilerin varmiydi.hep destek oluosun ya Allah senden razi olsun

moralim çok bozuk cnm.bebeğimi kaybettim düşük yaptım.yinede yardımcı olayım regl 10 gün geçmişti.belim çok ağrıyodu.göğüslerim çok şişmişti.ağrıyodu.adet belirtileriyle çok fazlada farkı yok.biraz göğüslerde deişiklik oluyo. ben.de 1 yıldır bebek için uğrşıyodum.ama kısmet deilmiş.düşük yaptım.rabbim dileyen herkeze nasip etsin.inşallah.

Canim benim ya inan cok uzuldum ama unutma ki bunda da buyuk bir hayir vardir Rabbim daha iyisiyle karsilastiracaktir inan buna. Hem bak en azindan hamile kalabildin, Annem hep soyler dusukten sonra cabuk gebe kalinir diye,etrafimdada bicok kisi gordum dusukten 2 3 ay sora hamile kalan.insallah yine guzel haberler alirsinda buraya yazarsin ve yine umut olursun bicok kimseye.sen bana hep destek oldun Rabbimde en kisa zamanda yardincin olup saglikli bir evlat nasip etsin insallahh.namazlarimin ardindan dua etcem canim sana ve hepimize. Saglicakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…