- 1 Kasım 2012
- 2.068
- 284
hopeforcum nerdesin sen yaa ben de sana yazacaktim hamilelik belirtilerin neler basindan itibaren yazar misin diye.
cunku ben iste igneyi yaptim pzt gunu ayin 11i idi. dr bugun degil yarin (yani sali gunu) iliski dedi. gun asiri bi sekilde yapmaya calistik. carsamba persembe gunu hafiften gogus irilesmesi oldu ki yumurtlamadan olabilir. bilmiyorm yani igneyi yapali yarin bi hafta olacak. igneyi ilk yaptigim aksam karnimin sag bolumu çook sancilandi. son iki gundur de sol gogsum sanci yapio bildigin bisi saplaniyo sanki sicriyorum bazen. yani bu hafta zaten beklemeyle geciyor biliyosun dollenme olsa bile tuplerden gecisi rahime gelisi felan bir haftayi buluyor. (dun çok arastirma yaptim bu konuda kac gunde yerlesme olur diye )
igneyi yaptigima gore yumurtlama kesin olmustur degil mi? gerisini bilmiyorum bir haftaya ancak belli olur galiba, ins tutmustur
canım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okudukça bi bilsen inşaallah tutmuştur kirazağacim cım inşaallah
yazayım canım ben benim belirtileri bi bak bakalım...
aynı senin dediğin gibi karnıma sancıları girdi ama benim sol tarafa öyle uzun süren sancılar değil dedğin gibi bıcak saplanır gibi anlık oluyordu
(açık yazacağım biraz ama) vajinamamı desem rahmimemi desem:26:aynı şekilde sinek ısırığı gibi bıcak batması gibi sancılar girdi (özellikle sol tarafa)
meğerse bunlar yerleşme sancılarıymış, bebek kendine yer edinmek için çalışmalara başlamış
sonra göğüslerim irileşmeye başladı ve özellikle uçları çok kaşındı
acaip uykum geliyordu akşamları erkenden uyumak istiyordum çogu zaman tutamıyordum kendimi...
ve karnım acaip şişiyodu resmen gögüs altıma kadar buyuyordu, ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, bir hafta falan sürdü...
çok sık tuvalete çıktım öyle çok su da içmiyordum galiba üşüttüm dedim kendi kendime...
bunlar daha öğrenmeden önce kendini gösterdi canım, benim sat ım (son adet tarihim 4 şubattı, 2 martta geleek diye hesaplamıştım o yüzden hemen yaptırmadım kan testini 2-3 gün geeçtiktensonra yaptırdım... sen de acele etme tahmini adet tarıhin bir iki gün geçtikten sonra kan testi yaptır ister hastanede istersen de sağlık ocağında, orda da sen bilirsin ama :) beta hcg hormonuna bakacaksın gebelik için... yazarken bile heyecanlandım belki inanmazsın :)) inşaallah güzel haberler verirsin bu arada dikkat et kendine uzanarak bi iş yapmamaya çalış, ağır kaldırma ve süt ve yoğurt tüketmeye çalış...karnına giren sancılar benimkilere benziyor çünkü
inşaalah güzel haberlerini alırım canııııım öpüyorum çook