Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hopeforcum nerdesin sen yaa ben de sana yazacaktim hamilelik belirtilerin neler basindan itibaren yazar misin diye.

cunku ben iste igneyi yaptim pzt gunu ayin 11i idi. dr bugun degil yarin (yani sali gunu) iliski dedi. gun asiri bi sekilde yapmaya calistik. carsamba persembe gunu hafiften gogus irilesmesi oldu ki yumurtlamadan olabilir. bilmiyorm yani igneyi yapali yarin bi hafta olacak. igneyi ilk yaptigim aksam karnimin sag bolumu çook sancilandi. son iki gundur de sol gogsum sanci yapio bildigin bisi saplaniyo sanki sicriyorum bazen. yani bu hafta zaten beklemeyle geciyor biliyosun dollenme olsa bile tuplerden gecisi rahime gelisi felan bir haftayi buluyor. (dun çok arastirma yaptim bu konuda kac gunde yerlesme olur diye :KK70: )

igneyi yaptigima gore yumurtlama kesin olmustur degil mi? gerisini bilmiyorum bir haftaya ancak belli olur galiba, ins tutmustur

canım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okudukça bi bilsen :KK52: inşaallah tutmuştur kirazağacim cım inşaallah:KK16: :KK16:
yazayım canım ben benim belirtileri bi bak bakalım...

aynı senin dediğin gibi karnıma sancıları girdi ama benim sol tarafa :KK9: öyle uzun süren sancılar değil dedğin gibi bıcak saplanır gibi anlık oluyordu
(açık yazacağım biraz ama) vajinamamı desem rahmimemi desem:26:aynı şekilde sinek ısırığı gibi bıcak batması gibi sancılar girdi (özellikle sol tarafa)
meğerse bunlar yerleşme sancılarıymış, bebek kendine yer edinmek için çalışmalara başlamış :KK9:
sonra göğüslerim irileşmeye başladı ve özellikle uçları çok kaşındı
acaip uykum geliyordu akşamları erkenden uyumak istiyordum çogu zaman tutamıyordum kendimi...
ve karnım acaip şişiyodu resmen gögüs altıma kadar buyuyordu, ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, bir hafta falan sürdü...
çok sık tuvalete çıktım öyle çok su da içmiyordum galiba üşüttüm dedim kendi kendime...

bunlar daha öğrenmeden önce kendini gösterdi canım, benim sat ım (son adet tarihim 4 şubattı, 2 martta geleek diye hesaplamıştım o yüzden hemen yaptırmadım kan testini 2-3 gün geeçtiktensonra yaptırdım... sen de acele etme tahmini adet tarıhin bir iki gün geçtikten sonra kan testi yaptır ister hastanede istersen de sağlık ocağında, orda da sen bilirsin ama :) beta hcg hormonuna bakacaksın gebelik için... yazarken bile heyecanlandım belki inanmazsın :)) inşaallah güzel haberler verirsin :KK16: bu arada dikkat et kendine uzanarak bi iş yapmamaya çalış, ağır kaldırma ve süt ve yoğurt tüketmeye çalış...karnına giren sancılar benimkilere benziyor çünkü :KK52:

inşaalah güzel haberlerini alırım canııııım öpüyorum çook:KK16:

arkadaslar günde büyük bardakla birkez içsem olurmu acaba bilgilendirirseniz çokk sevinirimm

kürün orijinalinde sabah ve akşam aç karna diyor muyom, o yüzden emin değilim, eğer çalışıyorsanız akşam yemekten önce ve yatarken içebilirsiniz diyordu saraçoğlu yanılmıyorsam

merhaba arkadaslar 2 .defa başliycam gene ayni sekilde 15 gun icicem esim gelmeden hazirlik yaptigim icin nisan 8 de esim geliyor bu sefer gunde 2 defa içicem rabbim şifa versin hepimize insallah rabbimin nimetinden şifa görürüz insallah aminn ...

ikinci kür 10 gün içiliyor diye biliyorum muyom ben...

canım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okudukça bi bilsen :KK52: inşaallah tutmuştur kirazağacim cım inşaallah:KK16: :KK16:

aynı senin dediğin gibi karnıma sancıları girdi ama benim sol tarafa :KK9: öyle uzun süren sancılar değil dedğin gibi bıcak saplanır gibi anlık oluyordu
(açık yazacağım biraz ama) vajinamamı desem rahmimemi desem:26:aynı şekilde sinek ısırığı gibi bıcak batması gibi sancılar girdi (özellikle sol tarafa)
meğerse bunlar yerleşme sancılarıymış, bebek kendine yer edinmek için çalışmalara başlamış :KK9:
acaip uykum geliyordu akşamları erkenden uyumak istiyordum çogu zaman tutamıyordum kendimi...
ve karnım acaip şişiyodu resmen gögüs altıma kadar buyuyordu, ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, bir hafta falan sürdü...
çok sık tuvalete çıktım öyle çok su da içmiyordum galiba üşüttüm dedim kendi kendime...

bunlar daha öğrenmeden önce kendini gösterdi canım, benim sat ım (son adet tarihim 4 şubattı, 2 martta geleek diye hesaplamıştım o yüzden hemen yaptırmadım kan testini 2-3 gün geeçtiktensonra yaptırdım... sen de acele etme tahmini adet tarıhin bir iki gün geçtikten sonra kan testi yaptır ister hastanede istersen de sağlık ocağında, orda da sen bilirsin ama :) beta hcg hormonuna bakacaksın gebelik için... yazarken bile heyecanlandım belki inanmazsın :)) inşaallah güzel haberler verirsin :KK16: bu arada dikkat et kendine uzanarak bi iş yapmamaya çalış, ağır kaldırma ve süt ve yoğurt tüketmeye çalış...karnına giren sancılar benimkilere benziyor çünkü :KK52:

amin amin ins.

peki akinti olayin nasildi? hamile oldugunu ogrenmeden once ve sonra?

kürün orijinalinde sabah ve akşam aç karna diyor muyom, o yüzden emin değilim, eğer çalışıyorsanız akşam yemekten önce ve yatarken içebilirsiniz diyordu saraçoğlu yanılmıyorsam

evet bende öyle biliyorum ama kayın valdem gildeyim ne için içtigimide soyleyemiyorumm öglen büyük bardkla içsem olurmu acaba diye dun basladim tekrar ama napcam şaşırdım ...

bu ne zaman oldu yani gecikmen varmıydı bunları yasadığında yoksa daha adet olmana günün varken mi bunlar oldu hamilesin galiba mşallah ne güzel Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

ikinci kür 10 gün içiliyor diye biliyorum muyom ben...

hopefor eşim burda degil yeni evliyiz kanada da bende oraya gitcem nisanda gelcek çocuk istiyoruz bende sogan kürü kolaylaştırıyor die o gelmeden içiyorumm bakalim nasip o yuzden 2 sinide 15 gün içeyim dedim insallah olur :)

arkadaşlar soğan kürünü çok yapmayın.rahim duvarını inceltiyor

bende sogan küründe 2. ayima baslicaktim ama baska bi doktora gittim cok iyi bi doktor o benim rahim duvarinin ince oldugunu söyledi bende bidaha sogan suyu icmedim icmicemde öyle deyince korktum acikcasi birde kücük bi operasyon gecirmem gerektigini söyledi rahim duvarinda akinti birikmis onun alinmasi gerekiyormus ama ben istemedim öyle kaldi simdilik.ama bana bitkisel bi hap yazdi hergün bi tane icmem gerektigini söyledi o hapla baska bi arkadasimda hamile kalmisti bende artik umudumu hapa bagladim.

Kizlar birsey sorucam...
Bende bu ay ilk kez sogan kuru iciyorum...
Faydasi olurmu olmazmi bilemiyorum ama... Dun kur yapmadim...
Korktum:KK43: cunku...
Adetimin 15.gun yumurtam catladi saniyorum ogun birliktelik oldu...
Ve dun ayayip derece kasik batmalatim oldu... Bugun biraz var ve sabah yine icmedim kuru...
Acaba bebek suan yerlesiyorsa bu kure devam edersem bebege zarari olurumu yada tuttunmasina engelmidir?
Bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum...
Simdiden herkese cok tesekkurler....

amin amin ins.

peki akinti olayin nasildi? hamile oldugunu ogrenmeden once ve sonra?

önce de sonra da akıntım olmadı...

Kizlar birsey sorucam...
Ve dun ayayip derece kasik batmalatim oldu... Bugun biraz var ve sabah yine icmedim kuru...
Acaba bebek suan yerlesiyorsa bu kure devam edersem bebege zarari olurumu yada tuttunmasina engelmidir?

canım ben 2. kürü yaparken meğerse hamileymişim... ben araştırmıştım herhangi bir sorun olur mu diye saraçoğlu bi sorun olmayacağını fakat öğrenildiğinde bırakılması gerektiğini belirtmiş... o yüzden içtim ben Allah a sığınarak... burda bir arkadaşımızda aynı şekilde içerken hamile olduğunu öğrendi ben de ona sormuştum sanırım ama şuan adını hatırlayamadım... sen için nasıl rahat ederse öyle yap şirincim.
bu kasık batması şikayetleri bende de olmuştu. bir sayfa önce bende olan belirtileri yazdım kişiden kişiye değişebilir ama bi göz at istersen...

bu ne zaman oldu yani gecikmen varmıydı bunları yasadığında yoksa daha adet olmana günün varken mi bunlar oldu hamilesin galiba mşallah ne güzel Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

hamileyim çok şükür Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah... adete günüm varken oldu nerdeyse 2 hafta falan önce başladı...

hopefor eşim burda degil yeni evliyiz kanada da bende oraya gitcem nisanda gelcek çocuk istiyoruz bende sogan kürü kolaylaştırıyor die o gelmeden içiyorumm bakalim nasip o yuzden 2 sinide 15 gün içeyim dedim insallah olur :)

ooyy oyy Allah kavuştursun muyomcum, inşaallah canım inanarak iç...

Kizlar birsey sorucam...

canım bı zararı yok .. saracoğlu sıtesınde senın gıbı yazan hastalarına soyle demıs.. hamıle oldugunuzu anladıgınız zaman yanı kesınlesınce bırakın yoks bırakmayın dıye yazıyor. bı zararı yok yanı

canım ben 2. kürü yaparken meğerse hamileymişim... ben araştırmıştım herhangi bir sorun olur mu diye saraçoğlu bi sorun olmayacağını fakat öğrenildiğinde bırakılması gerektiğini belirtmiş... o yüzden içtim ben Allah a sığınarak... burda bir arkadaşımızda aynı şekilde içerken hamile olduğunu öğrendi ben de ona sormuştum sanırım ama şuan adını hatırlayamadım... sen için nasıl rahat ederse öyle yap şirincim.
bu kasık batması şikayetleri bende de olmuştu. bir sayfa önce bende olan belirtileri yazdım kişiden kişiye değişebilir ama bi göz at istersen...

hamileyim çok şükür Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah... adete günüm varken oldu nerdeyse 2 hafta falan önce başladı...

ooyy oyy Allah kavuştursun muyomcum, inşaallah canım inanarak iç...

Cok tesekkur ederim canim...
Bu arada hamissin sanirim okudun bir onceki sayfayi simdi...
Cookkk tebrik ederimm tatlim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :KK16:
Benimde oluyor su 2 gundur kasik batmasi benimde sol kasigim...
Okunca valla heyecanladim :emir_bebek: acaba benimkide yerlesiyor olabilirmi?
Yarabbimmm insallahhhh:KK16:
Cevabin icin tekrar tesekkur ederim canim...

canım bı zararı yok .. saracoğlu sıtesınde senın gıbı yazan hastalarına soyle demıs.. hamıle oldugunuzu anladıgınız zaman yanı kesınlesınce bırakın yoks bırakmayın dıye yazıyor. bı zararı yok yanı

Cok ama cok tesekkur ederim canim ilginize... Cok rahatladum... Simdi koydum hemen suyu kaynatiyorum... Icicem....
Allah razi olsun canim....
Allaha emanet olun:KK16:

Cok tesekkur ederim canim...
Bu arada hamissin sanirim okudun bir onceki sayfayi simdi...
Cookkk tebrik ederimm tatlim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :KK16:
Benimde oluyor su 2 gundur kasik batmasi benimde sol kasigim...
Okunca valla heyecanladim :emir_bebek: acaba benimkide yerlesiyor olabilirmi?
Yarabbimmm insallahhhh:KK16:
Cevabin icin tekrar tesekkur ederim canim...

Cok ama cok tesekkur ederim canim ilginize... Cok rahatladum... Simdi koydum hemen suyu kaynatiyorum... Icicem....
Allah razi olsun canim....
Allaha emanet olun:KK16:

amin canım amiiiiiiin :KK16:
ne demek tatlım, inşaallah bebişin yerleşme haberidir canım ama adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap istersen kan testi yaptırki aklında bir şüphe kalmasın :KK16:

Kizlar birsey sorucam...

yumurtlama oldugu anda dollenme olmaz ki spermin iceri varisi 10 saat, dollenip rahime gelisi de 5-7 gun suruyor zaten. ins bebisin olur ama dollenme olduysa da ertesi gun yerlesmez :)

cogu kisi yaziyor ya insan da kendinde ariyor belirtileri. o zaman yerlesme kanamasi da mi olmadi pembe akinti he bi de ben atesi sorcaktim, sen ates olcuyor muydun, derecen varsa bi sabah olcup yazar misin buraya. ben olcuyorum 37 cikiyor genelde ins inmez. goguslerimde damarlar cok belirgin benim de bugun adetimin 31. gunu. igneyi yapisimin da 10. gunu. biseyle ugrasmayinca zaman gecmiyor gibi. dayanabilirsem 5 daha durup adet olmazsam test yapcam.

ne demek tatlım, inşaallah bebişin yerleşme haberidir canım ama adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap istersen kan testi yaptırki aklında bir şüphe kalmasın :KK16:

canım hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla huzurla kavuşursun bebeğine dilerim :KK16: darısı başımıza artık :KK52:

Tesekkur ederim canim...
Sen ne zaman ogrendin.... Adet gunun gectikden sonra,i test yaptin canim.
Yoksa direk kanami gittin?
Benim daha regliye 10 gunum var:KK43: cok erken benim icin belkide bu agrilar sogan kurunden bile kaynaklaniyor olabilr...
Kismet artik hayirlisiyla gelir insallah :KK16:

yumurtlama oldugu anda dollenme olmaz ki spermin iceri varisi 10 saat, dollenip rahime gelisi de 5-7 gun suruyor zaten. ins bebisin olur ama dollenme olduysa da ertesi gun yerlesmez :)

cogu kisi yaziyor ya insan da kendinde ariyor belirtileri. o zaman yerlesme kanamasi da mi olmadi pembe akinti he bi de ben atesi sorcaktim, sen ates olcuyor muydun, derecen varsa bi sabah olcup yazar misin buraya. ben olcuyorum 37 cikiyor genelde ins inmez. goguslerimde damarlar cok belirgin benim de bugun adetimin 31. gunu. igneyi yapisimin da 10. gunu. biseyle ugrasmayinca zaman gecmiyor gibi. dayanabilirsem 5 daha durup adet olmazsam test yapcam.

Canim benim bugun 4. Gunum yani yumurtlama olali 4 gunu gecti...
Biliyorum tabi cok erken ama bir umut iste...
Buyuk ihtimallede bu sancilar sogan skurunden kaynakli :KK43:
Neyse bakalim beklicez ve gorucez...
Rabbim isteyen herkese versin hayirli ve saglikli evlatlar.... Banada insallahhh :KK16:

merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür oturup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını :KK43:((((

Merhaba arkadasım
Ben de bugun basladım sogan kurune adetımın 7.gunu .
Benim kistim vardı laporoskopi oldum ocak ayında. Ertesı ay denemelere basladık adet olunca doktora gıttımkı yıne kıst olusmus. Ve dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ve sogan kurunude kullanıyım dedım bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür oturup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını :KK43:((((

yasin kac senin?

ben de 3 yillik evliyim bi 6 ay sonra bana da mi sunu bunu yap diyenler olacak. benden sonra evlenenlerin 2. cocugu oluyor. kardesim bile benden sonra evlendi nisanda dogum yapacak. gercekten insanin morali bozuluyor, yani seni çook iyi anliyorum.

oncelikle esine keci boynuzu kuru yap madem sende hersey normal. keciboynuzu pekmezi yiyenler de var, keciboynuzu yiyenlerin sperm sayisi yukseliyor. kendinde de pcos yoksa da sogan kuru yapabilirsin ama uzun sure degil. sanirim ya bir kere 15 gunluk oluyor temizleme amacli yapma. cunku iltihap vs varsa temizliyor rahime de iyi geliyor. istersen bunu yine de saracogluna yaz sitesinden iletisim bolumunden, cevap geliyor merak etme :))

2010da evlendim ben 3 sene bitiyor 2 ay sonra. ayni sekil ben de bekliyorum. sogan kuru yapacaksan adet bittikten 2. gun baslayabilirsin.

olmadı zaten olcak diye bir şey de yokmuş... hiç ateş ölçmedim... derece almıştım ben de bu ateş ölçme yöntemini de deniyim diye o yüzden var ölçeyim inşaallah... gögüs damarlarım normalde de belirgindi benim ama şimdi daha belirgin... evet ben de adet gününü zor bekledim... bekleyince çok uzun geliyor insana...
canım hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla huzurla kavuşursun bebeğine dilerim :KK16: darısı başımıza artık :KK52:

canım teşekkür ederim amin amiiiin inşaallah :KK16: Allah tez zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

Tesekkur ederim canim...
Sen ne zaman ogrendin.... Adet gunun gectikden sonra,i test yaptin canim.
Yoksa direk kanami gittin?
Benim daha regliye 10 gunum var:KK43: cok erken benim icin belkide bu agrilar sogan kurunden bile kaynaklaniyor olabilr...
Kismet artik hayirlisiyla gelir insallah :KK16:

ben en son 4 şubatta adet oldum 2 mart gibi geleceğini düşünerek bekledim ve 4 martta kan testi yaptırdım ertesi gün de kan sonucumda öğrendim canım... ama dr gittiğimde son adet tarihimi sorduğunda o 4 mart olarak değerlendirdi olması muhtemel adet tarihimi ve 11 mart tekrar kan testi yaptırdı... ilk gittiğimde bana ne var dedi ne yok dedi araya da hafta sonu girince mahvoldum üzüntüden o yüzden düzenliyse adet tarihin geçtikten 2-3 gün sonra yaptır kan testini böyle bir stres yaşamazsın tatlım..
bu arada daha erkenmiş, bilemiyorum ben de ne ağrı ne akıntı oldu kürü uygularken ama belki de ondandır... kendini kasma herşeyi normal akışında bırak şirincim :KK16:

canım hormonlarla ilgili kısım için yardımcı olamayacağım ama ben adetimin 7 günü başlamıştım küre... ağlama canım, insan ister istemez duygulanır... ben hamilelik takvimini sırf isteyen arkadaşlarım benim her yorumumu okuduklarında içleri burkulmasın diye yapmadım... sen dua et sadece daha yeni evli sayılırsınız 3.5 sene çok bi sene değil olacaktır Allah ın izniyle :KK16: ben de sana diyenler gibi diyeceğim ama ben dikkat ettim ve çok şükür Rabbim gördü :KK16: yumurtlama günlerine dikkat et şeffafımsı uzayan akıntıyı gördüğün gün ve sonraki gün mutlaka ilişkiye gir. ilişkiden sonra kalkma ayaklarını havaya kaldır 25-30 dk bekle sonrada yine kalkmadan sağ tarafına dön 25-30 dk yat canım inşaalah Allah tez zamanda hayırlısıyla birlikte nasip eder :KK16:

X