Meraba kızlar benim geçen hafta bugün adetim bitti bugün bu soğan kürüne başlasam olurmu ve nasıl oluyor yardım edin yapılışını anlatın yaaa
bide şu keçiboynuzu eşime nasıl içiricem
evet canım bugün başla hemen adet bitince 7. gün başlamalısın zaten ,soyulmuş ve 4 e bölünmüş beyaz bir soğanı 1,5-2 bardak kaynar klorsuz (iyi ) suyun içine at ve tam 5 dk daha kaynat ve kapat süzüp ılıyınca iç ama çok soğuk ve sıcak olmayacak günde 2 kere sabah- akşam ,öğle akşam veya akşam ve gece yatarken şeklinde olabilir kendine ve zamanına göre ayarlarsın ve aç karnına yemeklerden 10 dk önce içdüzenli kullanırsan mutlaka faydasını görürsün canım:)
evet canım bugün başla hemen adet bitince 7. gün başlamalısın zaten ,soyulmuş ve 4 e bölünmüş beyaz bir soğanı 1,5-2 bardak kaynar klorsuz (iyi ) suyun içine at ve tam 5 dk daha kaynat ve kapat süzüp ılıyınca iç ama çok soğuk ve sıcak olmayacak günde 2 kere sabah- akşam ,öğle akşam veya akşam ve gece yatarken şeklinde olabilir kendine ve zamanına göre ayarlarsın ve aç karnına yemeklerden 10 dk önce içdüzenli kullanırsan mutlaka faydasını görürsün canım:)
aaaaaayyy ne kadar sevindim anlatamam, sonunda guzel haber duyduk.
meryem suresini nasil okudun her gun mu haftada bir mi? sogan suyunun sicakligina dikkat edin demissin sen nasil bi sicaklikta ictin?
sen bizim icin de kendine ediyormus gibi dua et biz de buraya guzel haberler yazalilm ins. o zaman tesekkurunu etmis olursun :))) rica edeirm lafi mi olur paylasmak icin burdayiz.
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, sıhhatle kavuşmak nasip olsundarısı başımıza inşallah :109:
Süper bir haber oldu bu.. Rabbim tüm isteyenlerle birlikte banada versin inşallah soğan kürünü bugün başlıycam yapmaya bende.Ben hamile kalmıştım daha önce ama düşükle sonuçlanmıştı doktor myom ve kist var dedi o yüzden yapmaya başlayım istiyorum tekrar hamilelik düşünmeden en azından. inşallah sonunda bende bekleme süremi tamamlamış ve burdan bu sevinci paylaşmış olurum.. Sağlıklı hamileliklerin olsun inşallah.
sağolasın kirazagacım :)) çok şükür inşaallah ayağımı sürümüşümdür de peşimden gelirsiniz :)))
meryem suresini hergün okudum ama netten aldığım metinde yanlışlar ve eksikler vardı o yüzden arapçasıyla birlikte okunumanı tavsiye ederim hatta üzerinde düzeltmeler yaparsan daha rahat edersin...
soğan kürünü de soğutmadım fazla ağzımı yakmayacak şekilde ılıdıktan sonra içtim. etmezmiyim (bak yine gözlerim doldu eski günleri düşününce) hep dualarımda olacaksınızinşaallah sizlerden de güzel haberler duyacağız ve burada hep birlikte mutlu olacağız :))
himm anladim ben de bi iki gun okudum ama istikrarli olamadim yaazaten ben Kurandan okuyorum netten almiyorum.
ddemek ki sen sogan suyunu dogru yaptin belki de ben fazla soguk ictim ondan ise yaramadi.
merhaba arkadaslar ben ılk sogan kurumu bıtırdım 7 gun basladım 21.gun.bıttı.sımdı adetımı beklıyorum.ikinci sogan kuruu adete 10 gun kala yapcam acaba adetın ıkıncı gunu ıncır kurune baslasam mı bı sorun olurmu yardımcı olursanız cok sevınırım.ıkı kuru aynı ay ıcınde yapsam mı.
merhaba arkadaşlar ben bı konuda yeniyim.biz de eşimle çocuk istiyoruz daha çalışmalara başlamış değiliz ama ben yine de çok korkuyorum, depresyonlara giriyorum ya çocuğum olmazsa diye. bugün doktora gittim ve pko olduğunu söyledi aynı zamanda mantar da varmış o yüzden de ilaç verdi.bir de adet söktürücü bi hap verdi.
sizce bui laçlartı alırken soğan kürünü de denesem bişey olurmu. yoksa ilaçlar bitince mi başlasam?
çok korkuyorum Allah hepimizie yardımcı olsun.
SORU :
hocam hamile kalabilmek için kürünüzü aldım, tarifide açık anlaşılır yanlız bu kür öncesi soğan kürü adetle birliktemi başlayacağım yoksa hemen mi başlamalımıyım? gönderdiğiniz uygulama şekline bunu da not düşermisiniz benim gibi kafası karışanlara. İnşaallah ben de ALLAH'IN İZNİ İLE BURAYA MÜJDE YAZARIM....
CEVAP :
Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun.
saraçoğlu sitesindennnnn
merhaba arkadaşlar ben bı konuda yeniyim.biz de eşimle çocuk istiyoruz daha çalışmalara başlamış değiliz ama ben yine de çok korkuyorum, depresyonlara giriyorum ya çocuğum olmazsa diye. bugün doktora gittim ve pko olduğunu söyledi aynı zamanda mantar da varmış o yüzden de ilaç verdi.bir de adet söktürücü bi hap verdi.
sizce bui laçlartı alırken soğan kürünü de denesem bişey olurmu. yoksa ilaçlar bitince mi başlasam?
çok korkuyorum Allah hepimizie yardımcı olsun.
arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takipteyim, yazamak bugüne nasip oldu.. Bende PCO'luyum. Malesef PCO'lu olduğumu evlendikten sonra öğredim. evlenmeden önce defalarca adet düzensizliğinden doktara gitmemem rağmen PCO'lu olduğumu söylememişlerdi. 1.5 yıldur yasmin kullanıyorum. bu ay bıraktım. horman testlerim normal çıktı ama doktorum glifor diye bir ilaç verdi. bazı hastalarda hiç uğraşmadan hamile kalmasını sağlıyormuş. 8 aylık evliyim 2-3 ay sonra bebiş düşünüyorum. ama olmayacak diye baya endişeliyim. acaba soğun kürünü bende desen mi ? gerçi hemen bir hamilelik düşünmüyorum ama vucudumu hazırlamış olur muyum?
kullan canım vücudun temizlenmiş olur bende kullanmıştım..
peki faydasını gördün mü ???
şuan hamileyim soğan kürünün vücudumu temizlediğini hissettim..