hopeforcum nerdesin sen yaa ben de sana yazacaktim hamilelik belirtilerin neler basindan itibaren yazar misin diye.
cunku ben iste igneyi yaptim pzt gunu ayin 11i idi. dr bugun degil yarin (yani sali gunu) iliski dedi. gun asiri bi sekilde yapmaya calistik. carsamba persembe gunu hafiften gogus irilesmesi oldu ki yumurtlamadan olabilir. bilmiyorm yani igneyi yapali yarin bi hafta olacak. igneyi ilk yaptigim aksam karnimin sag bolumu çook sancilandi. son iki gundur de sol gogsum sanci yapio bildigin bisi saplaniyo sanki sicriyorum bazen. yani bu hafta zaten beklemeyle geciyor biliyosun dollenme olsa bile tuplerden gecisi rahime gelisi felan bir haftayi buluyor. (dun çok arastirma yaptim bu konuda kac gunde yerlesme olur diye)
igneyi yaptigima gore yumurtlama kesin olmustur degil mi? gerisini bilmiyorum bir haftaya ancak belli olur galiba, ins tutmustur
arkadaslar günde büyük bardakla birkez içsem olurmu acaba bilgilendirirseniz çokk sevinirimm
merhaba arkadaslar 2 .defa başliycam gene ayni sekilde 15 gun icicem esim gelmeden hazirlik yaptigim icin nisan 8 de esim geliyor bu sefer gunde 2 defa içicem rabbim şifa versin hepimize insallah rabbimin nimetinden şifa görürüz insallah aminn ...
canım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okudukça bi bilseninşaallah tutmuştur kirazağacim cım inşaallah
yazayım canım ben benim belirtileri bi bak bakalım...
aynı senin dediğin gibi karnıma sancıları girdi ama benim sol tarafaöyle uzun süren sancılar değil dedğin gibi bıcak saplanır gibi anlık oluyordu
(açık yazacağım biraz ama) vajinamamı desem rahmimemi desem:26:aynı şekilde sinek ısırığı gibi bıcak batması gibi sancılar girdi (özellikle sol tarafa)
meğerse bunlar yerleşme sancılarıymış, bebek kendine yer edinmek için çalışmalara başlamış
sonra göğüslerim irileşmeye başladı ve özellikle uçları çok kaşındı
acaip uykum geliyordu akşamları erkenden uyumak istiyordum çogu zaman tutamıyordum kendimi...
ve karnım acaip şişiyodu resmen gögüs altıma kadar buyuyordu, ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, bir hafta falan sürdü...
çok sık tuvalete çıktım öyle çok su da içmiyordum galiba üşüttüm dedim kendi kendime...
bunlar daha öğrenmeden önce kendini gösterdi canım, benim sat ım (son adet tarihim 4 şubattı, 2 martta geleek diye hesaplamıştım o yüzden hemen yaptırmadım kan testini 2-3 gün geeçtiktensonra yaptırdım... sen de acele etme tahmini adet tarıhin bir iki gün geçtikten sonra kan testi yaptır ister hastanede istersen de sağlık ocağında, orda da sen bilirsin ama :) beta hcg hormonuna bakacaksın gebelik için... yazarken bile heyecanlandım belki inanmazsın :)) inşaallah güzel haberler verirsinbu arada dikkat et kendine uzanarak bi iş yapmamaya çalış, ağır kaldırma ve süt ve yoğurt tüketmeye çalış...karnına giren sancılar benimkilere benziyor çünkü
inşaalah güzel haberlerini alırım canııııım öpüyorum çook
kürün orijinalinde sabah ve akşam aç karna diyor muyom, o yüzden emin değilim, eğer çalışıyorsanız akşam yemekten önce ve yatarken içebilirsiniz diyordu saraçoğlu yanılmıyorsam
canım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okudukça bi bilseninşaallah tutmuştur kirazağacim cım inşaallah
yazayım canım ben benim belirtileri bi bak bakalım...
aynı senin dediğin gibi karnıma sancıları girdi ama benim sol tarafaöyle uzun süren sancılar değil dedğin gibi bıcak saplanır gibi anlık oluyordu
(açık yazacağım biraz ama) vajinamamı desem rahmimemi desem:26:aynı şekilde sinek ısırığı gibi bıcak batması gibi sancılar girdi (özellikle sol tarafa)
meğerse bunlar yerleşme sancılarıymış, bebek kendine yer edinmek için çalışmalara başlamış
sonra göğüslerim irileşmeye başladı ve özellikle uçları çok kaşındı
acaip uykum geliyordu akşamları erkenden uyumak istiyordum çogu zaman tutamıyordum kendimi...
ve karnım acaip şişiyodu resmen gögüs altıma kadar buyuyordu, ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, bir hafta falan sürdü...
çok sık tuvalete çıktım öyle çok su da içmiyordum galiba üşüttüm dedim kendi kendime...
bunlar daha öğrenmeden önce kendini gösterdi canım, benim sat ım (son adet tarihim 4 şubattı, 2 martta geleek diye hesaplamıştım o yüzden hemen yaptırmadım kan testini 2-3 gün geeçtiktensonra yaptırdım... sen de acele etme tahmini adet tarıhin bir iki gün geçtikten sonra kan testi yaptır ister hastanede istersen de sağlık ocağında, orda da sen bilirsin ama :) beta hcg hormonuna bakacaksın gebelik için... yazarken bile heyecanlandım belki inanmazsın :)) inşaallah güzel haberler verirsinbu arada dikkat et kendine uzanarak bi iş yapmamaya çalış, ağır kaldırma ve süt ve yoğurt tüketmeye çalış...karnına giren sancılar benimkilere benziyor çünkü
inşaalah güzel haberlerini alırım canııııım öpüyorum çook
ikinci kür 10 gün içiliyor diye biliyorum muyom ben...
arkadaşlar soğan kürünü çok yapmayın.rahim duvarını inceltiyor
amin amin ins.
peki akinti olayin nasildi? hamile oldugunu ogrenmeden once ve sonra?
Kizlar birsey sorucam...
Bende bu ay ilk kez sogan kuru iciyorum...
Faydasi olurmu olmazmi bilemiyorum ama... Dun kur yapmadim...
Korktumcunku...
Adetimin 15.gun yumurtam catladi saniyorum ogun birliktelik oldu...
Ve dun ayayip derece kasik batmalatim oldu... Bugun biraz var ve sabah yine icmedim kuru...
Acaba bebek suan yerlesiyorsa bu kure devam edersem bebege zarari olurumu yada tuttunmasina engelmidir?
Bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum...
Simdiden herkese cok tesekkurler....
bu ne zaman oldu yani gecikmen varmıydı bunları yasadığında yoksa daha adet olmana günün varken mi bunlar oldu hamilesin galiba mşallah ne güzel Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah
hopefor eşim burda degil yeni evliyiz kanada da bende oraya gitcem nisanda gelcek çocuk istiyoruz bende sogan kürü kolaylaştırıyor die o gelmeden içiyorumm bakalim nasip o yuzden 2 sinide 15 gün içeyim dedim insallah olur :)
Kizlar birsey sorucam...
Korktumcunku...
Ve dun ayayip derece kasik batmalatim oldu... Bugun biraz var ve sabah yine icmedim kuru...
Acaba bebek suan yerlesiyorsa bu kure devam edersem bebege zarari olurumu yada tuttunmasina engelmidir?
önce de sonra da akıntım olmadı...
canım ben 2. kürü yaparken meğerse hamileymişim... ben araştırmıştım herhangi bir sorun olur mu diye saraçoğlu bi sorun olmayacağını fakat öğrenildiğinde bırakılması gerektiğini belirtmiş... o yüzden içtim ben Allah a sığınarak... burda bir arkadaşımızda aynı şekilde içerken hamile olduğunu öğrendi ben de ona sormuştum sanırım ama şuan adını hatırlayamadım... sen için nasıl rahat ederse öyle yap şirincim.
bu kasık batması şikayetleri bende de olmuştu. bir sayfa önce bende olan belirtileri yazdım kişiden kişiye değişebilir ama bi göz at istersen...
hamileyim çok şükür Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah... adete günüm varken oldu nerdeyse 2 hafta falan önce başladı...
ooyy oyy Allah kavuştursun muyomcum, inşaallah canım inanarak iç...
canım bı zararı yok .. saracoğlu sıtesınde senın gıbı yazan hastalarına soyle demıs.. hamıle oldugunuzu anladıgınız zaman yanı kesınlesınce bırakın yoks bırakmayın dıye yazıyor. bı zararı yok yanı
Cok tesekkur ederim canim...
Bu arada hamissin sanirim okudun bir onceki sayfayi simdi...
Cookkk tebrik ederimm tatlim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Benimde oluyor su 2 gundur kasik batmasi benimde sol kasigim...
Okunca valla heyecanladimacaba benimkide yerlesiyor olabilirmi?
Yarabbimmm insallahhhh
Cevabin icin tekrar tesekkur ederim canim...
Cok ama cok tesekkur ederim canim ilginize... Cok rahatladum... Simdi koydum hemen suyu kaynatiyorum... Icicem....
Allah razi olsun canim....
Allaha emanet olun
Kizlar birsey sorucam...
Korktumcunku...
önce de sonra da akıntım olmadı...
amin canım amiiiiiiin
ne demek tatlım, inşaallah bebişin yerleşme haberidir canım ama adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap istersen kan testi yaptırki aklında bir şüphe kalmasın
amin canım amiiiiiiin
ne demek tatlım, inşaallah bebişin yerleşme haberidir canım ama adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap istersen kan testi yaptırki aklında bir şüphe kalmasın
yumurtlama oldugu anda dollenme olmaz ki spermin iceri varisi 10 saat, dollenip rahime gelisi de 5-7 gun suruyor zaten. ins bebisin olur ama dollenme olduysa da ertesi gun yerlesmez :)
cogu kisi yaziyor ya insan da kendinde ariyor belirtileri. o zaman yerlesme kanamasi da mi olmadi pembe akinti he bi de ben atesi sorcaktim, sen ates olcuyor muydun, derecen varsa bi sabah olcup yazar misin buraya. ben olcuyorum 37 cikiyor genelde ins inmez. goguslerimde damarlar cok belirgin benim de bugun adetimin 31. gunu. igneyi yapisimin da 10. gunu. biseyle ugrasmayinca zaman gecmiyor gibi. dayanabilirsem 5 daha durup adet olmazsam test yapcam.
merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür oturup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını((((
cogu kisi yaziyor ya insan da kendinde ariyor belirtileri. o zaman yerlesme kanamasi da mi olmadi pembe akinti he bi de ben atesi sorcaktim, sen ates olcuyor muydun, derecen varsa bi sabah olcup yazar misin buraya. ben olcuyorum 37 cikiyor genelde ins inmez. goguslerimde damarlar cok belirgin benim de bugun adetimin 31. gunu. igneyi yapisimin da 10. gunu. biseyle ugrasmayinca zaman gecmiyor gibi. dayanabilirsem 5 daha durup adet olmazsam test yapcam.
canım hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla huzurla kavuşursun bebeğine dilerimdarısı başımıza artık
Tesekkur ederim canim...
Sen ne zaman ogrendin.... Adet gunun gectikden sonra,i test yaptin canim.
Yoksa direk kanami gittin?
Benim daha regliye 10 gunum varcok erken benim icin belkide bu agrilar sogan kurunden bile kaynaklaniyor olabilr...
Kismet artik hayirlisiyla gelir insallah
merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür oturup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını((((