bir de arkadaslar bu sicak icme meselesini sordum cunku ben ssaracoglu ile telde gorustum bana hormon tesi sonuclarini sordu dedi bu sonuclara gore sende agir pcos var. sogan kurunu 4 ay yaptigimi soyledim ve dedi "o zaman sende yogun akinti olmasi lazimdi"
hayir oyle fazladan bisey olmadi dedim.
ondan soruyorum acaba benim soguga yakin ilik içmemle mi alakasi var yani 4 ay yaptim ama yanlis mi yaptim diye.
bu ay btç yapayim dedim ama o da sogandan beter yemesi konusunda, iki kur ayni ayda yapilmadigi icin sogan yapamadim. adet olursam ki ins olmam ilaclar ise yarar da bebek olur, ama adet olursam sogan kurunu tekrar yapcam bu sefer icebilecegim kadar sicak icecem ve 21 gun yapcam.
su sitede sogan kuru yapan tum arkadaslar luften bana cevap yazar misiniz?
sogan kuru yaparken hani parca atma, yogun akinti ve bel agrilari olanlar var. siz sogan kurunu nasil iciyosunuz sicakligini soruyorum yani.
ben cogu zaman ilik ictim yani iligin sicagi degil iligin sogugu. ondan midir acaba benim belirti gormemem.
bi videoda saracoglunu sogan kurunu iliktan daha sicak içilebilecek kadar sicak icin diyordu. bu belirti gorenler boyle mi içti acaba, lutfen paylasin.
sana ağrı pcos var demiş saraçoğlu, bizlere de hormon sonuçlarını yazar mısın?
kendi hormon değerlerimle kıyaslayacağım. malesef doktorlar yeterince açıklama yapmıyor.sormadan söylemiyor, söylese de geeçiştiriyor
arkadaslar suanda ben 9 gundr ıncır kuru kullanıyorm bu ay adetime 10 gun kalada sogan suyu ıccem ama adetimin 2. gnu bsladm ıncır kurune adetimin 22.gunu bıtcek ee adet olmamada 7 8 gun mu ne kalıyo . nasıl ypıcam sogan suyunu ltfn yrdmcı olrmusunuz. yani 25 subatta bsladm ıncır kurune 17 martta bıtcek 22 23 24 mart bu tarıhlerdn brınde adet olmam grekıyo. ama sogan suyu 10 gun kala ıcılıyomus ya benım 7 8 gun kalıyo adetime nasıl ıccem. sogan suyunu. ? ıncır suyunu ıcerken ıcılmıyo dıye bılıyorum. xs
fsh: 4.2
lh: 16
lh, fsh'den yuksek cikinca zaten pcos demek ama lh normalden yuksekmis benim onun icin agir dedi galiba. senin nasil?
bende ilk kürü bitireli bi hafta oldu ama hala adet falan görmedmikinci küre başlasam mı adeti mi beklesem kızlar ne yapsam
bende ilk kürü bitireli bi hafta oldu ama hala adet falan görmedmikinci küre başlasam mı adeti mi beklesem kızlar ne yapsam
benim fsh 3tü lh ta 16ydı, hayıt falan kullandım lh 11e düşmüştü en son.
doktora hastalığım hangi seviyede diye sorduğum da bu hastalıkta seviye diye birşey yok demişti.
kızlar yeniden merhaba:)
bu kez sizlere müjde vermeye geldim :) Allah ıma binlerce kez şükürler olsun ki hamileyimAllah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah...
siz de biliyorsunuz ki ben de soğan suyu içtim ve ilk 15 gün sonunda ilk defa adetim 28. gün geldi... o ay hamile olamadım ama dr a gittim bu arada mantar var dedi ve tedavisini uyguladım... geçti çok şükür. bu ayın 2 sinde kürün ikinci aşaması bitti ve ben adetimi beklemeye başladım. çok şükür gelmedi ve kan testinden sonra şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim :)))
ben adet düzenler ve hamile kalmayı kolaylaştırır diye başladım küre ve yukarda da bahsettiğim gibi işe yaradı önce Allah ın izniyle... kızlar yapmaya karar verenler mutlaka saatine ılıklığına günü gününe içmeye dikkat edin... bu arada bebiş isteyenler için; aynı zamanda meryem suresini okumaya başladım ve çok şükür ki sonuçlarını aldım... kızlar kürü içerken dua ederek için eeğer inanıyorsanız böyle şeylere... bi arkadaş daha bahsetmişti, ben de içerken Allah ım şifasını ver diye dua ederek içtim... bilmiyorum tesadüf mü yoksa faydası oldu mu ama şundan eminim ki ilk kürü yaptıktan sonra ilk kez adetim 28. günde geldi...
arkadaşlar dualarınıza bekliyorumAllah ım tamamına erdirsin, her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında hayırlı salih evlat olmasını nasip etsin inşaallah benim bebişimle birlikte bütün bebek bekleyenlerin yavrusunu da Allah ım isteyen herkese tez zamanda yaşattın inşaallah bu mutluluğu
hepinize herşey için teşekkür ederim ama kirazağacım a ayrıca teşekkür ederim... sıkışıp her soru sorduğumda mutlaka cevabını verdi, Allah razı olsun dertlerinden kurtulmayı nasip etsin
hepinizi öpüyorum, güzel haberler almak ve vermek duasıyla... sevgiler
bu kez sizlere müjde vermeye geldim :) Allah ıma binlerce kez şükürler olsun ki hamileyimAllah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah...
siz de biliyorsunuz ki ben de soğan suyu içtim ve ilk 15 gün sonunda ilk defa adetim 28. gün geldi... o ay hamile olamadım ama dr a gittim bu arada mantar var dedi ve tedavisini uyguladım... geçti çok şükür. bu ayın 2 sinde kürün ikinci aşaması bitti ve ben adetimi beklemeye başladım. çok şükür gelmedi ve kan testinden sonra şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim :)))
ben adet düzenler ve hamile kalmayı kolaylaştırır diye başladım küre ve yukarda da bahsettiğim gibi işe yaradı önce Allah ın izniyle... kızlar yapmaya karar verenler mutlaka saatine ılıklığına günü gününe içmeye dikkat edin... bu arada bebiş isteyenler için; aynı zamanda meryem suresini okumaya başladım ve çok şükür ki sonuçlarını aldım... kızlar kürü içerken dua ederek için eeğer inanıyorsanız böyle şeylere... bi arkadaş daha bahsetmişti, ben de içerken Allah ım şifasını ver diye dua ederek içtim... bilmiyorum tesadüf mü yoksa faydası oldu mu ama şundan eminim ki ilk kürü yaptıktan sonra ilk kez adetim 28. günde geldi...
arkadaşlar dualarınıza bekliyorumAllah ım tamamına erdirsin, her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında hayırlı salih evlat olmasını nasip etsin inşaallah benim bebişimle birlikte bütün bebek bekleyenlerin yavrusunu da Allah ım isteyen herkese tez zamanda yaşattın inşaallah bu mutluluğu
hepinize herşey için teşekkür ederim ama kirazağacım a ayrıca teşekkür ederim... sıkışıp her soru sorduğumda mutlaka cevabını verdi, Allah razı olsun dertlerinden kurtulmayı nasip etsin
hepinizi öpüyorum, güzel haberler almak ve vermek duasıyla... sevgiler