Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Meraba kızlar benim geçen hafta bugün adetim bitti bugün bu soğan kürüne başlasam olurmu ve nasıl oluyor yardım edin yapılışını anlatın yaaa
bide şu keçiboynuzu eşime nasıl içiricem

evet canım bugün başla hemen adet bitince 7. gün başlamalısın zaten ,soyulmuş ve 4 e bölünmüş beyaz bir soğanı 1,5-2 bardak kaynar klorsuz (iyi ) suyun içine at ve tam 5 dk daha kaynat ve kapat süzüp ılıyınca iç ama çok soğuk ve sıcak olmayacak günde 2 kere sabah- akşam ,öğle akşam veya akşam ve gece yatarken şeklinde olabilir kendine ve zamanına göre ayarlarsın ve aç karnına yemeklerden 10 dk önce iç:KK70: düzenli kullanırsan mutlaka faydasını görürsün canım:)

evet canım bugün başla hemen adet bitince 7. gün başlamalısın zaten ,soyulmuş ve 4 e bölünmüş beyaz bir soğanı 1,5-2 bardak kaynar klorsuz (iyi ) suyun içine at ve tam 5 dk daha kaynat ve kapat süzüp ılıyınca iç ama çok soğuk ve sıcak olmayacak günde 2 kere sabah- akşam ,öğle akşam veya akşam ve gece yatarken şeklinde olabilir kendine ve zamanına göre ayarlarsın ve aç karnına yemeklerden 10 dk önce iç:KK70: düzenli kullanırsan mutlaka faydasını görürsün canım:)

ve 15 gün boyunca devam etmelisin canım kaynatırken tencerenin kapağı kapalı olsun:KK70:( fundagun için:KK70::KK70::KK70:)

Son düzenleme:

Canım benim bildiğim adetin 7.günü değil adetten sonra 7.gün saraçoğlu sitesinde öyle anlatmış. Yani 14.güne felan denk geliyor. Bende bugün başlıycam o yüzden.

aaaaaayyy ne kadar sevindim anlatamam, sonunda guzel haber duyduk.

meryem suresini nasil okudun her gun mu haftada bir mi? sogan suyunun sicakligina dikkat edin demissin sen nasil bi sicaklikta ictin?

sen bizim icin de kendine ediyormus gibi dua et biz de buraya guzel haberler yazalilm ins. o zaman tesekkurunu etmis olursun :))) rica edeirm lafi mi olur paylasmak icin burdayiz.

sağolasın kirazagacım :)) çok şükür inşaallah ayağımı sürümüşümdür de peşimden gelirsiniz :)))
meryem suresini hergün okudum ama netten aldığım metinde yanlışlar ve eksikler vardı o yüzden arapçasıyla birlikte okunumanı tavsiye ederim hatta üzerinde düzeltmeler yaparsan daha rahat edersin...
soğan kürünü de soğutmadım fazla ağzımı yakmayacak şekilde ılıdıktan sonra içtim. etmezmiyim (bak yine gözlerim doldu eski günleri düşününce) hep dualarımda olacaksınız :KK16: inşaallah sizlerden de güzel haberler duyacağız ve burada hep birlikte mutlu olacağız :))

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, sıhhatle kavuşmak nasip olsun :KK16: darısı başımıza inşallah :109:

sagol hipcim :)) amiiin inşaallah... ne zamandır görmüyordum seni, nasıl oldun, ne durumdasın... darısı başınıza olur inşaallah :KK16:

Süper bir haber oldu bu.. Rabbim tüm isteyenlerle birlikte banada versin inşallah soğan kürünü bugün başlıycam yapmaya bende.Ben hamile kalmıştım daha önce ama düşükle sonuçlanmıştı doktor myom ve kist var dedi o yüzden yapmaya başlayım istiyorum tekrar hamilelik düşünmeden en azından. inşallah sonunda bende bekleme süremi tamamlamış ve burdan bu sevinci paylaşmış olurum.. Sağlıklı hamileliklerin olsun inşallah.:KK16:

serapçım çok teşekkür ederim, Allah ım tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın ve bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah :KK16:

sağolasın kirazagacım :)) çok şükür inşaallah ayağımı sürümüşümdür de peşimden gelirsiniz :)))
meryem suresini hergün okudum ama netten aldığım metinde yanlışlar ve eksikler vardı o yüzden arapçasıyla birlikte okunumanı tavsiye ederim hatta üzerinde düzeltmeler yaparsan daha rahat edersin...
soğan kürünü de soğutmadım fazla ağzımı yakmayacak şekilde ılıdıktan sonra içtim. etmezmiyim (bak yine gözlerim doldu eski günleri düşününce) hep dualarımda olacaksınız :KK16: inşaallah sizlerden de güzel haberler duyacağız ve burada hep birlikte mutlu olacağız :))

himm anladim ben de bi iki gun okudum ama istikrarli olamadim yaa :KK43: zaten ben Kurandan okuyorum netten almiyorum.

ddemek ki sen sogan suyunu dogru yaptin belki de ben fazla soguk ictim ondan ise yaramadi.

himm anladim ben de bi iki gun okudum ama istikrarli olamadim yaa :KK43: zaten ben Kurandan okuyorum netten almiyorum.

ddemek ki sen sogan suyunu dogru yaptin belki de ben fazla soguk ictim ondan ise yaramadi.

ne güzel orijinalini okumak hem daha sevap hem de daha sağlam, hergün okumaya calış. ben şimdiye kadar iki kere okuyamadım ama ertesi gün ikisini birlikte okudum mutlaka... çok sogutmadan iç mutlaka ama agzını yakmasın yudum yudum içmekten daha biraz daha rahat içebileceğin bi ılıklık olsun. inşaallah işe yarar :))

merhaba arkadaslar ben ılk sogan kurumu bıtırdım 7 gun basladım 21.gun.bıttı.sımdı adetımı beklıyorum.ikinci sogan kuruu adete 10 gun kala yapcam acaba adetın ıkıncı gunu ıncır kurune baslasam mı bı sorun olurmu yardımcı olursanız cok sevınırım.ıkı kuru aynı ay ıcınde yapsam mı.

Cnm bende gecen ay denedm sogan suyunu gebelik olusmadi hemen adetimin 2.gunu incir kurune basldm 12gundr iciyrm 10gun kala sogan suyunuda yapicm bi Zarari yok yapan cok diye bilyrm.ve bende yapcm ins

Kızlar, sözde cuma günü soğan kürüne başlamıştım ben. İlk gün yaptım ama c.tesi pazar evde olmayınca yapamadım devamını. Bugün tekrar başlıycam ilk gün olarak bugünden başlasam olur dimi sorun olmaz mı.? soğan kürü yaparken adet olursam (tarihi geç başladığım için) devam edeyim mi.? saraçoğlu devam edin diye yazmış ama ben size sormak istedim, deneyimli arkadşalar bilgi verirse sevinirim.

merhaba arkadaslar

bugun dra gittim bu ay sogan kuru yapmiyordum drun verdigi ilaci kullaniyordum daha once yazmistim sonunda 21mm bir yumurta gorduk cok mutluyum. sadce sag tarafta var buyumus ama olsun. sol tarafta da dr saydi 5-6 tane var kucuk kucuk. bu aksam catlatma ignesi yapcam

kızlar bende ilk kürü bitirmiştim belirti yok adet olamadm dedm sonunda geldi hemde ağrılı sancılı bi şekilde :) soğan suyu içmesem eminim hiç gelmezdi yani faydası oluyomş demek ki herkese tavsiye ederim düzensizlikten yakınanlar içn tabi :)

SORU :
hocam hamile kalabilmek için kürünüzü aldım, tarifide açık anlaşılır yanlız bu kür öncesi soğan kürü adetle birliktemi başlayacağım yoksa hemen mi başlamalımıyım? gönderdiğiniz uygulama şekline bunu da not düşermisiniz benim gibi kafası karışanlara. İnşaallah ben de ALLAH'IN İZNİ İLE BURAYA MÜJDE YAZARIM....
CEVAP :
Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun.

saraçoğlu sitesindennnnn

merhaba arkadaşlar ben bı konuda yeniyim.biz de eşimle çocuk istiyoruz daha çalışmalara başlamış değiliz ama ben yine de çok korkuyorum, depresyonlara giriyorum ya çocuğum olmazsa diye. bugün doktora gittim ve pko olduğunu söyledi aynı zamanda mantar da varmış o yüzden de ilaç verdi.bir de adet söktürücü bi hap verdi.
sizce bui laçlartı alırken soğan kürünü de denesem bişey olurmu. yoksa ilaçlar bitince mi başlasam?
çok korkuyorum Allah hepimizie yardımcı olsun.

merhaba arkadaşlar ben bı konuda yeniyim.biz de eşimle çocuk istiyoruz daha çalışmalara başlamış değiliz ama ben yine de çok korkuyorum, depresyonlara giriyorum ya çocuğum olmazsa diye. bugün doktora gittim ve pko olduğunu söyledi aynı zamanda mantar da varmış o yüzden de ilaç verdi.bir de adet söktürücü bi hap verdi.
sizce bui laçlartı alırken soğan kürünü de denesem bişey olurmu. yoksa ilaçlar bitince mi başlasam?

ilaç kullanıyosan soğan suyu içme derim ben pek önermiyolar allah korusun şifa bulcam derken temelli hasta olursun bende de pco var adetin düzensizse soğan suyunu iç derim bende zamanında çok ilaç kullandım hiçbi faydası da olmadı ilacı bırakınca aynı sorunlar tekrar oluşuyo

SORU :
hocam hamile kalabilmek için kürünüzü aldım, tarifide açık anlaşılır yanlız bu kür öncesi soğan kürü adetle birliktemi başlayacağım yoksa hemen mi başlamalımıyım? gönderdiğiniz uygulama şekline bunu da not düşermisiniz benim gibi kafası karışanlara. İnşaallah ben de ALLAH'IN İZNİ İLE BURAYA MÜJDE YAZARIM....
CEVAP :
Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun.

saraçoğlu sitesindennnnn

saraçoğluna bende e-mail attım bana 2 gün sonra demedi bende anlayamadm doğrusu :)) ben adet bitiminden bi hafta sonra başladım ilk kür bitti 2. kürde adet bitiminden 10 gün sonra başlayabilrsn diye cvp atmıştı bana erken mi başlasam acaba ilk kür bittikten 12 gün sonra geldi çünkü benm adetim

saracogluna mail atsaniz ya da sitesinden bakarsaniz drun verdigi ilaclarla kurleri birlikte uygulayabilirsiniz diyor. uygulanilmaz diye bisey yok bitkisel kurler yanseylerdir.
ben bi kere mail attim gelen cevapta soyle yaziyordu.

"Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicidir."

ben bu ay drun verdigi ilacla bal tarcin corekotu yaptim, duzenli yapamasam da. bu ay adet olursam ki ins olmaz, bi daha ki ay tekrar ilac kullancam o zaman da sogan suyunu yapcam hem de 21 gun.

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takipteyim, yazamak bugüne nasip oldu.. Bende PCO'luyum. Malesef PCO'lu olduğumu evlendikten sonra öğredim. evlenmeden önce defalarca adet düzensizliğinden doktara gitmemem rağmen PCO'lu olduğumu söylememişlerdi. 1.5 yıldur yasmin kullanıyorum. bu ay bıraktım. horman testlerim normal çıktı ama doktorum glifor diye bir ilaç verdi. bazı hastalarda hiç uğraşmadan hamile kalmasını sağlıyormuş. 8 aylık evliyim 2-3 ay sonra bebiş düşünüyorum. ama olmayacak diye baya endişeliyim. acaba soğun kürünü bende desen mi ? gerçi hemen bir hamilelik düşünmüyorum ama vucudumu hazırlamış olur muyum?

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takipteyim, yazamak bugüne nasip oldu.. Bende PCO'luyum. Malesef PCO'lu olduğumu evlendikten sonra öğredim. evlenmeden önce defalarca adet düzensizliğinden doktara gitmemem rağmen PCO'lu olduğumu söylememişlerdi. 1.5 yıldur yasmin kullanıyorum. bu ay bıraktım. horman testlerim normal çıktı ama doktorum glifor diye bir ilaç verdi. bazı hastalarda hiç uğraşmadan hamile kalmasını sağlıyormuş. 8 aylık evliyim 2-3 ay sonra bebiş düşünüyorum. ama olmayacak diye baya endişeliyim. acaba soğun kürünü bende desen mi ? gerçi hemen bir hamilelik düşünmüyorum ama vucudumu hazırlamış olur muyum?

kullan canım vücudun temizlenmiş olur bende kullanmıştım..

X