- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
selam cnm benim 2 tane çikolata kistim var. kistlerim için soğan kürü denedim ama işe yaramadı. ben de senin gibi çok araştırdım bu konuları. bence doktor olmayan kimseden ilaç flan alıp paranı, sağlığını harcama. şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. bi çok doktora gittim farklı hocaların yorumunu almak için hepsi de doğal yolla hamile kalma ihtimalimin çok düşük olacağını söylediler.gittim cuma gunu adetin 12. gunu idi. dr yumurtalara bakti dedi var ama çok kucuk bi tanesi biraz daha buyuk ama yine de bekledigim gibi degil dedi.
igne seklinde ilac kullaniyorum bu ay ilk defa, gunde 62.5ui doz kullaniyorum onu 75ui cikardi. sali gunu bi daha gel dedi o zaman da adetin 16. gunu yani 4 gun de 75ui yapip gidicem oyle bakicak. bugun yani pazar gunu adetin 14. gunu akintim var yine de. sali gunu gidicem eger yine olmazsa dozu 100ui'ya çikaracakmis.
oyle yani yumurtanin buyumesi bile bisi ya benim icin hic 18 yada 20mm'i gormedim ben
selam cnm benim 2 tane çikolata kistim var. kistlerim için soğan kürü denedim ama işe yaramadı. ben de senin gibi çok araştırdım bu konuları. bence doktor olmayan kimseden ilaç flan alıp paranı, sağlığını harcama. şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. bi çok doktora gittim farklı hocaların yorumunu almak için hepsi de doğal yolla hamile kalma ihtimalimin çok düşük olacağını söylediler.
ama sen yine de yap kürü. böyle gebe kalan 2 kişi duydum bilmiyorum ne kadar doğru. denemek te yarar var. her şey bebek için ne de olsa:) ama yılda 1 kereden fazla yapmak böbreklere zarar veriyomuş diye de duydum. bunları da dikkate al
ama neden kimse benim sorularima cevap vermiyor yaa
kızlar merhaba,
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :))
kürde 2. aşamam bugün bitti arkadaşlar... aynı zamanda küre başladığım ilk ay 28. günde gelmişti adetim. buna göre de bugün adet olmam gerekiyordu, ama olmadım çok şükürinşaallah hamileyimdir de olmam
Allah ım benle birlikte tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
bu arada ben de sıcağa yakın içtim unutmadığım zamanlarda
ben saraçoğlunun sitesinden testere dişli aslanpençesi sipariş ettim, polikistikover için, 15günlük süzen çay şeklinde geldi fiyatı 75tl artı 5 tl de kargo ücrti ödedik. aşağı yukarı bu ayarda fiyatları.kendi siteesine girip bakabilirsin diğer ürünler için.
bir de arkadaslar bu sicak icme meselesini sordum cunku ben ssaracoglu ile telde gorustum bana hormon tesi sonuclarini sordu dedi bu sonuclara gore sende agir pcos var. sogan kurunu 4 ay yaptigimi soyledim ve dedi "o zaman sende yogun akinti olmasi lazimdi"
hayir oyle fazladan bisey olmadi dedim.
ondan soruyorum acaba benim soguga yakin ilik içmemle mi alakasi var yani 4 ay yaptim ama yanlis mi yaptim diye.
bu ay btç yapayim dedim ama o da sogandan beter yemesi konusunda, iki kur ayni ayda yapilmadigi icin sogan yapamadim. adet olursam ki ins olmam ilaclar ise yarar da bebek olur, ama adet olursam sogan kurunu tekrar yapcam bu sefer icebilecegim kadar sicak icecem ve 21 gun yapcam.
ben doktora gittğimde banada pcos var dedi doktor yoğun bi şekilde hemde.ilk kürü bitirdim ama hala beklemedeym belirti falan da yok kasık ağrısı akıntı falan faydası olmadı mı acaba
daha ilki bitmis hemen oyle dusunme ben 4 ay yaptim bidahaki ay yine baslicam hem de bu sefer 21 gunluk.
Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Eşimle ben de bebeğimiz olmasını çok istiyorduk.Herhangi bir problemimiz yoktu ama iki ay denememiz sonucunda bebeğimiz olmamıştı ve ben de soğan kürü uygulamaya karar verdim.Kullandığım ay hamile kaldım tabi ilk önce rabbim ol diyor ama soğan kürünün de faydasını gördüm ona da inanıyorum.Tarifi mümkün olmayan bir duygu Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Ancak iki aylık bebeğimi kaybettim.Normal kontrollerimize gitmiştik bir hafta önce duyduğumuz kalp atışlarını bu hafta gittiğimizde duyamadık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah'ım kimseye yaşatmasın bu üzüntüyü ne büyük mutlulukla gitmiştik miniğimin kalbini duymaya ama olmadıİnşallah hepimiz en kısa sürede anne oluruz.Kendimle birlikte anne olmak isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kollarmızı boş bırakmasın.
allah sabır versin cnm kötü bi duygu gene olur inşallah allahın izniyle inşallahh
daha ilki bitmis hemen oyle dusunme ben 4 ay yaptim bidahaki ay yine baslicam hem de bu sefer 21 gunluk.
Kizlar ben bu ay sogan kurune basladimicerken cokda zorlanmadim iki uc gun sonra alisiyorsun zaten...ilk on bes gunluk evre bitti simdi adetime on gun var ve ben yine ikinci evreye basliyorum yalniz ikinci evre kac gun suruyor bilmiyorum bilgilendiriseniz sevinirim birde incir kurunude yapmak istiyorum ikisi ayni andami yapiliyor anlamadim ben bunuda anlatirsaniz cok makbule gecer tesekkuler simdiden...
bi ara sitede vardi evet hatta pcos seti vardi 180tl'ye artik yok, bi suredir bakiyorum pcos icin olan seyleri kaldirdilar sanirim sadece telden siparis verilebiliyor artik.