- 23 Şubat 2013
- 46
- 0
Sibelcim kurunu bitirip adet oluyosun .evet bi sonraki adetine 10gun kala 2. Kurune basliosunbana da bi yardımcı olun nolurrr :/
Sibelcim kurunu bitirip adet oluyosun .evet bi sonraki adetine 10gun kala 2. Kurune basliosun
arkadaslar ben 10 gondur sogan kurunu yapıyom 5 gunum kaldı bı kacgundur bel agrısı kasık agrısı cekıyorum rahmımdede agrı var normalmıdır sogan kuru bu etkilerı yapar mı yardımcı olursanız cok sevınırım
hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim
hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim
bir sonraki adet döneminden 10 gün önce başlayıp 7 gün sabah akşam taze olarak hazırlayıp ılık olarak tüketeceksin.
arkadaslar cevap veren yok mu
kimse saracoglu merkezinden pcos icin felan bitki siparisi vermedi mi hani 3 aylik bitki caylari var ya aslanpencesi felan diye. onlarin fiyatlari vs hakkinda bilgisi olan varsa yazsin lutfenn.
ama neden kimse benim sorularima cevap vermiyor yaa
evet sibel. zaten bu süre zarfında hamile kalabilirmissin , bebege bi zararı olmuyormus, hamile oldugunu ogrenince kürü sonlandırıyorsunyani adete 3 gün kala bitecek.?
kirazagacım ben ilk kürümde ılık içiyordum akıntım,kanamam vs . olmadı fakat regl oldugumda parca parca geldi ve bel agrım oldu . 2. kürümde sıcaga yakın ılık içtim neredeyse hergün akıntım oldu ,belagrısı kasıklarımda agrıda oldu. sıcaga yakın içince mi akıntım basladı yoksa 2. kürdemi etkisini gösterdi bilemiyorum sanırım kişiden kişiye degişiyor lakin sıcaga yakın içmek lazımmıs onu ögrendim.saglıcakla kalsu sitede sogan kuru yapan tum arkadaslar luften bana cevap yazar misiniz?
sogan kuru yaparken hani parca atma, yogun akinti ve bel agrilari olanlar var. siz sogan kurunu nasil iciyosunuz sicakligini soruyorum yani.
ben cogu zaman ilik ictim yani iligin sicagi degil iligin sogugu. ondan midir acaba benim belirti gormemem.
bi videoda saracoglunu sogan kurunu iliktan daha sicak içilebilecek kadar sicak icin diyordu. bu belirti gorenler boyle mi içti acaba, lutfen paylasin.
su sitede sogan kuru yapan tum arkadaslar luften bana cevap yazar misiniz?
sogan kuru yaparken hani parca atma, yogun akinti ve bel agrilari olanlar var. siz sogan kurunu nasil iciyosunuz sicakligini soruyorum yani.
ben cogu zaman ilik ictim yani iligin sicagi degil iligin sogugu. ondan midir acaba benim belirti gormemem.
bi videoda saracoglunu sogan kurunu iliktan daha sicak içilebilecek kadar sicak icin diyordu. bu belirti gorenler boyle mi içti acaba, lutfen paylasin.
evet sibel. zaten bu süre zarfında hamile kalabilirmissin , bebege bi zararı olmuyormus, hamile oldugunu ogrenince kürü sonlandırıyorsun
canım cuma günü dr a gidicem demiştin... nasıl, yolunda mı herşey iyileşme var mı?