canım ama bugüne kadar prolaktınım yüksek diye bir tedavi başlatmadılar bana.sadece laparaoskopi sonrası sol tüpümden geçiş zor sağlandı dediler ve dış gebelik geçirdim.sonrasındada yumurta kaliten düşük diye tedavi uyguladılar.kafam karıştı benim şimdi.acaba hemen başlamasan da adet olunca hormon testi yaptırıp öylemi başlasam incir kürüne...sizce kızlar
bu soğam kürüyle ilk ayda hamile kalma olasılığı ne kadar acaba:44:
nasıl yanı prolaktın hormonun yuksekse hap vermedılermı sut hormonu yanı vucut kendını hamıelıge hazırlıyor ama gebe kalamıyor o yuzden prolaktın ıcın ılac kullanman lazım ben kullanıyorum dostınex dıe bır ılac . polıkıstlık owerde var bende yumurtalıklarım agır calısıyormus 3 aydır tedavı oluyorum bende hem prolaktınımı dusuruyoruz hemde yumurtalarımı cogaltıyoruz ıncır kuru sakın deneme prolaktını yukseltıyor canım ayrıca havuc ıncır kuru üzüm bunların hepsı prolaktını yukselten seyler aklında bulunsun :)
ben de 2. kürüme başladım canımm... 7 gün yapayım diyorum sadece... yarın7. günüm.
canım yaa şurda 3 günün kalmış onuda tamamlayıver yarım bırakma belki şifası son 3 gündedir bilemeyiz ki
canım hayır sadece tedaviye başladığımda hiçbirşeyi tam olarak bilmiyordum.doktorum hormon testlerini yaptırdı eşime sperm testi yapıldı ve klomen tedavisi başladı o ay olmayınca birkaç ay bekletti gebe kalamayınca rahim filmi çekildi ve 3 ay klomen vb olmadı.filmde tüpler açık diyordu raporda ama doktorum solda tıkanıklık var dedi ve laparoskopiye karar verildi.laparoskopi sonrası solda geçiş zor sağlandı denildi ve yumurta kaliten düşük denildi. ilk ay ilaçsız gebe kalamadım.2.ay glukofen+femara ile gebe kaldım ama dış gebelikti.metetrax kemoterapi iğnesi 4 dozla dış gebelik sonlandırıldı.sonrasında klomen kullandırıldı gene olmadı doktor değişince o da ocak 2011 hormon testlerine baktı ve gerek duymadı,puregon yumurta geliştirici iğne ve çatlama iğnesi yaptırdı.2 aydır gitmiyorum doktora.bu ay soğan kürünü denedim.şimdide kalite düşük diye incir kürünü deneyecektim ama kafam karıştı.
geçmiş olsun canım bende 3 aydır klomen olıvıtre ıgne oluyorum olmuyor glukofen+femara hıc denemedım ıncır kuru süt hormonu yanı prolaktın varsa kullanmanı tavsıye etmem ama kemoteropı ıgnesı falan ne gerek vardı valla canım cok karısık yasın kac kı benım 26 dıye doktor gerek duymadı fılme falan sadece pkos var bende oda zaten yumurtalarım gelısmıyor sol tarafı hapla gelısıyor bu seferde catlamıyor ıgne oldum 3 aydır olmadı hayırlısı bakalım kısmet herseyınn .
canım ben emin olamadım kimi yerde 7 kimi yerde 10 bilemedim bugün 7. günüm.
1nisanda biter o vakit 10 gün yaparsam.
BAT ta 3 nisanda inş bir sakınca olmaz.
gerçi yorumşlarda okuduk, olmuyormuş da hayırlısı peki madem yapayım 3 gün daha canımm
Datlum ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum 2. 3. ve 4. kürler 10 gün yapılıyormuş için rahat olsun. sen 3 gündaha devam et bence
kızlar soğan kürünü yaptığınız ilk ay kaçıncı günde adet gördünüz benim adetler uzuyor 40-45 güne kadar soğan kürü buna fayda ediyormu ilk aydan normale dönermi
ben soğan kürü yaptıgım ılk ay adet olmadım cunku hamıle kaldım :) herkese tavsıye ederım..
arakadaşlar benden başka canı soğan isteyen varmı buralarda :)) valla soğan artık benim hayallerimi süsleyen bişey oldu :)) Akşam birileri sinirlerimi çok bozdu , eşimde boşver takma kafana dedi, güzel şeyler düşün dedi . bende başladım sesli olarak hayal kurmaya. efendim... yazgelmiş ben çimenlerde çayırlarda falan dolaşıyorum domates topluyorum soğan topluyorum, dedim eşim kahkahayı bastı soğan mı? hayale bak yaaa dedi bana..
ayyy ne güzel severek içiyorum bende zaten soğanı severim salatalarda sumaklı bayılırım soğan suyu içiyorum ya valla bazen kokuyormuyum acaba demekten de alamıyorum kendimi inşallah şifa olucak hepimize inanıyorum
canım ben emin olamadım kimi yerde 7 kimi yerde 10 bilemedim bugün 7. günüm.
1nisanda biter o vakit 10 gün yaparsam.
BAT ta 3 nisanda inş bir sakınca olmaz.
gerçi yorumşlarda okuduk, olmuyormuş da hayırlısı peki madem yapayım 3 gün daha canımm