Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arakadaşlar benden başka canı soğan isteyen varmı buralarda :)) valla soğan artık benim hayallerimi süsleyen bişey oldu :)) Akşam birileri sinirlerimi çok bozdu , eşimde boşver takma kafana dedi, güzel şeyler düşün dedi . bende başladım sesli olarak hayal kurmaya. efendim... yazgelmiş ben çimenlerde çayırlarda falan dolaşıyorum domates topluyorum soğan topluyorum, dedim eşim kahkahayı bastı soğan mı? hayale bak yaaa dedi bana..

Pegasum ömürsün vallahi, güldürdün beni, sen çok yaşa emi:-)) Valalhi soğan canım çekmiyor ama eskiden üzerine bir kaşık bal içerek içtiğim soğan suyunu, şimdi sanki kendisi bal suyuymuş gibi içiyorum, 9.günümdeyim zaman nasıl geçti anlamadım. Hatta göreve öyle kaptırdım ki, sanki hamilelik için değil de ab-ı hayat kendisi, öyle bir muhabbet muhabbet içiyorum:-)))

Pegasum ömürsün vallahi, güldürdün beni, sen çok yaşa emi:-)) Valalhi soğan canım çekmiyor ama eskiden üzerine bir kaşık bal içerek içtiğim soğan suyunu, şimdi sanki kendisi bal suyuymuş gibi içiyorum, 9.günümdeyim zaman nasıl geçti anlamadım. Hatta göreve öyle kaptırdım ki, sanki hamilelik için değil de ab-ı hayat kendisi, öyle bir muhabbet muhabbet içiyorum:-)))

sanırım bende bağımlılık yaptı:)) evet hatırlıyorum geçenlerde yazmıştın balla birlikte içiyorum diye şimdi balsız içiyorsun ne güzel insan zamanla alışıyor zaten inşallah şifasınıda görürsün

sanırım bende bağımlılık yaptı:)) evet hatırlıyorum geçenlerde yazmıştın balla birlikte içiyorum diye şimdi balsız içiyorsun ne güzel insan zamanla alışıyor zaten inşallah şifasınıda görürsün

Canım en kısa zamanda senden hamilelik haberleri bekliyorum, yani soğan kürüne bile aş ermeye başladın:-)))

günaydın kızlar soruma cevap yokmu ben ilk ayda hamile kalıcağımı sanmıyorum benim yumurtlama porblemim var
adet görmüyorum soğan suyu bunu düzenlermi içtiğim ilk ay adet olurmuyum

günaydın kızlar soruma cevap yokmu ben ilk ayda hamile kalıcağımı sanmıyorum benim yumurtlama porblemim var

yumurtlama problemin için incir kürünü denemelisin canım

soğan kürü kist ve miyomu olupta bebeği olmayanlar için faydalı

günaydınlarrrr
bugun başladım 2, kürüme içiyorum şimdi soğanımı :))) özlemiş miyim ne

merhaba hanımlar bende soğan kürü uyguladım ama bir sorunum var sizde yaşadınızmı aynı şeyleri.anlatmaya başlayayım ben adetimin 8.günü başladım 13 gün kullandım sabah akşam ama adetimin 23. günü kahverengi leke geldi 2 gün üçüncü gün bel kasık ağrısıyla afedersiniz kan pıhtıları düştü az bir kanama bitti derken bugünde aynısı lütfen banada yardım edin bu nedir yerleşme kanamasımı yoksa adetmi oluyorum

merhaba hanımlar bende soğan kürü uyguladım ama bir sorunum var sizde yaşadınızmı aynı şeyleri.anlatmaya başlayayım ben adetimin 8.günü başladım 13 gün kullandım sabah akşam ama adetimin 23. günü kahverengi leke geldi 2 gün üçüncü gün bel kasık ağrısıyla afedersiniz kan pıhtıları düştü az bir kanama bitti derken bugünde aynısı lütfen banada yardım edin bu nedir yerleşme kanamasımı yoksa adetmi oluyorum

Canım normal adet gören biri isen ve adet günün geçmişse yerleşme kanaması olabilir, o zaman biraz bekleyip test yap ya da kanda test yaptır. Neden 13.günde bıraktın anlamadım, ilk kür 15 gün, diğerleri 10ar gün diye biliyorum.

Canım bende hiçbir sorun yok ama ilk ay soğan kürü, 2. ay incir kürü uygulamayı düşünüyorum. Eşimde problem var, o tedavi olurken ben de kaliteyi artırmaya çalışıyorum.

Ama asis haklı, eğer yumurtlama sorunun varsa incir kürü daha uygun. Ama çok acelen yoksa sen de benim gibi soğan kürü ile önce içini temzileyip, sonra incir kürüne geçebilirsin.

benim adetlerim genelde düzensizdir ama gecikir.soğan kürüne adetin 8.günü başladım neden 13 gün demişsin misafirlerim vardı son iki gün kullanamadım.kızım tedaviyle olmuştu 10 yıl sonra şimdi 5 yaşında ve kardeş istiyor ve yine olmuyor bende soğan kürünü deneyim dedim ve bu başıma geldi şaşırdım. kızımda yerleşme kanamam olmuştu adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu 3 gün şimdide ondan şüphelendim ama pıhtılı kan gelince ne oluyor anlamadım.

benim adetlerim genelde düzensizdir ama gecikir.soğan kürüne adetin 8.günü başladım neden 13 gün demişsin misafirlerim vardı son iki gün kullanamadım.kızım tedaviyle olmuştu 10 yıl sonra şimdi 5 yaşında ve kardeş istiyor ve yine olmuyor bende soğan kürünü deneyim dedim ve bu başıma geldi şaşırdım. kızımda yerleşme kanamam olmuştu adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu 3 gün şimdide ondan şüphelendim ama pıhtılı kan gelince ne oluyor anlamadım.

Canım ben hiç gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim, Rabbim hakkında hayırlısını versin.

tşk ederim evrimcim anne olmak çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ayy ne güzel.Hayırlı olsun.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:nazar:Benimde bugün soğan kürümde son günüm bat 10-12 nisan inşallah gelmez.Soğan suyundan başka bişey kullandın mı canım..

canım adetımın 2.gunu bal corekotu tarcın karısımına basladım 12. güne kadar devam ettim aynı zamanda adetımın 7. gunude sogan suyuna baslayıp 15 gun devam ettım o ay hamıle kaldım ıste...Rabbım butun ısteyenlere versın ınsallah...

benimde sorunum yok ilk ay soğan kürü kullandım bu ayda incir kürüne geçicem.
soğan kürüm bittikten sonra 1 hafta boyunca hep sarı akıntım oldu

benimde sorunum yok ilk ay soğan kürü kullandım bu ayda incir kürüne geçicem.
soğan kürüm bittikten sonra 1 hafta boyunca hep sarı akıntım oldu

Hadi bakalım, hayırlısı, Rabbim şifa versin. Ben de soğan kürümde 10.günümdeyim, bakalım...

kızlar akşam jübile yapacagım.soğan suyu 15. gün ve bitiyor.:KK9::KK9::KK9:yarın incir kürü yapmayı planlıyorum.sat:4 şubat beklenen tarih :1 nisan incir kürüne başlayacagım ama adet olursam(inşallah olmam) zararı olur mu sizce veya ne zaman başlamalıyım

canım bendede sorunlu gebelik de olsa yerleşme kanaması olmuştu.biraz bekle test yaptır istersen.

X