inşallah canım bende umutluyum.dış gebelikten sonra yumurta kalitemi arttırmak için puregon adlı göbekten iğne yaptırdı ve 18-23 arası büyüyünce ovitrelli adlı çatlama iğnesini yaptırdı doktor.beni gebe beklediğini söyledi ama maalesef kalamadım.iğneler psikolojimi alt üst ettiği için tedaviye ara verdim.tayinimiz çıkınca doktor değiştirmek zorunda kaldım hatta doktor yaşadığım ilde değil daha doğrusu burada tedaviyi uygulayacak doktor yokmuş.memleketime gidip orada kontrol oluyordum yollar kapanınca bu ayda bitkisel şeyleri denemek istedim.inşallah peşpeşe cücüklerimizin haberini veririz..
Amiiiin, inşallah canım!!! Her şerde bir hayır vardır derler, belki yolların kapanmasında da bir hayır vardır, inşallah doğal yoldan, en kısa zamanda, hatta bu ay müjdeli haberi alırsın, alırız.
amin inşallah allah bizimde yüzümüzü güldürür artık.....ama bugün biraz umudum kırıldı afedersiniz ama süt kesiği akıntım fazlalaştı.adet olacagım diye düşünmeye başladım.umarım yanılıyorumdur.
amin inşallah allah bizimde yüzümüzü güldürür artık.....ama bugün biraz umudum kırıldı afedersiniz ama süt kesiği akıntım fazlalaştı.adet olacagım diye düşünmeye başladım.umarım yanılıyorumdur.
canım sen hamile olmayasınn...
kızlar selam sogan kuru ıcın bısey dıyemem de bu ıncır kuru ıcın dıkkat etmenız gereken bır konu var sızlerı bılgılendırmek ısterım ıncır prolaktını yani (süt hormonunu) olanlar kullanmasını tavsıye etmem cunku prolaktını yukseltıyor bilginiz olsun Eki Görüntüle 377130 bende prolaktın oldugu ıcın bılıyorum maaalesefff
ya inşallahh Allah olmayanların hepsinin sesini duysunnnn...
Bende başladım 3 gün oldu
AKıntım fazlalaştı sarı sarı gelmeye başladı inşallah içerideki iltihabı söküyordur
Hepimize şifa olur inşallah bu soğan kürü
herkese merhaba..!
4 aydır deniyoruz hamile kalamadım .....çikolata kistim var 4,5 cm çapındaymış..daha önce 1 hafta soğan suyu içmiştim kistim kaybolmuştu doktorum ve ben şok olmuştuk ........yine tekrarladı zaten kürü yarım yapmıştım o halde bile işe yaramıştı.....5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz işte ama yok
inşallah tüm kalbimle inanarak küre tekrar başlıyorum yarın ......bu kür inşallah Allah'ın izniyle hepimize vesile olur hamile kalırızRabbime sığınıyorum kucaklarımız boş kalmasın Allah'ım aratmasın inşallah ....hepimiz için dua ediyorum inanın içim de birşeyler acıyor bazen tarifi yok......yaş oldu 30 !!!! kimseye birşey diyemiyorum herkes çocuk soruyor düşünmüyoruz diyorum ama içim çok garip oluyor ... vardır bir vakti zamanı hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah......sonucu olumlu ya da olumsuz paylaşıcam ......hadi bakalım şifa olsun
selam kızlar merhaba bende soğan kğrğnğ uyguluyorum ama dün çok yogundum eve gittikten sonra hep bişeyler ters gitti ve içemedim soğan suyumu..
bunun kötü bir etkisi olurmu bugün yine kaldıgım yerden devam edicem ama arada 1gün içmedim diye etkisini göstermez olurmu ?
selam kızlar merhaba bende soğan kğrğnğ uyguluyorum ama dün çok yogundum eve gittikten sonra hep bişeyler ters gitti ve içemedim soğan suyumu..
bunun kötü bir etkisi olurmu bugün yine kaldıgım yerden devam edicem ama arada 1gün içmedim diye etkisini göstermez olurmu ?
canım bende böyle birşey yapmıştım kendime göre şöyle düşündüm 16.günüde içtim ne kadar ddoğru bilmiyorum ama
selam kızlar ben bişey sormak istiyorum bir gün soğan bir gün incir kürü şeklinde deneyen var mı_?
Canım iki kürü aynı anda uygulamayı önermiyorlar. Birini bitirip diğerine geçeceksin, hiç ara vermeden soğan küründen (15 günlük kür) incir kürüne geçebilirsin ama aynı anda yapmamanı öneririm.