herkese merhaba..!
4 aydır deniyoruz hamile kalamadım .....çikolata kistim var 4,5 cm çapındaymış..daha önce 1 hafta soğan suyu içmiştim kistim kaybolmuştu doktorum ve ben şok olmuştuk ........yine tekrarladı zaten kürü yarım yapmıştım o halde bile işe yaramıştı.....5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz işte ama yok
inşallah tüm kalbimle inanarak küre tekrar başlıyorum yarın ......bu kür inşallah Allah'ın izniyle hepimize vesile olur hamile kalırız Rabbime sığınıyorum kucaklarımız boş kalmasın Allah'ım aratmasın inşallah ....hepimiz için dua ediyorum inanın içim de birşeyler acıyor bazen tarifi yok......yaş oldu 30 !!!! kimseye birşey diyemiyorum herkes çocuk soruyor düşünmüyoruz diyorum ama içim çok garip oluyor ... vardır bir vakti zamanı hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah......sonucu olumlu ya da olumsuz paylaşıcam ......hadi bakalım şifa olsun
ahh canım ahhh hepimiz aynı dertlerden mustaribiz. özellikle okuyanlar artık erken yaşta evlenemiyor. psikolojik olarak bence 25 ve üstü evlenmek daha doğru günümüzde. ama gel gör ki unuttuğumuz bir gerçek var doğa bizden farklı düşünüyor. 27 de evlendim 28 oldum, benim de çikolata kistim var 2,5 cm ve tv de izlediğime göre çikolata kisti olanların yumurtalıkları yorgun oluyormuş, yaşınıza güvenmeyin diyorlar... güvenecek bir yaşımız varmış gibi :)) şu soru soranlara kızıyoruz hepimiz ama düşünsene biz hiç sormadık mı? başına gelince anlıyor insan. ben sadece ayrıntı soranlara çok bozuluyorum. en temizi, daha erken düşünmüyoruz falan demek ama onunla da tatmin olmuyorlar ve uzatıyorlar, aaa olur mu yap bir tane olsun sonra ikinciye beklersin. ben de içimden yap bir tane olsun demekle olmaz, diyorum :)))) Allah sana da bana da tüm isteyenlere de yardım etsin inşallah hayırlı evlatlar versin. ben de bu ay soğan kürü yaptım 1 hafta sonra doktora gidicem bakalım küçülmüş mü kistim buraya da yazarım sonucunu. Yardım et Rabbim...
Ay canım öncelikle aramıza hoş geldin. Kızlar inşallah en kısa zamanda şifaya kavuşuruz da böyle bunaltıcı sorulardan kurtuluruz. Biz de 20 aylık evliyiz, neredeyse 1.5 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok. 1 yılımız oldukça uzman bir dr.un gazıyla geçti Deryacım ve senin düşündüklerine tam zıt olarak yönlendirdi bizi. Ben ve eşim 29 yaşındayız, 7 aydır bebeğimiz olmuyor dedik, benim hormon değerlerime baktı aman daha erken ya, değerlerin iyi yaşına göre,hem daha çoook gençsiniz, birkaç kez daha tatile gidin dedi, gezin, tozun, eğlenin dedi. Çok istiyorsanız denemeye devam dedi. 300 TL'yi de bayıldık kendisine tek bir muayene için yaklaşık bir yıl önce ama neymiş eşimin sperm değerleri düşükmüş 2 ay önce öğrendik başka bir devlet hastanesinden. Şimdi kürler ilaçlar bakalım yolumuza devam ediyoruz. Allah hepimize en kısa zamanda şifa versin, dilerim bebeklerimizi kucağımıza alırız, gerçekten her ay o umutla beklemek, adet olunca dünyanın başına yıkılması çok zor.
Son düzenleme: