Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

herkese merhaba..!

4 aydır deniyoruz hamile kalamadım .....çikolata kistim var 4,5 cm çapındaymış..daha önce 1 hafta soğan suyu içmiştim kistim kaybolmuştu doktorum ve ben şok olmuştuk ........yine tekrarladı zaten kürü yarım yapmıştım o halde bile işe yaramıştı.....5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz işte ama yok :KK14:

inşallah tüm kalbimle inanarak küre tekrar başlıyorum yarın ......bu kür inşallah Allah'ın izniyle hepimize vesile olur hamile kalırız:emir_bebek: Rabbime sığınıyorum kucaklarımız boş kalmasın Allah'ım aratmasın inşallah ....hepimiz için dua ediyorum inanın:KK31: içim de birşeyler acıyor bazen tarifi yok......yaş oldu 30 !!!! kimseye birşey diyemiyorum herkes çocuk soruyor düşünmüyoruz diyorum ama içim çok garip oluyor ...:KK5: vardır bir vakti zamanı hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah......sonucu olumlu ya da olumsuz paylaşıcam ......hadi bakalım şifa olsun :KK16:

ahh canım ahhh hepimiz aynı dertlerden mustaribiz. özellikle okuyanlar artık erken yaşta evlenemiyor. psikolojik olarak bence 25 ve üstü evlenmek daha doğru günümüzde. ama gel gör ki unuttuğumuz bir gerçek var doğa bizden farklı düşünüyor. 27 de evlendim 28 oldum, benim de çikolata kistim var 2,5 cm ve tv de izlediğime göre çikolata kisti olanların yumurtalıkları yorgun oluyormuş, yaşınıza güvenmeyin diyorlar... güvenecek bir yaşımız varmış gibi :)) şu soru soranlara kızıyoruz hepimiz ama düşünsene biz hiç sormadık mı? başına gelince anlıyor insan. ben sadece ayrıntı soranlara çok bozuluyorum. en temizi, daha erken düşünmüyoruz falan demek ama onunla da tatmin olmuyorlar ve uzatıyorlar, aaa olur mu yap bir tane olsun sonra ikinciye beklersin. ben de içimden yap bir tane olsun demekle olmaz, diyorum :)))) Allah sana da bana da tüm isteyenlere de yardım etsin inşallah hayırlı evlatlar versin. ben de bu ay soğan kürü yaptım 1 hafta sonra doktora gidicem bakalım küçülmüş mü kistim buraya da yazarım sonucunu. Yardım et Rabbim...

Ay canım öncelikle aramıza hoş geldin. Kızlar inşallah en kısa zamanda şifaya kavuşuruz da böyle bunaltıcı sorulardan kurtuluruz. Biz de 20 aylık evliyiz, neredeyse 1.5 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok. 1 yılımız oldukça uzman bir dr.un gazıyla geçti Deryacım ve senin düşündüklerine tam zıt olarak yönlendirdi bizi. Ben ve eşim 29 yaşındayız, 7 aydır bebeğimiz olmuyor dedik, benim hormon değerlerime baktı aman daha erken ya, değerlerin iyi yaşına göre,hem daha çoook gençsiniz, birkaç kez daha tatile gidin dedi, gezin, tozun, eğlenin dedi. Çok istiyorsanız denemeye devam dedi. 300 TL'yi de bayıldık kendisine tek bir muayene için yaklaşık bir yıl önce ama neymiş eşimin sperm değerleri düşükmüş 2 ay önce öğrendik başka bir devlet hastanesinden. Şimdi kürler ilaçlar bakalım yolumuza devam ediyoruz. Allah hepimize en kısa zamanda şifa versin, dilerim bebeklerimizi kucağımıza alırız, gerçekten her ay o umutla beklemek, adet olunca dünyanın başına yıkılması çok zor.

Son düzenleme:
kızlar ben bu ay soğan kürü uyguluyorum bugün 13.günüm.Göğüslerim acayip şişti ve hassasiyet var.ben bunları adetime bi hafta kala yaşardım ama adetime 19 gün kala başladı bu şişme ve hassasiyet hemde daha öncekilerden daha büyük ve daha acılı olarak.sizce ne olabilir.ben soğana bağlıyorum bunu. yumurtlama dönemimde olduğum için mi bu belirtiler acaba..

Sizce?

kızlar ben bu ay soğan kürü uyguluyorum bugün 13.günüm.Göğüslerim acayip şişti ve hassasiyet var.ben bunları adetime bi hafta kala yaşardım ama adetime 19 gün kala başladı bu şişme ve hassasiyet hemde daha öncekilerden daha büyük ve daha acılı olarak.sizce ne olabilir.ben soğana bağlıyorum bunu. yumurtlama dönemimde olduğum için mi bu belirtiler acaba..

Sizce?

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü adet belirtilerini azaltıyor. 19 gün de baya erken. Psikolojik de olabilir. Bende de adet öncesi gögüslerde şişme oluyor, günde 4-5 fındık yemek iyi geldi bana, Mg eksiliğinden kaynaklanabilir demişti bir Dr. arkadaşım. Bu arada hamilelik belirtisi de olabilir ama geçen ay benim de 10 gün önceden başladı gögüs ağrılarım, ben de ümitlenmiştim, sonuç negatif. Adet belirtileri ile erken hamilelik belirtileri çok benziyorlar diyorlar, o yüzden çok yanıltıcı. Kürün sonuna gelmişsin ne güzel, inşallah bu ay hayırlı haberi, haberlerimizi alırız diyelim canım.

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü adet belirtilerini azaltıyor. 19 gün de baya erken. Psikolojik de olabilir. Bende de adet öncesi gögüslerde şişme oluyor, günde 4-5 fındık yemek iyi geldi bana, Mg eksiliğinden kaynaklanabilir demişti bir Dr. arkadaşım. Bu arada hamilelik belirtisi de olabilir ama geçen ay benim de 10 gün önceden başladı gögüs ağrılarım, ben de ümitlenmiştim, sonuç negatif. Adet belirtileri ile erken hamilelik belirtileri çok benziyorlar diyorlar, o yüzden çok yanıltıcı. Kürün sonuna gelmişsin ne güzel, inşallah bu ay hayırlı haberi, haberlerimizi alırız diyelim canım.

valla psikolojik değil gibi çünkü çok acıyorlar.ben yumurtlama dönemindeyim o yüzden ağrıyor diyorum kendi kendime..hamile kalacam psikolojisine girmedim daha ama adete bi hafta kala başlar:KK52: soğan uyguladığım için yoğun hissdiyorum herhalde..İnşallah bütün hamile kalmak isteyenler hamile kalırız bu ay.inşaallahhhhh

Kııızzlaar.. herkese merhaba. rabbim hepimize şifa versin. 3-4 gün sonra bende 2. soğan kürüme başlıycam adetimden sonra sabahları aç karnına 2-3 tane kuru incir yiyiyorum inşallah etkisini gösterir .3-4 dafa soğan kürünü uyguladıktan sonra incir kürünü yapıcam ama ben şimdiden düzenli olarak incir tüketmeye başladım bakalım artık hayırlısı .

valla psikolojik değil gibi çünkü çok acıyorlar.ben yumurtlama dönemindeyim o yüzden ağrıyor diyorum kendi kendime..hamile kalacam psikolojisine girmedim daha ama adete bi hafta kala başlar:KK52: soğan uyguladığım için yoğun hissdiyorum herhalde..İnşallah bütün hamile kalmak isteyenler hamile kalırız bu ay.inşaallahhhhh

İnşallah şekerim!!!

Kııızzlaar.. herkese merhaba. rabbim hepimize şifa versin. 3-4 gün sonra bende 2. soğan kürüme başlıycam adetimden sonra sabahları aç karnına 2-3 tane kuru incir yiyiyorum inşallah etkisini gösterir .3-4 dafa soğan kürünü uyguladıktan sonra incir kürünü yapıcam ama ben şimdiden düzenli olarak incir tüketmeye başladım bakalım artık hayırlısı .

ben de 2. kürüme başladım canımm... 7 gün yapayım diyorum sadece... yarın7. günüm.

ben gecen ay adeın 7.gunu baslayıp 15 gun boyunca sabah aksam yaptım sogan kuru adetım 3 gun gecıkmelı ve asırı agılı geldı...ben bunu sogana bagladım...gordugum faydası reglıme yakın goguslerımde agrı sızı sısme olmamasıydı...korktumacıkcası...

sımdı de reglımın 12.gunundeyım tekrardan baslasammı acaba...ne zmn baslamak gerekıyor... cunku reglıye yakın yapılırsa dusuk olabılecegını duymustum

bende mart ayında soğan kürüne başladım. ve 3 gün gecikmeli adet oldum. ilk adet günümde karnım çok ağrıdı. ama bebiş gelmedi tabiiiii :KK43:(((((

2 küre başlasam mı. yoksa incir kürüne mi başlasam bilemedimmmmmmmm

bende mart ayında soğan kürüne başladım. ve 3 gün gecikmeli adet oldum. ilk adet günümde karnım çok ağrıdı. ama bebiş gelmedi tabiiiii :KK43:(((((

2 küre başlasam mı. yoksa incir kürüne mi başlasam bilemedimmmmmmmm

pco varsa 3 kez soğan kürü uygula derim, yoksa incire geç. Bende sorun yok, eşimde sorun var ama hamileliği kolaylaştırmak için kür yapıyorum. 1 kez soğan kürü, sonra da incir yapacağım canım

pco varsa 3 kez soğan kürü uygula derim, yoksa incire geç. Bende sorun yok, eşimde sorun var ama hamileliği kolaylaştırmak için kür yapıyorum. 1 kez soğan kürü, sonra da incir yapacağım canım

pco yok bendee o zaman incire geçeyim. bebek için içiyordum

Ay canım öncelikle aramıza hoş geldin. Kızlar inşallah en kısa zamanda şifaya kavuşuruz da böyle bunaltıcı sorulardan kurtuluruz. Biz de 20 aylık evliyiz, neredeyse 1.5 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok. 1 yılımız oldukça uzman bir dr.un gazıyla geçti Deryacım ve senin düşündüklerine tam zıt olarak yönlendirdi bizi. Ben ve eşim 29 yaşındayız, 7 aydır bebeğimiz olmuyor dedik, benim hormon değerlerime baktı aman daha erken ya, değerlerin iyi yaşına göre,hem daha çoook gençsiniz, birkaç kez daha tatile gidin dedi, gezin, tozun, eğlenin dedi. Çok istiyorsanız denemeye devam dedi. 300 TL'yi de bayıldık kendisine tek bir muayene için yaklaşık bir yıl önce ama neymiş eşimin sperm değerleri düşükmüş 2 ay önce öğrendik başka bir devlet hastanesinden. Şimdi kürler ilaçlar bakalım yolumuza devam ediyoruz. Allah hepimize en kısa zamanda şifa versin, dilerim bebeklerimizi kucağımıza alırız, gerçekten her ay o umutla beklemek, adet olunca dünyanın başına yıkılması çok zor.

işte doktoruna denk gelmek çok mühim. sperm testini o zaman yaptırmalıydınız ama atlanmış demek ki. ben artık şuna karar verdim, en iyi doktor biziz :) her doktor bir ayrıntı atlıyor işte. benim ilk doktorum da bana hormon testi bile yapmamıştı düşünsene :) ben o zaman hormon testinin ne olduğunu bile bilmiyorum tabi. eşinde sperm düşüklüğü varsa keçiboynuzu kürü öneriyorlar gördüğüm kadarıyla. onu yapabilirsin eşine...

canım en son prolaktine laparoskopi+dış gebelik öncesi baktırmıştı doktorum 20.07 idi.yeni doktorum hormon testi yapmaya gerek yok dediği için şu an kaçlarda bilmiyorum.kullanmasam mı acaba.

eger prolaktınız varsa ben kullanmanızı tavsıye etmem. benımde prolaktınım var o yuzden kullanmıyorum.havuc ıncır falanda kullanamıyorum cunku prolaktıni yukseltıyormus.bence yenı doktorunuza hormon testını tekrarlatın adetın 3 gunu baktırın en ıyısı o prolaktın cunku kanla bakılıyor canımm

Sizce?
evet yumurtlama donemınde aynı seylerı bende yasıyorum yumurtlamada adet sancısı cekılırmıs zaten doktorum ole demıstı :)

işte doktoruna denk gelmek çok mühim. sperm testini o zaman yaptırmalıydınız ama atlanmış demek ki. ben artık şuna karar verdim, en iyi doktor biziz :) her doktor bir ayrıntı atlıyor işte. benim ilk doktorum da bana hormon testi bile yapmamıştı düşünsene :) ben o zaman hormon testinin ne olduğunu bile bilmiyorum tabi. eşinde sperm düşüklüğü varsa keçiboynuzu kürü öneriyorlar gördüğüm kadarıyla. onu yapabilirsin eşine...

Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Evet canım, keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime 30 gündür, ben de soğan kürüne başladım, yumurta kalitem artsın, hamilelik olasılığım yükselsin diye. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Evet canım, keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime 30 gündür, ben de soğan kürüne başladım, yumurta kalitem artsın, hamilelik olasılığım yükselsin diye. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

amin canım. biz elimizden geleni yapalım da takdir Rabbimin...

amin canım. biz elimizden geleni yapalım da takdir Rabbimin...

Zaten ben de öyle düşünüyorum canım. Bebeğin olması zaten mucize. Milyonlarca sperm sayısında bile bir olasılık deniyorsa ve senin normal yolla çocuğun olmaz, tedavi lazım denen insanlara bu kürler sebep oluyor ve doğal yolla bebekleri oluyorsa, Rabbim ol der ve olur. Biz elimizden gelen tedaviyi yapıp, dua edip, tevekkül edip bekleyeceğiz. İnşallah Allah'ım hayırlısıyla nasip eder de, buradan mutlu haberlerimizi birer birer paylaşırız...

eger prolaktınız varsa ben kullanmanızı tavsıye etmem. benımde prolaktınım var o yuzden kullanmıyorum.havuc ıncır falanda kullanamıyorum cunku prolaktıni yukseltıyormus.bence yenı doktorunuza hormon testını tekrarlatın adetın 3 gunu baktırın en ıyısı o prolaktın cunku kanla bakılıyor canımm

canım ama bugüne kadar prolaktınım yüksek diye bir tedavi başlatmadılar bana.sadece laparaoskopi sonrası sol tüpümden geçiş zor sağlandı dediler ve dış gebelik geçirdim.sonrasındada yumurta kaliten düşük diye tedavi uyguladılar.kafam karıştı benim şimdi.acaba hemen başlamasan da adet olunca hormon testi yaptırıp öylemi başlasam incir kürüne...sizce kızlar

X