Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yumurtlama problemin için incir kürünü denemelisin canım

soğan kürü kist ve miyomu olupta bebeği olmayanlar için faydalı

incir kürü nasıl taze incirmi kuru incirmi
benim kistim yok kızımdan öncede böyleydim doktor ozaman hafif bir umurtlama porblemin var dedi
geçen günde gittim doktora doğumdan sonra hiç gecikme yaşamıştım çünki doktor gebelik öncesi ne dönmüş yumurtlaıkların dedi
şimdi beana doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum incir kürünü deniyeyim ama benim sorunum bu kür benim adet olmamı sağlayacakmı yoksa yine söktürücümü kullanmak zorundayımm

kızlar araştırdım biraz bulduğum yarım litre suya 7 tane kuru inciri at kaynat 7 dakika sabah akşam 21 gün iç bumudur

soğan kürümün 12. günündeyim 3 gün kaldı hadin hayırlısı bide arkadaslar sogan kürü bittikten kaç gün içinde adet olunuyor????????

bende başlıyım o zaman bal+çörek otu+tarçın eğer adet olursan incir kürüyle beraber yerim olmaz mı cnm

merhaba.ben 2 yıllık evliyim.pko. rahatsızlığım var.Korunmadığım halde hamile kalamadım. geçtiğimiz ay aşılamam da hüsranla sonuçlandı. kullanilmayannick arkadaşım,sana bi sorum olacak.bal-çörek otu-tarçın karışımıyla soğan kürünü beraber mi uyguladın? bir de arkadaşlar eşimde de sperm yavaşlığı varmış.gerçi doktor problem olacak boyutta değil dedi ama.yine de keçiboynuzu ve havuç kürü uygulayalım istiyorum ona da.bu havucun suyunu katı meyve sıkacağında mı sıkmak gerekiyo? her gün burada sizlerin yazdıklarını okuyorum.hamile haberleri duydukça umutlanıyorum.İnşallah Allah bana da nasip eder en kısa zamanda...

slm

soğan suyuna devam .......birde bal+çörekotu+tarçın karışımıda yemeye başladım sabah ve akşam aç kanına ......inşallah şifa olur

arkadaşım sen iki kürü aynı anda mı uyguluyosun? bir zararı olur mu acaba? yani biri diğerinin etkisini azaltır mı?

Canım en kısa zamanda senden hamilelik haberleri bekliyorum, yani soğan kürüne bile aş ermeye başladın))

Amiiinnn... ayyy kurbanolurum yaaa ne tatlısın burda herkes birbirini çok iyi anlayabiliyor hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, normalde bu konuları kimseyle konuşamam kimse anlayamaz ancak benimle aynı sorunu olan anlar sizler gibi. inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız.

bal -çörek otu-tarçın kürünü anlatır mısın

canım ben de iki aydır yiyorum onu.
benim bildiğimi söyleyeyim tatlımm ama istersen yine araştır tatlımm...

adetin 2. başlayıp 12 gün sabah akşam aç karnına yiyorsun... yani 10 gün yememiz gerekiyormuş canım.

10 yemek kaşığı bal

10 çay kaşığı tarçın

10 tatlı kaşığı(silme) toz halinde dövülmüş çörek otu...

göz kararı yapan da var... ilk ay ben de göz kararı yapmıştım, sonra bu tarife göre yaptım bu ay.

Son düzenleme:

Canım hadi bakalım, bir müjdeli haber daha ver bize hayırlısı ile inşallaaaaah!!!

Ben de 10.günü devirdim bugün soğan küründe. Beklenen adetim 10 nisan, daha çok var, ama umudum var))

Canım hadi bakalım, bir müjdeli haber daha ver bize hayırlısı ile inşallaaaaah!!!

Ben de 10.günü devirdim bugün soğan küründe. Beklenen adetim 10 nisan, daha çok var, ama umudum var))

canım ya inşallah hepimiz verebiliriz mutlu haberi.valla eger hamile kalırsam benim bebişim para sevmiyor diyecegim.bir kuru soğana talim etti yavrum diyecegim.doktorlara tonlarca para döktük olmadı 30 kuru soğana doğdu diyecegim:

Hoşgeldin canım aramıza...Evet hamilelik haberleri ile hepimiz umutlanıyoruz. Darısı hepimizin başına. Soğan kürü pcosa çok faydalıymış. Bununla alakalı birşeyler paylaşmıştım burada, onlara bakabilirsin. Ama önerilen şu, birkaç kürü bir arada yapmamak. Ballı-tarçınlı-çörek otlu karışımı soğan kürü ile birlikte yapma derim ama sen yine de araştır.

Süpersin vallahi)))İnşallah canım en kısa zamanda tok gözlü bebeğini kucağına alırsın!!!!

slm

soğan suyuna devam .......birde bal+çörekotu+tarçın karışımıda yemeye başladım sabah ve akşam aç kanına ......inşallah şifa olur

arkadaşım sen iki kürü aynı anda mı uyguluyosun? bir zararı olur mu acaba? yani biri diğerinin etkisini azaltır mı?

Arkadaşlar ben de Dr.Saraçoğlunun sitesinde okumuştum, iki kürü aynı anda kullanmayı önermiyor genelde ama bu ikisi beraber kullanılır mı, araştırmak lazım...

Canıııııım, eşlerimizden sonra birbirimize can yoldaşı olduk. Hatta bazen onlar bile anlamıyor bizi. Burda hamilelik haberleri duydukça insan nasıl keyifleniyor, umutlanıyor. Ben bu arada sana ve samat'a ayrı muhabbet besliyorum, güzel haberler bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!

Süpersin vallahi)))İnşallah canım en kısa zamanda tok gözlü bebeğini kucağına alırsın!!!!

amin hepimiz inşallah.kızlar ayrıca teşekkür ederim beni çok rahatlatıyorsunuz.siz olmasanız stres altındayım.ayrıca insanların aaa hamile değilmisin veya tedavi ne oldu edaları beni çok üzüyor.çoğu anlamıyor ki bizim durumumuzu...her kurdukları cümlenin bizi üzebilecegini düşünmüyorlar dahi...

Canım hiç üzülme, herşeyde bir hayır vardır. Sağlıkla, mutlulukla gelsin, en önemlisi bu, Rabbim hayırlısını versin. Tabi kırmızıları görünce böyle metanetli olamıyor insan ama inşallah kırmızılar uzak dursun bizden)

tabiki herşeyin hayırlısı...bencede şöyle dokuz ay kadar kırmızıları sadece kıyafetlerimizde görelim.valla bugünden stres altındayım kür bitti yarın incire başlayacagım ama her an kırmızı gelecek diye kendimi kontrol edip duruyorum.)))

Stres yapma, hamile kalan herkes aman boşver, hayırlısı ne zamansa o zaman dedim, başka şeyler düşünüp, uğraştım oldu diyor, ben de bir türlü boşveremedim, bir boşversek olacak sanki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…