arakadaşlar benden başka canı soğan isteyen varmı buralarda :)) valla soğan artık benim hayallerimi süsleyen bişey oldu :)) Akşam birileri sinirlerimi çok bozdu , eşimde boşver takma kafana dedi, güzel şeyler düşün dedi . bende başladım sesli olarak hayal kurmaya. efendim... yazgelmiş ben çimenlerde çayırlarda falan dolaşıyorum domates topluyorum soğan topluyorum, dedim eşim kahkahayı bastı soğan mı? hayale bak yaaa dedi bana..
ben soğan kürü yaptıgım ılk ay adet olmadım cunku hamıle kaldım :) herkese tavsıye ederım..
Pegasum ömürsün vallahi, güldürdün beni, sen çok yaşa emi) Valalhi soğan canım çekmiyor ama eskiden üzerine bir kaşık bal içerek içtiğim soğan suyunu, şimdi sanki kendisi bal suyuymuş gibi içiyorum, 9.günümdeyim zaman nasıl geçti anlamadım. Hatta göreve öyle kaptırdım ki, sanki hamilelik için değil de ab-ı hayat kendisi, öyle bir muhabbet muhabbet içiyorum ))
sanırım bende bağımlılık yaptı:)) evet hatırlıyorum geçenlerde yazmıştın balla birlikte içiyorum diye şimdi balsız içiyorsun ne güzel insan zamanla alışıyor zaten inşallah şifasınıda görürsün
günaydın kızlar soruma cevap yokmu ben ilk ayda hamile kalıcağımı sanmıyorum benim yumurtlama porblemim var
adet görmüyorum soğan suyu bunu düzenlermi içtiğim ilk ay adet olurmuyum
ayy ne güzel.Hayırlı olsun.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinben soğan kürü yaptıgım ılk ay adet olmadım cunku hamıle kaldım :) herkese tavsıye ederım..
merhaba hanımlar bende soğan kürü uyguladım ama bir sorunum var sizde yaşadınızmı aynı şeyleri.anlatmaya başlayayım ben adetimin 8.günü başladım 13 gün kullandım sabah akşam ama adetimin 23. günü kahverengi leke geldi 2 gün üçüncü gün bel kasık ağrısıyla afedersiniz kan pıhtıları düştü az bir kanama bitti derken bugünde aynısı lütfen banada yardım edin bu nedir yerleşme kanamasımı yoksa adetmi oluyorum
günaydın kızlar soruma cevap yokmu ben ilk ayda hamile kalıcağımı sanmıyorum benim yumurtlama porblemim var
adet görmüyorum soğan suyu bunu düzenlermi içtiğim ilk ay adet olurmuyum
benim adetlerim genelde düzensizdir ama gecikir.soğan kürüne adetin 8.günü başladım neden 13 gün demişsin misafirlerim vardı son iki gün kullanamadım.kızım tedaviyle olmuştu 10 yıl sonra şimdi 5 yaşında ve kardeş istiyor ve yine olmuyor bende soğan kürünü deneyim dedim ve bu başıma geldi şaşırdım. kızımda yerleşme kanamam olmuştu adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu 3 gün şimdide ondan şüphelendim ama pıhtılı kan gelince ne oluyor anlamadım.
tşk ederim evrimcim anne olmak çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ayy ne güzel.Hayırlı olsun.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBenimde bugün soğan kürümde son günüm bat 10-12 nisan inşallah gelmez.Soğan suyundan başka bişey kullandın mı canım..
benimde sorunum yok ilk ay soğan kürü kullandım bu ayda incir kürüne geçicem.
soğan kürüm bittikten sonra 1 hafta boyunca hep sarı akıntım oldu
benim adetlerim genelde düzensizdir ama gecikir.soğan kürüne adetin 8.günü başladım neden 13 gün demişsin misafirlerim vardı son iki gün kullanamadım.kızım tedaviyle olmuştu 10 yıl sonra şimdi 5 yaşında ve kardeş istiyor ve yine olmuyor bende soğan kürünü deneyim dedim ve bu başıma geldi şaşırdım. kızımda yerleşme kanamam olmuştu adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu 3 gün şimdide ondan şüphelendim ama pıhtılı kan gelince ne oluyor anlamadım.