Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende baslamak istiyorum ama adetim 7 gun gecikti gebelik varsa diye korkuyorum napsam bilemedim

Bende baslamak istiyorum ama adetim 7 gun gecikti gebelik varsa diye korkuyorum napsam bilemedim
Bence önce bi gebelik testi yaptır negatif çıkarsa öyle yapmaya devam et. Belki idrar testinde çıkmayabilir o yüzden kan testi yaptır ki netleşsin. Belirti varmı peki hamilelik için

Bence önce bi gebelik testi yaptır negatif çıkarsa öyle yapmaya devam et. Belki idrar testinde çıkmayabilir o yüzden kan testi yaptır ki netleşsin. Belirti varmı peki hamilelik için
Yaklasik 5 gundur falan gece uykumden uyandiran bi migde bulantisimi desem migde yanmasimi desem boyle bi sikayetim var sabaha karsi 4 gibi uyandiriyo beni dolayisiyla da aksama kadar uyuyorum surekli uyku hali birde idrarim cok sari sebebini bilmiyorum ama insallah vardir

Bence bi test yapın içiniz rahatlar. İnşallah hamilesinizdir :)

Merhaba ben soğan kürünü yaptıktan sonraki ay hamile kaldım umarım sizinde gebelik bu ay gerçekleşir inşallah

Nasil ictiniz acaba ben icemiyorum migdemi bulandiriyor puf noktasi varmi acaba
Doğrusunu söylemek gerekirse bende çok zamandır düşünüyordum yapmayı ama hep nasıl içeceğim diye vazgeçiyordum. covid oldum ve tat ve koku gitmişti fırsat bu fırsattır deyip hemen başladım tat koku 2 ay gelmiyor çünkü. Çok rahat içtim böylelikle. Keşke bildiğim işe yarar bir yöntem olsaydı da söyleseydim.

Bi hastaliginiz varmiydi peki bende pco var ise yarar umarim

Nasil ictiniz acaba ben icemiyorum migdemi bulandiriyor puf noktasi varmi acaba
ben once agzima cikolata alip tek nefeste sogan suyunu ictim cikolatayi agzimda dagittim bu sekilde icebildim bi zaman sonra su gibi geliyo zaten alisiyosn

Yine kasık ağrılarım başladı. Belime de vuruyor. Bat 8 Şubat. Allahım nolur nasip et.

ben once agzima cikolata alip tek nefeste sogan suyunu ictim cikolatayi agzimda dagittim bu sekilde icebildim bi zaman sonra su gibi geliyo zaten alisiyosn
Sizin peki bi hastaliginiz varmiydi saglikla alin kucaginiza

Sizin peki bi hastaliginiz varmiydi saglikla alin kucaginiza
hayir bi hastaligim yoktu sadece sol yumurtaligimda 6 cm kist vardi sogan suyu yaptim ilk ay bebis olmadi ama ikinci yaptigimda oldu kistimde 2 cmye dustu simdi bebegimi bekliyorum

hayir bi hastaligim yoktu sadece sol yumurtaligimda 6 cm kist vardi sogan suyu yaptim ilk ay bebis olmadi ama ikinci yaptigimda oldu kistimde 2 cmye dustu simdi bebegimi bekliyorum
Cok az kalmis gule gule buyutun banada dua edin lutfen hemilelerin duasi kabul olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…