İnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamileinşallah hamilesinizdirBen 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam
Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.Merhaba bende başlamak istiyorum soğan kürüne tam olarak nasıl oluyor yardımcı olurmuşsunuz?
Ben bu ay soğan kürünü deneyeyim olmazsa önümüzdeki ay incir kürünü denerim ama inşallah gerek kalmazİnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamile
Merhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirimArkadaşlar merhabalar bebegim olmasını istiyorum.7 aydır deniyoruz ama ben pkos hastasıyım Adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum.sogan suyunu duydum.Başlamak istiyorum bende ama illa adet görmeyi mi beklemek lazım. Çünkü adetim ne zaman gelir bilmiyorum. Beklemekte istemiyorum.hemen başlayabilir miyim ?bu konu hakkında bilginiz var mi?
Ben bunu yazdığımda meğer hamileymisim çok şükür klomen tedavisi ilkte tutturabbim sana da nasip etsin insalhMerhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirim
Ben ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtimBen bu ay soğan kürünü deneyeyim olmazsa önümüzdeki ay incir kürünü denerim ama inşallah gerek kalmazSiz son durumdan haberdar ederseniz sevinirim
Hahahah inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınBen ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtim
Çok sevindim hayırlı olsun insallah benim de olurBen bunu yazdığımda meğer hamileymisim çok şükür klomen tedavisi ilkte tutturabbim sana da nasip etsin insalh
Benimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.Ben soğan küründen ziyade çakşır kökü suyu kullandım 15 gün boyunca bu ay göğüs ağrım göğüste büyüme ve kahverengi bölüm koyulaşma oldu bide mide bulantısı umarım hamişimdir adedime 2 gün kaldı gerçi benimde düzensiz adedim son adet tarihim 4 aralık cuma günü bitmişti eğer bi yararı olduysa kesinlikle söylerim bende 4 aydır bebek bekleyenlerdenim
Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptımBenimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.
Ben soğan suyuna başladım 5.günüm.
Öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim.
Off hepsi aynı anda olmaz derler, her ay birini denemek daha doğru gibi.Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptım
Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.Arkadaşlar merhaba..Bu ay regli oldum ne yazık5.aya girdik artık..Ben dedıgım gibi görünürde hıc bır sorun olmamasına ragmen sogan kürüne başladım yaklasık bır 10 gün kullandım ama...Bu ay reglım cok sancılı ve aşırı az geldı Neden boyle oldu bılmıyorum stres mi soğan kürü bende yan etkımi yaptı acaba Artık gün falan hesaplamadan ,yapabilirsem :) aklımdan çıkarmaya çalısarak ,zamana bırakarak yaşıcagım.Cunku boyle her ay her ay gercekten cok zor
İkisi aynı anda ağır gelebilir, kist oluşabilir. Onun yerine bir kürü yapın ve süt maydanoz buharı.Ben ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtim