Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Biz de 6 aydır deniyoruz. Aynı şekilde folik asit takviyesi de alıyorum. Ben de bir umut bu ay soğan kürünü dememek istedim. Soğan küründe bugün 10.günüm. Pek düzenli yapamadım, bazen günde iki kere bazen bir kere içebildim. Özellikle 7.günde aşırı kasık ağrım oldu, mide bulantısı eşliğinde. İnşallah hep birlikte şifasını görürüz. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Merhaba! Aramıza yeni katıldım arkadaşlar bnm bir kızım var 7 yaşında ve ben evlilk yaptım spiral kullanıyorum dum cıkartalı 6 ay oldu gebelik istiyorum ama olmadı yatdım edermisiniz

Ben soğan küründen ziyade çakşır kökü suyu kullandım 15 gün boyunca bu ay göğüs ağrım göğüste büyüme ve kahverengi bölüm koyulaşma oldu bide mide bulantısı umarım hamişimdir adedime 2 gün kaldı gerçi benimde düzensiz adedim son adet tarihim 4 aralık cuma günü bitmişti eğer bi yararı olduysa kesinlikle söylerim bende 4 aydır bebek bekleyenlerdenim

inşallah hamilesinizdir Ben 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam

inşallah hamilesinizdir Ben 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam
İnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamile

Merhaba bende başlamak istiyorum soğan kürüne tam olarak nasıl oluyor yardımcı olurmuşsunuz?
Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.

Teşekkür ederim bende bir kaç güne başlarım inşallah... İnşallah faydası olur hepimize, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben bu ay soğan kürünü deneyeyim olmazsa önümüzdeki ay incir kürünü denerim ama inşallah gerek kalmaz Siz son durumdan haberdar ederseniz sevinirim

Merhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirim

Merhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirim
Ben bunu yazdığımda meğer hamileymisim çok şükür klomen tedavisi ilkte tutturabbim sana da nasip etsin insalh

Benimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.
Ben soğan suyuna başladım 5.günüm.
Öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim.

Benimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.
Ben soğan suyuna başladım 5.günüm.
Öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim.
Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptım

Arkadaşlar merhaba..Bu ay regli oldum ne yazık 5.aya girdik artık..Ben dedıgım gibi görünürde hıc bır sorun olmamasına ragmen sogan kürüne başladım yaklasık bır 10 gün kullandım ama...Bu ay reglım cok sancılı ve aşırı az geldı Neden boyle oldu bılmıyorum stres mi soğan kürü bende yan etkımi yaptı acaba Artık gün falan hesaplamadan ,yapabilirsem :) aklımdan çıkarmaya çalısarak ,zamana bırakarak yaşıcagım.Cunku boyle her ay her ay gercekten cok zor

Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptım
Off hepsi aynı anda olmaz derler, her ay birini denemek daha doğru gibi.

Ben bal çörek otu tarçın kürünü yaptığımda yumurtlama günlerimde kasıklarım çok ağrımıştı.

Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.

Maydanoz süt buharı mı deneseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…