- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 32
Hayırlısı olsun canım yıkılmak yok denemeye devam. üzülmemek elde değil anlıyorum ama zamanı gelince oluyor o söylemesi kolay diyeceksin belki ama aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef. bizi bizden başka kimse anlayamazEvet canım ilkkez denedim hatta kür bitimine y gün vardı burada yumurtlama dönemine zarar veriyor dediler bıraktım bıraktığım günün ertesi günü adet oldum hemen
Biter bitmez basladim hamile kaldim ama 8 haftalik kalbi atmadığı icin kürtaj oldumYaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadım
Biter bitmez basladim hamile kaldim ama 8 haftalik kalbi atmadığı icin kürtaj oldum
Zamanı gelmeden olmuyor canım inşallah sende anne olursunKizlar ben 6 ay once ictim heralde bi bende ise yaramiyi bu sogan suyu sprial vardi 6 ay once cikarttirdim doktorum cikartir cikarmaz bile hamike kalabikirsin dedi icmedik yapmadik sey birakmadim 6 aydir tik yok simdi tekrar baslicam sogan suyuna ins bu sefer ise yarar hamis olurum
Amin inşallah canımÜzüldüm canım zor bilirim bende düşük yaptım kürtaj oldum benim de 8 haftalıktı. rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım bende koleman kullanıyorum 3 ay dır Ocak ve Şubat tutmadı Mart için başlıycam yarın doktor randevum var soğan kürünü ilaçla beraber kullanabilirmiyiz ki bı sakıncası olurmu bilgi verirsen çok sevinirim yarın adetimin 3. Günüarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Aksine benim gecikmelerimi düzenlemişti ama gecikme yapanları da duymuştum. Gebelik testi yapmadın mı canım ? F Fatimatuz_ZehraHanımlar soğan kürü regl gecikmesine neden olur mu? Normalde 28 veya 29 günde adet olurum bu ay 32 gün oldu ağrı yok belirti yok
Yapmadım Canım sanki testte negatifi görünce tüm ümitlerim yıkılacak şimdi gecikdikçe umut etmek hoşuma gidiyor galibaAksine benim gecikmelerimi düzenlemişti ama gecikme yapanları da duymuştum. Gebelik testi yapmadın mı canım ? F Fatimatuz_Zehra
Anlıyorum seni kaç Aydın deniyorsun hiç hamile kaldın mı şimdiye kadar?Yapmadım Canım sanki testte negatifi görünce tüm ümitlerim yıkılacak şimdi gecikdikçe umut etmek hoşuma gidiyor galiba
12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem varAnlıyorum seni kaç Aydın deniyorsun hiç hamile kaldın mı şimdiye kadar?
Ben de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem var
Biraz araştırma yaptım soğan kürü çok kişide gecikme yapmış pişman oldum bu kuru denedigime
evet oluyor bu bende de olmuştuBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeliBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası