Aksine benim gecikmelerimi düzenlemişti ama gecikme yapanları da duymuştum. Gebelik testi yapmadın mı canım ? F Fatimatuz_ZehraHanımlar soğan kürü regl gecikmesine neden olur mu? Normalde 28 veya 29 günde adet olurum bu ay 32 gün oldu ağrı yok belirti yok
Yapmadım Canım sanki testte negatifi görünce tüm ümitlerim yıkılacak şimdi gecikdikçe umut etmek hoşuma gidiyor galibaAksine benim gecikmelerimi düzenlemişti ama gecikme yapanları da duymuştum. Gebelik testi yapmadın mı canım ? F Fatimatuz_Zehra
Anlıyorum seni kaç Aydın deniyorsun hiç hamile kaldın mı şimdiye kadar?Yapmadım Canım sanki testte negatifi görünce tüm ümitlerim yıkılacak şimdi gecikdikçe umut etmek hoşuma gidiyor galiba
12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem varAnlıyorum seni kaç Aydın deniyorsun hiç hamile kaldın mı şimdiye kadar?
Ben de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem var
Biraz araştırma yaptım soğan kürü çok kişide gecikme yapmış pişman oldum bu kuru denedigime
evet oluyor bu bende de olmuştuBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeliBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umutadeti
Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide ona bakicamBende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut
Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide onBende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut
Hadi bakalım hayırlısı allahtanevet oluyor bu bende de olmuştu
Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBenimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide ona bakicam
Amin insallahRabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?