Teşekkür ederim süt maydanoz buharı nedirİkisi aynı anda ağır gelebilir, kist oluşabilir. Onun yerine bir kürü yapın ve süt maydanoz buharı.
1 lt kaynamış süte bir demet maydonoz koyup buharına çömeliyorsun. Dikkat edin yanmayın otururken: )Teşekkür ederim süt maydanoz buharı nedir
Teşekkür ederim1 lt kaynamış süte bir demet maydonoz koyup buharına çömeliyorsun. Dikkat edin yanmayın otururken: )
İçerde ne varsa akıntı vs temizliyor bu sıcaklık.
Ben yeni başladım, bir hafta yapmak faydalı olur inş.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Bir yerde bu kürün zararlı olabılecegını de okumustum :/ Bilemedim ki..Belki ileriki aylarda...Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.
Maydanoz süt buharı mı deneseniz?
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin soğan kurunu nasıl yapıcan ne zaman başlıcan bide klomen ne ise yarıyor bu yazdıklarını biri bitip diğerine mi geçicek sin yoksa soğan Kuru kullanırken klomen kullanacakmisin bilgi yazarsan sevinirimarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Benim regl 3 gün sürüyor bugün başlasam 15 gün kullansam olurmu bugün adet oldumyanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
Regl bittikten 2-7 gün sonra başlaman lazımmış canım. Reglin bitsin2 gün sonra başla istersen. Ben öyle yapmıştım o ay hamile kaldım. Ama kanamam oldu en son 8+5 te kalbi durdu. 1 sene oldu. Bu ay yine kürü uygulayacagim ama gebelik için sonraki ay denemelere basliycamBenim regl 3 gün sürüyor bugün başlasam 15 gün kullansam olurmu bugün adet oldum
Allah nasıl kararladiysa artık benimde 8 haftalık Ken düşük oldu bakalım kısmet artikRegl bittikten 2-7 gün sonra başlaman lazımmış canım. Reglin bitsin2 gün sonra başla istersen. Ben öyle yapmıştım o ay hamile kaldım. Ama kanamam oldu en son 8+5 te kalbi durdu. 1 sene oldu. Bu ay yine kürü uygulayacagim ama gebelik için sonraki ay denemelere basliycamne olur ne olmaz.
Bende geçen hafta çarşamba günü başladım soğan suyuna bakalımarada incirde yiyorum 2 tane ovülasyon testi ile takipteyim.
Ben kullanıyorum folik asit 3 aydır nerdeyse kullanırsak iyi olur yumurtlamayı destekliyor. Ovülasyon testini bazı doktorlar önermiyor mesela benim doktorum bana geçen ay dedi ovülasyon testinde iş işten geçmiş oluyor dedi yani pik yaptığı zaman test yumurtlamanın çoktan gerçekleştiğini söyledi ben de bakıyorum bir gebenin günlüğüne falan çoğu kişi bu test ile 1. Denemesi olmasa bile 2. 3. Vs denemesinde kalıyor kimisi de çiftleri şu gün ilişkiye girmeliyiz diye strese soktuğu için önermıyor, benim çok düzenli iki günde bir ilişkim olmadığı için mecbur takibe aldımKızlar yaa siz sureklı folık asıt kullaıyormusunuz yanı 1 yıl hamıle kalamasak 1 yıl boyunca kullanıcaz mı? bende ovülasyon testı yaptırdım geçen ay ama cok kasıldım o testte .Onun yerıne 2 günde 1 duzenlı olursa zaten olur dıye dusundum.
İşte eşim yorgun gelıyor o yüzden 2 günde bir ona fazla gelıyorBen 6 aydır kullanıyorum folık asıt; önceden başladım:/ Ovülasyon testini de bence bu aydan sonra yapmayın.Inanın kafa karıstırıyor.Gün aşırı ilişki yaşarsanız duzenlı yeterli..
Anladım .Insallah en yakın zamanda güzel haberleri alırız hepimizİşte eşim yorgun gelıyor o yüzden 2 günde bir ona fazla gelıyor
İcin temizleniyor canim normal olma ihtimali cok yüksek gebelik riskin varmi ?Kızlar merhabalar bende pkos var o yüzden soğan kürü yapayım dedim. Bu ayın 4 ünde adet olmuştum adetin 7.günü başladım soğan kürüne. Bugün de soğan kürümde 11.günüm fakat bu sabah adet olmuşum sanki. Kanamam oluştu. Biraz kırmızı biraz kahverengi karışık bi şekilde. Adetime iki hafta flan olması lazım. Çünkü daha 2 hafta önce adet olmuştum. Bu kadar erken adet olmam normal mi neden böyle bi kanama oldu soğan kürüne de devam ediyorum son 4 günüm bırakmalı mıyım acaba