Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yine kasık ağrılarım başladı. Belime de vuruyor. Bat 8 Şubat. Allahım nolur nasip et. 😔

ben once agzima cikolata alip tek nefeste sogan suyunu ictim cikolatayi agzimda dagittim bu sekilde icebildim bi zaman sonra su gibi geliyo zaten alisiyosn😊
Sizin peki bi hastaliginiz varmiydi saglikla alin kucaginiza ♥️

hayir bi hastaligim yoktu sadece sol yumurtaligimda 6 cm kist vardi sogan suyu yaptim ilk ay bebis olmadi ama ikinci yaptigimda oldu kistimde 2 cmye dustu 😊simdi bebegimi bekliyorum
Cok az kalmis gule gule buyutun banada dua edin lutfen hemilelerin duasi kabul olurmus🥰

Bi hastaliginiz varmiydi peki bende pco var ise yarar umarim
Yoktu herhangi bir sorunum. Sebepsiz diyordu doktorlar 1 yılı geçmesine rağmen gebelik gerçekleşmedi. Doktoruma sorup yaptım önce güldü sonra inanırsan gebe kalacağına her türlü olur yap dedi. Hamile kaldığım ay femerada kullanmıştım ama böyle işte inşallah rabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🤲

Merhabalar kızlar bende polikistik over var ve adetlerim düzenli olmaz genelde. Geçen ay soğan kürünü denedim ve normalde yumurtlama günlerimi hiç anlayamam. Fakat dün sabah uyandığımda gerçekten şeffaf ve yapışkan bir akıntı geldi benden ve belim çok ağrıdı sanırım yumurtlama belirtisi bunlar ve dün gece de eşimle ilişki oldu. Ben hamile kalmak için kaç gün ilişki olması gerekiyor ve ne sıklıkla acaba. Yumurtlama oluşmuş mudur sizce böyle bir durumla karşılaşıp hamile kalan varmıdır ?

Merhabahalar bende sogan suyu denedigim ay hamile kaldim 6 haftalık ama kalp atişı yok doktor iki hafta sonra gel dedi

Soğan kürü bitimi yumutlama zamanına geliyor yumurtlama günü olduğu için cok sanci yapiyor bu günleri değerlendirin inşallah olacak bebeğiniz

Soğan suyunu bende içtim ama bende lekenlemeler başlıyor ve uzun sürüyor. hatta kaç kez denedim daha önce de içmiştim hiç lekelenme olmuyordu adetimi de görüyordum ama şimdi adetimi daha çok geciktiriyor sizde de böyle oldu mu hiç?

Soğan suyunu bende içtim ama bende lekenlemeler başlıyor ve uzun sürüyor. hatta kaç kez denedim daha önce de içmiştim hiç lekelenme olmuyordu adetimi de görüyordum ama şimdi adetimi daha çok geciktiriyor sizde de böyle oldu mu hiç?
Ben adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam içtim btiminde jasik agrilarim oldu yumurtlama gününe denk geliyor ve o ay hamile kaldim

Arkadaşlar merhaba soğan suyunu adet bitiminden sonra başlayıp 10 gün kullandım dün içmedim yumurtlama döneminde zarar verşyor dediler ama yumurtlama dönemim biteli bugün 5.ci gün değerlendirdik geçen hafta gün aşırı ilişkiyle bu sabah kahverengi lekelenmem oldu ve bu sate kadar 2 damla leke geldi adetime daha 10 gün var bu neyin lekesi olabilir ? Fikri oln varmı yerleşme lekesimi yoksa adetmi olacağım kendimi tuhg hissediyorum utanma hissi kaplıyor 😑😑😑

Ben adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam içtim btiminde jasik agrilarim oldu yumurtlama gününe denk geliyor ve o ay hamile kaldim
Yaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadım

Arkadaşlar merhaba soğan suyunu adet bitiminden sonra başlayıp 10 gün kullandım dün içmedim yumurtlama döneminde zarar verşyor dediler ama yumurtlama dönemim biteli bugün 5.ci gün değerlendirdik geçen hafta gün aşırı ilişkiyle bu sabah kahverengi lekelenmem oldu ve bu sate kadar 2 damla leke geldi adetime daha 10 gün var bu neyin lekesi olabilir ? Fikri oln varmı yerleşme lekesimi yoksa adetmi olacağım kendimi tuhg hissediyorum utanma hissi kaplıyor 😑😑😑
Belki de yerleşme kanaması canım ki inşallah öyledir eğer ilk defa oluyorsa tabi. soğanı ilk kez mi denedin? soğan içtiğin için de gelmiş olabilir. Daha 10 gün varmış beklemekten başka çaren yok canım inşallah hamile kalırsın sende

Belki de yerleşme kanaması canım ki inşallah öyledir eğer ilk defa oluyorsa tabi. soğanı ilk kez mi denedin? soğan içtiğin için de gelmiş olabilir. Daha 10 gün varmış beklemekten başka çaren yok canım inşallah hamile kalırsın sende
Evet canım ilkkez denedim hatta kür bitimine y gün vardı burada yumurtlama dönemine zarar veriyor dediler bıraktım bıraktığım günün ertesi günü adet oldum hemen 😑

X