Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.

Maydanoz süt buharı mı deneseniz?
Teşekkür ederim.Bir yerde bu kürün zararlı olabılecegını de okumustum :/ Bilemedim ki..Belki ileriki aylarda...

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin soğan kurunu nasıl yapıcan ne zaman başlıcan bide klomen ne ise yarıyor bu yazdıklarını biri bitip diğerine mi geçicek sin yoksa soğan Kuru kullanırken klomen kullanacakmisin bilgi yazarsan sevinirim🙏

Benim regl 3 gün sürüyor bugün başlasam 15 gün kullansam olurmu bugün adet oldum😔
Regl bittikten 2-7 gün sonra başlaman lazımmış canım. Reglin bitsin2 gün sonra başla istersen. Ben öyle yapmıştım o ay hamile kaldım. Ama kanamam oldu en son 8+5 te kalbi durdu. 1 sene oldu. Bu ay yine kürü uygulayacagim ama gebelik için sonraki ay denemelere basliycam😁 ne olur ne olmaz.

Regl bittikten 2-7 gün sonra başlaman lazımmış canım. Reglin bitsin2 gün sonra başla istersen. Ben öyle yapmıştım o ay hamile kaldım. Ama kanamam oldu en son 8+5 te kalbi durdu. 1 sene oldu. Bu ay yine kürü uygulayacagim ama gebelik için sonraki ay denemelere basliycam😁 ne olur ne olmaz.
Allah nasıl kararladiysa artık benimde 8 haftalık Ken düşük oldu bakalım kısmet artik

Bende geçen hafta çarşamba günü başladım soğan suyuna bakalım 🤔 arada incirde yiyorum 2 tane ovülasyon testi ile takipteyim.

Kızlar yaa siz sureklı folık asıt kullaıyormusunuz yanı 1 yıl hamıle kalamasak 1 yıl boyunca kullanıcaz mı? bende ovülasyon testı yaptırdım geçen ay ama cok kasıldım o testte .Onun yerıne 2 günde 1 duzenlı olursa zaten olur dıye dusundum.
Bende geçen hafta çarşamba günü başladım soğan suyuna bakalım 🤔 arada incirde yiyorum 2 tane ovülasyon testi ile takipteyim.

Kızlar yaa siz sureklı folık asıt kullaıyormusunuz yanı 1 yıl hamıle kalamasak 1 yıl boyunca kullanıcaz mı? bende ovülasyon testı yaptırdım geçen ay ama cok kasıldım o testte .Onun yerıne 2 günde 1 duzenlı olursa zaten olur dıye dusundum.
Ben kullanıyorum folik asit 3 aydır nerdeyse kullanırsak iyi olur yumurtlamayı destekliyor. Ovülasyon testini bazı doktorlar önermiyor mesela benim doktorum bana geçen ay dedi ovülasyon testinde iş işten geçmiş oluyor dedi yani pik yaptığı zaman test yumurtlamanın çoktan gerçekleştiğini söyledi ben de bakıyorum bir gebenin günlüğüne falan çoğu kişi bu test ile 1. Denemesi olmasa bile 2. 3. Vs denemesinde kalıyor kimisi de çiftleri şu gün ilişkiye girmeliyiz diye strese soktuğu için önermıyor, benim çok düzenli iki günde bir ilişkim olmadığı için mecbur takibe aldım

Ben 6 aydır kullanıyorum folık asıt; önceden başladım:/ Ovülasyon testini de bence bu aydan sonra yapmayın.Inanın kafa karıstırıyor.Gün aşırı ilişki yaşarsanız duzenlı yeterli..

Soğan kürü bende de işe yaramadı. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı, bu yüzden bu ay biraz umutluydum. Bugün bat günü ve yine hüsran. Size şifa olsun. Müjdeli haberlerinizi alalım inşallah.

Merhaba ben yeni katildim 6 aylik evliyim bu ay ilk denememiz yarin adet gunum dun test yaptim negatif adetlerim cok duzensiz 2 ayda bir adet görüyorum hormon testlerim normal cikti fakat gecen ay adet olmadan once ultrasonda yumurtaliklarimda kucuk kucuk kistler oldugunu ogrendim fakat pco degilmisim adetim duzensiz olduğu icin net bi adet gunumde yok acaba simdi sogan kurune baslasam fakat hamileysem bebege zarari olurmu cevap verirseniz cok sevinirim

Merhaba ben yeni katildim 6 aylik evliyim bu ay ilk denememiz yarin adet gunum dun test yaptim negatif adetlerim cok duzensiz 2 ayda bir adet görüyorum hormon testlerim normal cikti fakat gecen ay adet olmadan once ultrasonda yumurtaliklarimda kucuk kucuk kistler oldugunu ogrendim fakat pco degilmisim adetim duzensiz olduğu icin net bi adet gunumde yok acaba simdi sogan kurune baslasam fakat hamileysem bebege zarari olurmu cevap verirseniz cok sevinirim

Kızlar merhabalar bende pkos var o yüzden soğan kürü yapayım dedim. Bu ayın 4 ünde adet olmuştum adetin 7.günü başladım soğan kürüne. Bugün de soğan kürümde 11.günüm fakat bu sabah adet olmuşum sanki. Kanamam oluştu. Biraz kırmızı biraz kahverengi karışık bi şekilde. Adetime iki hafta flan olması lazım. Çünkü daha 2 hafta önce adet olmuştum. Bu kadar erken adet olmam normal mi neden böyle bi kanama oldu soğan kürüne de devam ediyorum son 4 günüm bırakmalı mıyım acaba

Kızlar merhabalar bende pkos var o yüzden soğan kürü yapayım dedim. Bu ayın 4 ünde adet olmuştum adetin 7.günü başladım soğan kürüne. Bugün de soğan kürümde 11.günüm fakat bu sabah adet olmuşum sanki. Kanamam oluştu. Biraz kırmızı biraz kahverengi karışık bi şekilde. Adetime iki hafta flan olması lazım. Çünkü daha 2 hafta önce adet olmuştum. Bu kadar erken adet olmam normal mi neden böyle bi kanama oldu soğan kürüne de devam ediyorum son 4 günüm bırakmalı mıyım acaba
İcin temizleniyor canim normal olma ihtimali cok yüksek gebelik riskin varmi ?

X