- 6 Mayıs 2020
- 475
- 490
- 53
Yoktu herhangi bir sorunum. Sebepsiz diyordu doktorlar 1 yılı geçmesine rağmen gebelik gerçekleşmedi. Doktoruma sorup yaptım önce güldü sonra inanırsan gebe kalacağına her türlü olur yap dedi. Hamile kaldığım ay femerada kullanmıştım ama böyle işte inşallah rabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyuBi hastaliginiz varmiydi peki bende pco var ise yarar umarim
Merhaba canım haber vermen sonucu yazayım dedim ne alemdfesin acaba varmı bebişTabikk yazarim en kisa zamanda isteyen herkese nasip olsun insallah
Maalesef dun idrar testi yaptim ama negatifMerhaba canım haber vermen sonucu yazayım dedim ne alemdfesin acaba varmı bebiş
Yurtaliklarini temizliyorSoğan suyunu bende içtim ama bende lekenlemeler başlıyor ve uzun sürüyor. hatta kaç kez denedim daha önce de içmiştim hiç lekelenme olmuyordu adetimi de görüyordum ama şimdi adetimi daha çok geciktiriyor sizde de böyle oldu mu hiç?
Ben adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam içtim btiminde jasik agrilarim oldu yumurtlama gününe denk geliyor ve o ay hamile kaldimSoğan suyunu bende içtim ama bende lekenlemeler başlıyor ve uzun sürüyor. hatta kaç kez denedim daha önce de içmiştim hiç lekelenme olmuyordu adetimi de görüyordum ama şimdi adetimi daha çok geciktiriyor sizde de böyle oldu mu hiç?
Yaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadımBen adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam içtim btiminde jasik agrilarim oldu yumurtlama gününe denk geliyor ve o ay hamile kaldim
Belki de yerleşme kanaması canım ki inşallah öyledir eğer ilk defa oluyorsa tabi. soğanı ilk kez mi denedin? soğan içtiğin için de gelmiş olabilir. Daha 10 gün varmış beklemekten başka çaren yok canım inşallah hamile kalırsın sendeArkadaşlar merhaba soğan suyunu adet bitiminden sonra başlayıp 10 gün kullandım dün içmedim yumurtlama döneminde zarar verşyor dediler ama yumurtlama dönemim biteli bugün 5.ci gün değerlendirdik geçen hafta gün aşırı ilişkiyle bu sabah kahverengi lekelenmem oldu ve bu sate kadar 2 damla leke geldi adetime daha 10 gün var bu neyin lekesi olabilir ? Fikri oln varmı yerleşme lekesimi yoksa adetmi olacağım kendimi tuhg hissediyorum utanma hissi kaplıyor
Evet canım ilkkez denedim hatta kür bitimine y gün vardı burada yumurtlama dönemine zarar veriyor dediler bıraktım bıraktığım günün ertesi günü adet oldum hemenBelki de yerleşme kanaması canım ki inşallah öyledir eğer ilk defa oluyorsa tabi. soğanı ilk kez mi denedin? soğan içtiğin için de gelmiş olabilir. Daha 10 gün varmış beklemekten başka çaren yok canım inşallah hamile kalırsın sende
Hayırlısı olsun canım yıkılmak yok denemeye devam. üzülmemek elde değil anlıyorum ama zamanı gelince oluyor o söylemesi kolay diyeceksin belki ama aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef. bizi bizden başka kimse anlayamazEvet canım ilkkez denedim hatta kür bitimine y gün vardı burada yumurtlama dönemine zarar veriyor dediler bıraktım bıraktığım günün ertesi günü adet oldum hemen
Biter bitmez basladim hamile kaldim ama 8 haftalik kalbi atmadığı icin kürtaj oldumYaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadım
Biter bitmez basladim hamile kaldim ama 8 haftalik kalbi atmadığı icin kürtaj oldum
Zamanı gelmeden olmuyor canım inşallah sende anne olursunKizlar ben 6 ay once ictim heralde bi bende ise yaramiyi bu sogan suyu sprial vardi 6 ay once cikarttirdim doktorum cikartir cikarmaz bile hamike kalabikirsin dedi icmedik yapmadik sey birakmadim 6 aydir tik yok simdi tekrar baslicam sogan suyuna ins bu sefer ise yarar hamis olurum
Amin inşallah canımÜzüldüm canım zor bilirim bende düşük yaptım kürtaj oldum benim de 8 haftalıktı. rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım bende koleman kullanıyorum 3 ay dır Ocak ve Şubat tutmadı Mart için başlıycam yarın doktor randevum var soğan kürünü ilaçla beraber kullanabilirmiyiz ki bı sakıncası olurmu bilgi verirsen çok sevinirim yarın adetimin 3. Günüarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?