- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
İnş cnm tahmin ettiğim günse eğer yumurtlama günüm 10 12 gün anca oldu aslında son bi kaç aydır yumurtlama günümde lekelenme yaşıyorum çünküdüzensizliğe iyi geldiğine göre geciktirmemesi gerek heralde
güzel haber olur inşallah
eğer adet olursam doktora giderim diyorsun ama antalyaya tatile geldik esimin izin zamanına geldikOyyy canım ya doktora gitmedin mi daha gitsen keşke kızının adı neydi isim arıyorum da
Kızlar soruma cevap anlamadım benBayanlar adet oluyoruz ya 12345 gün falan sürüyor ben ne zaman basliycam bir beş gün dahami gecicek anlamadım of
Adet bittikten 7 gün sonra başladım ben 15 gün cnmKızlar soruma cevap anlamadım ben
Bir kaç yöntem oluyor cnm konunun başındaki şekilde yaparsan daha iyi olur ilk gönderiye baktın mıYumurtlama olunca başlanmalı yani 14.gun
Alya kuzenimin adı lina kulağa çok hoş geliyor.. tatil bitsin sen doktor takibine git inşaAllah olureğer adet olursam doktora giderim diyorsun ama antalyaya tatile geldik esimin izin zamanına geldik
Bir yıldır bu anı bekliyor yer ayırttık birşey diyemedim.doktora burada olduğun için gidemedimcanim
Eğer bu ay da adet olursam yakın takip ile gidicem.
Kızımın adı ALYA arapça kökenli gökyüzü sema mihrap anlamında.herkes çok beğeniyor.okulda çok dikkatini çekiyor çocukların bile.tavsiyede ederim canım olurda kızımın kardeşi olur oda kız olursa LİNA koymayı istiyorum.bakalim nasip
Bir kaç yöntem derkenBir kaç yöntem oluyor cnm konunun başındaki şekilde yaparsan daha iyi olur ilk gönderiye baktın mı
Kimisi regli sayıyor 7 günün içine kimisi regl döneminde içiyor açıkçası bende kararsız kalmıştım hangi gün yapacağım konusunda ama regl bittikten sonraki 7.gün başladım benBir kaç yöntem derken
Nasıl uyguladın cnm bunu anlatır mısın bende kullandım 15 gün falanevet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim
Canim o düzenli olmuyoki maalesef ara vermissinBen adet bitikten bi hafta sonra başladım daha sonra 1 hafta uyguladım sonra tatile gittik 5 gün orda yapamadım mecbur gelince devam ettim bi hafta daha yaptım gelince adet günümden bir gün önce bıraktım işte toplan 15 gün yapmış oldum fayda eder mi sizce
Mecbur kaldım işte cnm peki ne yapmam gerekliCanim o düzenli olmuyoki maalesef ara vermissin
Bende 10 gün yapip biraktim bakalim nolcak bu ay.istersen sende adetini olduktan sonra tekrar yap 10 gün.bende öyle yapicamMecbur kaldım işte cnm peki ne yapmam gerekli
Bende 10 gün yapip biraktim bakalim nolcak bu ay.istersen sende adetini olduktan sonra tekrar yap 10 gün.bende öyle yapicam
evet canım sabah ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içilecekBende başlamayı düşünüyorum sabah akşam şeklinde mi Acaba?