Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

düzensizliğe iyi geldiğine göre geciktirmemesi gerek heralde
güzel haber olur inşallah
İnş cnm tahmin ettiğim günse eğer yumurtlama günüm 10 12 gün anca oldu aslında son bi kaç aydır yumurtlama günümde lekelenme yaşıyorum çünkü

Oyyy canım ya doktora gitmedin mi daha gitsen keşke kızının adı neydi isim arıyorum da
eğer adet olursam doktora giderim diyorsun ama antalyaya tatile geldik esimin izin zamanına geldik
Bir yıldır bu anı bekliyor yer ayırttık birşey diyemedim.doktora burada olduğun için gidemedimcanim
Eğer bu ay da adet olursam yakın takip ile gidicem.
Kızımın adı ALYA arapça kökenli gökyüzü sema mihrap anlamında.herkes çok beğeniyor.okulda çok dikkatini çekiyor çocukların bile.tavsiyede ederim canım olurda kızımın kardeşi olur oda kız olursa LİNA koymayı istiyorum.bakalim nasip

Alya kuzenimin adı lina kulağa çok hoş geliyor.. tatil bitsin sen doktor takibine git inşaAllah olur

Ben adet bitikten bi hafta sonra başladım daha sonra 1 hafta uyguladım sonra tatile gittik 5 gün orda yapamadım mecbur gelince devam ettim bi hafta daha yaptım gelince adet günümden bir gün önce bıraktım işte toplan 15 gün yapmış oldum fayda eder mi sizce

Canim o düzenli olmuyoki maalesef ara vermissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…