Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba Arkadaşlar
Pazartesi günü soğan kürüm bitti. Pazartesi akşam içeceğim son kürden önce adet oldum :/ . baya bir kanamam oldu. normal tarihimden de (ki pek düzenli değil ama en azından beklenenden erken) 5 gün erken adet oldum. 1 gün boyunca çok kanamam oldu. şimdide doğru düzgün birşey gelmiyor anlamadım gitti. aşırı mide bulantım oluyor belli saatlerde. eşim de soğan küründen sonra öyle umutlanmış ki adet olduğumu söyleyince bi yüzü düştü. böyle işte. hayırlısı hepimiz için.

Merhaba Arkadaşlar
Pazartesi günü soğan kürüm bitti. Pazartesi akşam içeceğim son kürden önce adet oldum :/ . baya bir kanamam oldu. normal tarihimden de (ki pek düzenli değil ama en azından beklenenden erken) 5 gün erken adet oldum. 1 gün boyunca çok kanamam oldu. şimdide doğru düzgün birşey gelmiyor anlamadım gitti. aşırı mide bulantım oluyor belli saatlerde. eşim de soğan küründen sonra öyle umutlanmış ki adet olduğumu söyleyince bi yüzü düştü. böyle işte. hayırlısı hepimiz için.
Canım daha önce yaptığım zaman benim 6 gün erken gelmişti adet döngüsünu düzenliyor zaten. ondan sonra da hamile kaldım. ümidini kırma. şimdi akışına bırak. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış

Slm kizlar doktor adetin 3.gunu gel klomen baslicaz dedi.yarin 3.gun bu ay sogan suyunu denemek istiyorum,klomen + sogan suyu ikisini birden uygulayan oldumu.
.cok ağir gribimde esimde yok hastane uzak yarin doktora bile gidesim yok karar veremedim:KK43:

Sogan suyumu klomenmi sizce

Merhaba kızlar uzun bi süredir giremiyorum siteye.kizim ilkokul a başladı şükür uyum sürecini atlattık.bu ay je soğan suyu ne başka kur ne ilaç ne doktor hiç birşey yapmadan geçirdim regl ye son 9 gün.sizlerden haberler nasıl.varmi güzel müjdeli haberi olanlar

Slm kizlar doktor adetin 3.gunu gel klomen baslicaz dedi.yarin 3.gun bu ay sogan suyunu denemek istiyorum,klomen + sogan suyu ikisini birden uygulayan oldumu.
.cok ağir gribimde esimde yok hastane uzak yarin doktora bile gidesim yok karar veremedim:KK43:

Bildiğim kadarıyla burada bi arkadaş hem klomen hemde soğan suyunu aynı ay kullanmış hamile kalmisti

Kızlar ben bu ay soğan kürüne uyguladım doktorum adetli ilken başla dedi yaklaşık 12 gündür içiyorum. Adetli iken başlayıp sonuç gören var mı yoksa yanlış mı uyguladım

Kızlar ben bu ay soğan kürüne uyguladım doktorum adetli ilken başla dedi yaklaşık 12 gündür içiyorum. Adetli iken başlayıp sonuç gören var mı yoksa yanlış mı uyguladım
Doktorun bu kürlerle bir bilgisimi varmış normalde adet bittikten sonra başlanıyorda

Ben varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisim
MERHABA BEN 22 AĞUSTOSTA 6 HAFTALIK DÜŞÜK VE SONRASINDA KÜRTAJ OLDUM 19 GÜN LEKE DEVAM ETTİ BUGÜN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLADIM DA ADTE OLMADAN HAMİLE KALABİLİRSİN DEDİLER HAMİLEYSEM SOĞAN KÜRÜNÜN ZARARI OLUR MU ACABA BİLEN VAR MI?

Bence bu hamilelikte kullanilcak bisey deil bence durumunuzu netlestirip ole uygulayin.saracoglu kullanirken hamile oldugunuzu anlarsaniz kesin demis .daha iyi bilgi sahibi olan arkdas cikar belki

Merhaba hanimlar bende malesef pko dan muzdaribim doktora gittim gecen cuma gunu hormon tahlillerim yapildi cok yuksekti degerlerim normalin biraz ustunde cok degil insulin direnckmde dusmus 47 den 17 lere doktorum klomen deneyelim dedi klomene basladim dun ve klomenle birlikte sogan kurune de basladim 1 ekimde kontrolum var yumurtam buyumus mu buyumemis mi bakacak eger istenilen buyukluge geldiyse catlatma ignesi yapacakmis gelismelerden sizleri haberdar ederim sizleri de aeanizda var mi klomen ve sogan kurunu ayni anda kullanip hamile kalan ???

Evet varmış bana o önerdi bir çok hastam soğan kürü ile hamile kaldı dedi

Cunku tipta caresi yok onlarda kabullendi artii doktorlar bile oneriyor artik alternatif tipa yonlendiriyorlar hastalarini doktorlar napsin caresi yok hormonu ver sisir birak haplari gene ayni caresi degil haplar

Cunku tipta caresi yok onlarda kabullendi artii doktorlar bile oneriyor artik alternatif tipa yonlendiriyorlar hastalarini doktorlar napsin caresi yok hormonu ver sisir birak haplari gene ayni caresi degil haplar
Kesinlikle tedavi etmiyor zaten ilaçlar ve bir sürü bilmediğimiz zararı var. Allah kimseye dert verip derman arattırmasın

Mrba cnm.bnce ikisi de.ikisini birliktw kullanıp diğr ay hamile kalan biri olarak

X