Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan kürü iyimi kötümü bilemedim burda bi cok yerde ıyi geldiğini okudum ama ıyi gelmediğini de duydum napsam bilemedim adetimin 8. Günü bugün bu kürü yapıp ta yan etki gören varmı?

kızlar prowomen kullanan var mı. Doktorum folik asit olarak onu önerdi yumurta kalitesini artırıyormuş kullanan Fayda gören var mı

Soğan kürü iyimi kötümü bilemedim burda bi cok yerde ıyi geldiğini okudum ama ıyi gelmediğini de duydum napsam bilemedim adetimin 8. Günü bugün bu kürü yapıp ta yan etki gören varmı?
Gasteitin varsa yapma canım ama kistin falan varsa enfeksiyon falan varsa iyi gelir

Slm kızlar bende yeni üye oldum burdaki yorumlara bakarak sogan kurune başladım bugun 12. Günüm adetime 2 gün var.Sogan kurune adetin 15. Gün başlayıp o ay hamile kalan var mi

Hormonlara baktirmadim ama adetlerim normal duzenliydi
Nasip olacakya o vesile olmustur canım rabbim inşaallah hayırlısını versin benimde bir sorunum var duydunsa duyan olduysa cevaplarsa sevinirim ben eylül 29 da lekelenmem oldu daha adetime bir hafta var şuan lekelenmem yumurtlamadan 8,9 gün sonra oldu bir haftadır da baş ağrısı kasık ağr8sı oluyordu gecede göbegime sanki iğne sapladılar durdular cok rahatsız ediciydi dolandım durdum evde yine geçmedi esim masaj yaptı yine gecmedi neden olabilir bunlar

Gobegi bilemicem ama bana digerleri yerlesme gibi geldi.daha iyi bilenler cevap verir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…