Amin inşallah.tez zamanda ikinci bebeginize de kavuşursunuz insallahmerhaba arkadaşlar
bende düzensiz adet görenlerdenim. 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var. ilk hamileliğim içinde 6 ay bekledim düzenleyici hormon kullandım banamısın demedi. son çare soğan suyu yaptım bir de 41 gün meryem suresi okudum. Dedim artık herşey Allahtan. Nasipse olur. Kafam rahatladığı için mi bilemem o ay hamile kaldım. Soğan kürüne inanıyorum anlıycağınız. Şimdi ikinci kürümü yapıyorum. Gelişmeleri yazarım. Hepimizin Allah yardımcısı olsun :)
Benim de gastiritim var ama günde 2 kere içmiştim ama sukur ki mideme dokunmamıştıMerhaba arkadaşlar ben pkoluyum 11 aylık evliyim denemelerime rağmen bir bebiş haberi alamadık gerçi birkaç ayda bir adet olduğum için yumurtlama sürecini takip edemiyorum millet nasıl anlıyor onu da anlamıyorum ben mi cahilim :) soğan kürüne dün başladım ama sadece öğlenleri içiyorum çünkü reflü ve ülser var bende korkumdan bir kere içebiliyorum faydasını görür müyüm Benim gibi mide sorunu olup iki kez içen var mı inşallah hepimizin kucağında birer miniş olur :)
Dr ye gittin mi güzel haberler vardır umarım canimİnş pozitiftir haftaiçi doktora gideceğim inş :)
Yok gidemedim cnm benim doktorumdan yakın zamana randevu alamıyorum gidip alabilirsem testi tekrarlayacağımDr ye gittin mi güzel haberler vardır umarım canim
Soğan kürünü yaptım klomen kullandım o ay kaldım canımMerhaba canım ben seni diğer konudan tanıyorum :) bana hikayeni anlatır mısın klomenle kaçıncı ay gebe kaldın
Daha değil bakalım ne olacakOy oy masallah zaman ne çabuk geçiyor canım isim karar verdiniz mi kiziniza
Hayırlısıyla inşaAllah gebesindirBenim adet günüme 5 gün kaldi.3 gün önce yani adet tarihime 8 gün kala camasirimda 1 damla kadar kan lekesi vardı.adet oldum sandım ama devamı gelmedi.suan hiçbirşey yok.umutlanmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimden değil bekliyorum şuan kizlar
Amin inşaAllah darısı başına inşaAllahAmin canım Allah evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Malesef bugün adet oldum.hemde 4 gün erken nasip değilmişHayırlısıyla inşaAllah gebesindir
hayırlısı canım. sanıyorum ki soğan kürü adeti öne çekiyor. geçen ay yaptım benimde 4-5 gün önce geldi. bu ay da 4 gün gecikti hala gelmediMalesef bugün adet oldum.hemde 4 gün erken nasip değilmiş
canım ne için yapıyorsun pko için mi? adet oldun ya adetin başladığı günden sayarak 1-2-3-4-5-6-7. gün soğan kürüne başlıyorsun. sorunu doğru anladıysam eğer :)Hanımlar su soğan kürü adet olduk ya 1234567 gün oldum adet bitti 1334567 gun geçti 7.gunmu basliycam soğan kürüne
İkisini aynı anda mı kullandın ce klomen ilk ay mı etki ettiSoğan kürünü yaptım klomen kullandım o ay kaldım canım
Adet olamıyordum soğan kürünü yaptım adet oldum adetin 3 günü hormon testi yaptım bi sıkıntı çıkmadı doktor klomen verdi kullandım sonra adetim 20 geçti baktım hamileyimİkisini aynı anda mı kullandın ce klomen ilk ay mı etki etti
İyi bakalım bende hafif pco varmışAdet olamıyordum soğan kürünü yaptım adet oldum adetin 3 günü hormon testi yaptım bi sıkıntı çıkmadı doktor klomen verdi kullandım sonra adetim 20 geçti baktım hamileyim
Oyyy canım ya doktora gitmedin mi daha gitsen keşke kızının adı neydi isim arıyorum daMalesef bugün adet oldum.hemde 4 gün erken nasip değilmiş
Benim adetlerim düzensiz ama pco yok dediler neden gecikiyor bende bilmiyorumİyi bakalım bende hafif pco varmış