Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin inşallah.tez zamanda ikinci bebeginize de kavuşursunuz insallah

Benim de gastiritim var ama günde 2 kere içmiştim ama sukur ki mideme dokunmamıştı

Benim adet günüme 5 gün kaldi.3 gün önce yani adet tarihime 8 gün kala camasirimda 1 damla kadar kan lekesi vardı.adet oldum sandım ama devamı gelmedi.suan hiçbirşey yok.umutlanmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimden değil bekliyorum şuan kizlar

Hayırlısıyla inşaAllah gebesindir

Hanımlar su soğan kürü adet olduk ya 1234567 gün oldum adet bitti 1334567 gun geçti 7.gunmu basliycam soğan kürüne

Hanımlar su soğan kürü adet olduk ya 1234567 gün oldum adet bitti 1334567 gun geçti 7.gunmu basliycam soğan kürüne
canım ne için yapıyorsun pko için mi? adet oldun ya adetin başladığı günden sayarak 1-2-3-4-5-6-7. gün soğan kürüne başlıyorsun. sorunu doğru anladıysam eğer :)

İkisini aynı anda mı kullandın ce klomen ilk ay mı etki etti
Adet olamıyordum soğan kürünü yaptım adet oldum adetin 3 günü hormon testi yaptım bi sıkıntı çıkmadı doktor klomen verdi kullandım sonra adetim 20 geçti baktım hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…