- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 550
Seni ben hatırlamıyorum canım ya kaç aylık evlisinİyi bakalım bende hafif pco varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni ben hatırlamıyorum canım ya kaç aylık evlisinİyi bakalım bende hafif pco varmış
14 aylık evliyim canım 6-7aydır istiyoruz.korunmayı bırakınca adetlerim düzensizleşti ondan önceki 6 ay gayet düzenliydiSeni ben hatırlamıyorum canım ya kaç aylık evlisin
Canım bende başta korundum benim öyle adetlerim düzensiz oldu sürekli karın ağrım oldu ölüyordum yani soğan kürünü yapmadan tam 75 gündü adet olmuyordum çok zorluk çektim sancılar beni benden alıyordu14 aylık evliyim canım 6-7aydır istiyoruz.korunmayı bırakınca adetlerim düzensizleşti ondan önceki 6 ay gayet düzenliydi
Ama ben soğan kürünü 3 ay önce falann yaptım adet olmayınca 5 gğn yaptım adet oldum sonra adetliyken de yaptım 12 gün falan yaptım etki etmediCanım bende başta korundum benim öyle adetlerim düzensiz oldu sürekli karın ağrım oldu ölüyordum yani soğan kürünü yapmadan tam 75 gündü adet olmuyordum çok zorluk çektim sancılar beni benden alıyordu
Ben sabah akşam düzenli 15 gün yaptım net denilen gibi yaptımAma ben soğan kürünü 3 ay önce falann yaptım adet olmayınca 5 gğn yaptım adet oldum sonra adetliyken de yaptım 12 gün falan yaptım etki etmedi
Adetin kaçıncı günü başladınBen sabah akşam düzenli 15 gün yaptım net denilen gibi yaptım
Yazdım yukarda adet olmuyordum kullandım adet oldumAdetin kaçıncı günü başladın
Merhaba sincazlı. adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyor. forumun baş sayfalarını karıştırırsan ayrıntılı yazanlar mevcut :)Arkadaşlar merhaba ben de soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü başladım yanlış mı yapıyorum acaba bilgilendirebilir misiniz beni.
Evet okudun onları da dediğin gibiymiş ama adetten sonra da döllenme dönemine denk gelecek zararlı olmaz mı ki bilemedimMerhaba sincazlı. adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyor. forumun baş sayfalarını karıştırırsan ayrıntılı yazanlar mevcut :)
onunla ilgili olarak burdan bir arkadaş saraçoğluna sormuştu, döllenme dönemi olarak değil ama olur ya hamile isek diye, öğrendiğiniz takdirde bırakırsınız cevabını almıştı.Evet okudun onları da dediğin gibiymiş ama adetten sonra da döllenme dönemine denk gelecek zararlı olmaz mı ki bilemedim
pardon canım görmedimYazdım yukarda adet olmuyordum kullandım adet oldum
Öyle canımpardon canım görmedim
Öyle canım
Sıkıntı değil canımmpardon canım görmedim
Adetin 2 günü başlanıyorBayanlar adet oluyoruz ya 12345 gün falan sürüyor ben ne zaman basliycam bir beş gün dahami gecicek anlamadım of
ibrahim saraçoglunun sitesinden buldum bu bilgileri şu şekilde uygulayabilirsin:
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
birden bu soğan küründen sonra incir kürü uygulanıyor arkadaşlar ibrahim saracoglunu sitesinde tüm ayrıntısı yazıyor ordan bakabilirsiniz...
düzensizliğe iyi geldiğine göre geciktirmemesi gerek heraldeKızlar ben bu ay yaptım fakat hala adet olamadım bir kaç gün önce test yaptım negatif çıktı ondan önceki çok silikti ama 10 gün geçti bu kadar geciktirir mi ya soğan kürü