Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

14 aylık evliyim canım 6-7aydır istiyoruz.korunmayı bırakınca adetlerim düzensizleşti ondan önceki 6 ay gayet düzenliydi
Canım bende başta korundum benim öyle adetlerim düzensiz oldu sürekli karın ağrım oldu ölüyordum yani soğan kürünü yapmadan tam 75 gündü adet olmuyordum çok zorluk çektim sancılar beni benden alıyordu

Canım bende başta korundum benim öyle adetlerim düzensiz oldu sürekli karın ağrım oldu ölüyordum yani soğan kürünü yapmadan tam 75 gündü adet olmuyordum çok zorluk çektim sancılar beni benden alıyordu
Ama ben soğan kürünü 3 ay önce falann yaptım adet olmayınca 5 gğn yaptım adet oldum sonra adetliyken de yaptım 12 gün falan yaptım :KK43: etki etmedi

Arkadaşlar merhaba ben de soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü başladım yanlış mı yapıyorum acaba bilgilendirebilir misiniz beni.

Arkadaşlar merhaba ben de soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü başladım yanlış mı yapıyorum acaba bilgilendirebilir misiniz beni.
Merhaba sincazlı. adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyor. forumun baş sayfalarını karıştırırsan ayrıntılı yazanlar mevcut :)

Merhaba sincazlı. adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyor. forumun baş sayfalarını karıştırırsan ayrıntılı yazanlar mevcut :)
Evet okudun onları da dediğin gibiymiş ama adetten sonra da döllenme dönemine denk gelecek zararlı olmaz mı ki bilemedim

Evet okudun onları da dediğin gibiymiş ama adetten sonra da döllenme dönemine denk gelecek zararlı olmaz mı ki bilemedim
onunla ilgili olarak burdan bir arkadaş saraçoğluna sormuştu, döllenme dönemi olarak değil ama olur ya hamile isek diye, öğrendiğiniz takdirde bırakırsınız cevabını almıştı.
yanlışım var ise düzeltin kızlar :110:

eveeetttttt uzun bir aradan sonra yeniden geldim kimler ne yaptı eski arkadaslar yeni katılanlar güzel haber alanlar almayı bekleyenler neler yapıyorsunuz

Bayanlar adet oluyoruz ya 12345 gün falan sürüyor ben ne zaman basliycam bir beş gün dahami gecicek anlamadım of

ibrahim saraçoglunun sitesinden buldum bu bilgileri şu şekilde uygulayabilirsin:
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
birden bu soğan küründen sonra incir kürü uygulanıyor arkadaşlar ibrahim saracoglunu sitesinde tüm ayrıntısı yazıyor ordan bakabilirsiniz...

Arkadaşlar forumun başında bir arkadaşımız paylaşmış. kafasında soru işareti olan varsa okusun derim.

Kızlar ben bu ay yaptım fakat hala adet olamadım bir kaç gün önce test yaptım negatif çıktı ondan önceki çok silikti ama 10 gün geçti bu kadar geciktirir mi ya soğan kürü

X