Teşekkür ederim bugün başlayım mademevet canım sabah ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içilecek
Canım daha önce yaptığım zaman benim 6 gün erken gelmişti adet döngüsünu düzenliyor zaten. ondan sonra da hamile kaldım. ümidini kırma. şimdi akışına bırak. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalışMerhaba Arkadaşlar
Pazartesi günü soğan kürüm bitti. Pazartesi akşam içeceğim son kürden önce adet oldum :/ . baya bir kanamam oldu. normal tarihimden de (ki pek düzenli değil ama en azından beklenenden erken) 5 gün erken adet oldum. 1 gün boyunca çok kanamam oldu. şimdide doğru düzgün birşey gelmiyor anlamadım gitti. aşırı mide bulantım oluyor belli saatlerde. eşim de soğan küründen sonra öyle umutlanmış ki adet olduğumu söyleyince bi yüzü düştü. böyle işte. hayırlısı hepimiz için.
evet haklısın. çok teşekkür ederim.Canım daha önce yaptığım zaman benim 6 gün erken gelmişti adet döngüsünu düzenliyor zaten. ondan sonra da hamile kaldım. ümidini kırma. şimdi akışına bırak. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış
Bildiğim kadarıyla burada bi arkadaş hem klomen hemde soğan suyunu aynı ay kullanmış hamile kalmistiSlm kizlar doktor adetin 3.gunu gel klomen baslicaz dedi.yarin 3.gun bu ay sogan suyunu denemek istiyorum,klomen + sogan suyu ikisini birden uygulayan oldumu.
.cok ağir gribimde esimde yok hastane uzak yarin doktora bile gidesim yok karar veremedim
Sogan suyumu klomenmi sizce
Doktorun bu kürlerle bir bilgisimi varmış normalde adet bittikten sonra başlanıyordaKızlar ben bu ay soğan kürüne uyguladım doktorum adetli ilken başla dedi yaklaşık 12 gündür içiyorum. Adetli iken başlayıp sonuç gören var mı yoksa yanlış mı uyguladım
Ben varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisimKızlar ben bu ay soğan kürüne uyguladım doktorum adetli ilken başla dedi yaklaşık 12 gündür içiyorum. Adetli iken başlayıp sonuç gören var mı yoksa yanlış mı uyguladım
MERHABA BEN 22 AĞUSTOSTA 6 HAFTALIK DÜŞÜK VE SONRASINDA KÜRTAJ OLDUM 19 GÜN LEKE DEVAM ETTİ BUGÜN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLADIM DA ADTE OLMADAN HAMİLE KALABİLİRSİN DEDİLER HAMİLEYSEM SOĞAN KÜRÜNÜN ZARARI OLUR MU ACABA BİLEN VAR MI?Ben varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisim
Evet varmış bana o önerdi bir çok hastam soğan kürü ile hamile kaldı dediDoktorun bu kürlerle bir bilgisimi varmış normalde adet bittikten sonra başlanıyorda
Bizler de şifa buluruz inşaallah teşekkür ederim canım :)Ben varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisim
İbrahim saraçoğlu adetten sonra öneroyor amaEvet varmış bana o önerdi bir çok hastam soğan kürü ile hamile kaldı dedi
Ben varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisim
Evet varmış bana o önerdi bir çok hastam soğan kürü ile hamile kaldı dedi
Kesinlikle tedavi etmiyor zaten ilaçlar ve bir sürü bilmediğimiz zararı var. Allah kimseye dert verip derman arattırmasınCunku tipta caresi yok onlarda kabullendi artii doktorlar bile oneriyor artik alternatif tipa yonlendiriyorlar hastalarini doktorlar napsin caresi yok hormonu ver sisir birak haplari gene ayni caresi degil haplar
Mrba cnm.bnce ikisi de.ikisini birliktw kullanıp diğr ay hamile kalan biri olarakSlm kizlar doktor adetin 3.gunu gel klomen baslicaz dedi.yarin 3.gun bu ay sogan suyunu denemek istiyorum,klomen + sogan suyu ikisini birden uygulayan oldumu.
.cok ağir gribimde esimde yok hastane uzak yarin doktora bile gidesim yok karar veremedim
Sogan suyumu klomenmi sizce